İyi sevindim senin adınaBen smear yaptırdım kabul ettiler
bende aradim infertiliteyi kabul oluyo evet dediBen smear yaptırdım kabul ettiler
basladinmi tedaviyeİyi sevindim senin adına
Gecikti adetim başlayamadım hiç geçmezdibasladinmi tedaviye
Başka bi rahatsızlığım için antibiyotik kullanmıştım bu ay ondan olabilirmi acabaGecikti adetim başlayamadım hiç geçmezdi
antibiyotijten gecikecegini sanmiyorum.benimde hic gunu sasmaz.tup bebek tedavilerine baslarken nedense hep gecikti sanirim stres yapiyoruz ondan gecikiyorBaşka bi rahatsızlığım için antibiyotik kullanmıştım bu ay ondan olabilirmi acaba
Olabilirantibiyotijten gecikecegini sanmiyorum.benimde hic gunu sasmaz.tup bebek tedavilerine baslarken nedense hep gecikti sanirim stres yapiyoruz ondan gecikiyor
canim insallah gamilrsindir benmde bit hafta gevikmisti normalde bir gun gecmez cok umutlanmist negatif cikti strestenmis dedmekki diye dusundum.biz biranonce tedavi olalaim diye dusunduce farkinda olmadan stres yapiyouz bi test yapsan belkide oldu insallah oyledirKızlar ben hala regl olmadım
Neden olabilir bi an önce tedavi başlasın istiyorum
hayirlisi olsun aynen stresten benimkide gecikmezse hemen hemen denk gelirizTest yaptım malesef yine hüsran
Stresten demekki bi an önce olsada başlasa şu tedavi
Aynı zamana denk gelcek galiba bizim aşılamamız
Belki hamilesindir canımGecikti adetim başlayamadım hiç geçmezdi
Siz hiç Zeynep kamilede tüp bebek tedavisi gördünüzmüantibiyotijten gecikecegini sanmiyorum.benimde hic gunu sasmaz.tup bebek tedavilerine baslarken nedense hep gecikti sanirim stres yapiyoruz ondan gecikiyor
yok hayir gormedim.ben ozelde gordum tedaviyi.simdi zeynep kamilde rapor almak icin ugrasiyorum.dosyami verdim adetimle birlikte asilama olacagimSiz hiç Zeynep kamilede tüp bebek tedavisi gördünüzmü
yok hayir gormedim.ben ozelde gordum tedaviyi.simdi zeynep kamilde rapor almak icin ugrasiyorum.dosyami verdim adetimle birlikte asilama olacagim
benimde sali gunu cikiyor canim.heyetten.ama adetin 2.3.gunu gelorsin ozman dosyanida alirsim sali gelmene gerek yok dedi.aynen demekki ayni baslicaz.ilk kez mi asilama olcaksinSlm canım bende çarsamba günü verdım dosyayı haftaya salı dosya hazır dedı 23. De bende baslıycam inşlh birliktemi baslıycaz acaba
benimde sali gunu cikiyor canim.heyetten.ama adetin 2.3.gunu gelorsin ozman dosyanida alirsim sali gelmene gerek yok dedi.aynen demekki ayni baslicaz.ilk kez mi asilama olcaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?