Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
antibiyotijten gecikecegini sanmiyorum.benimde hic gunu sasmaz.tup bebek tedavilerine baslarken nedense hep gecikti sanirim stres yapiyoruz ondan gecikiyor
Olabilir

Kasıkta batma gibi gaz sancısı gibi bir ağrım var bilmiyorum heycanlanıyorum yoksa hamile miyim diye sonra kendi kendime kızıyorum boşuna heveslenme diye

Off uyku tutmuyor heycandan

Kızlar ben hala regl olmadım

Neden olabilir bi an önce tedavi başlasın istiyorum

Sabah idrarda gebelik testi yapcam hayırlısı bakalım

Kızlar ben hala regl olmadım

Neden olabilir bi an önce tedavi başlasın istiyorum
canim insallah gamilrsindir benmde bit hafta gevikmisti normalde bir gun gecmez cok umutlanmist negatif cikti strestenmis dedmekki diye dusundum.biz biranonce tedavi olalaim diye dusunduce farkinda olmadan stres yapiyouz bi test yapsan belkide oldu insallah oyledir

yok hayir gormedim.ben ozelde gordum tedaviyi.simdi zeynep kamilde rapor almak icin ugrasiyorum.dosyami verdim adetimle birlikte asilama olacagim

Slm canım bende çarsamba günü verdım dosyayı haftaya salı dosya hazır dedı 23. De bende baslıycam inşlh birliktemi baslıycaz acaba

Slm canım bende çarsamba günü verdım dosyayı haftaya salı dosya hazır dedı 23. De bende baslıycam inşlh birliktemi baslıycaz acaba
benimde sali gunu cikiyor canim.heyetten.ama adetin 2.3.gunu gelorsin ozman dosyanida alirsim sali gelmene gerek yok dedi.aynen demekki ayni baslicaz.ilk kez mi asilama olcaksin

benimde sali gunu cikiyor canim.heyetten.ama adetin 2.3.gunu gelorsin ozman dosyanida alirsim sali gelmene gerek yok dedi.aynen demekki ayni baslicaz.ilk kez mi asilama olcaksin

Evet banada öyle dedıler Evet ilk kez aşilam olucak daha önce özelde tüp bebek denedık olmadı şimdi devlette deneyıp rapor almaya calışcaz inşlh

Kızlar ben hala regl olmadım 9 gün geçti bu sabah yine test yaptım negatif neden olmuyo ya kafayı yicem bi başlayamadım aşılamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…