bende ayniyim grip bogaz agrisi oksuruk.tup bebektedr ayni olmustu bisey olmaz demisti doktor.tam sökulmezse gtme yarin persembe gidersin
yok canim normalde cuma olmam gerek daha olmadim.muhtemelen onumuzdeki hafta baslarim bende
Aynen bende oyle oldum tüp bebektede bogazlarım şişti sesım kısıldı ozamanda anastazı uzmanı olmasaydın ıyıydı dedı ama olmuşsun dedı bugun akşama kadar tam olursam yarın gıderım olmazsa Persembe herhalde duruma gore sen oldun mu
yok canim normalde cuma olmam gerek daha olmadim.muhtemelen onumuzdeki hafta baslarim bende[/QUOTE. Hayırlısı olsun inşlh
amin canim insallah.rabbim seninde isteyen herkesinde kucagnu bos birakmasin
AMİNNNN INŞLH INŞLH amin canim insallah.rabbim seninde isteyen herkesinde kucagnu bos birakmasin
Yok canım yarın sabah gıdecegım bende dun öglen oldum oyuzden tam gün deyıl dıye Persembe gıderım dedım eşinlemi gıttın tek mi bide hangi ignelerı yazdılar sanaBjk57 sen zeynep kamil de misin bugün
Hadi bismillah hayırlısı olsun inşlh iyi haberler alırızKızlar ben regl oldum sonunda dün bugün geldim igne yazdılar başladık bakalım
13 tane fostimon 75 IU bide Ovitrelle yazdı hazırlıklı git pahalı baya 200 civarı eşinle gitmen e gerek yok alttan ultrasonla bakıyo iğneleri nasıl vurman gerektiğini öğretiyor o kadar bide her eczane de yok bunlar ben baya dolaştım çocuk acilin tam karşısındaki eczanede var aynısını yazarsa arama diye söyledimYok canım yarın sabah gıdecegım bende dun öglen oldum oyuzden tam gün deyıl dıye Persembe gıderım dedım eşinlemi gıttın tek mi bide hangi ignelerı yazdılar sana
İynenin tanesı 200 dimi 13 tane ıyne baya cokmuş ya bu ıynenın parasının yarısını ssk karsılamıyomu13 tane fostimon 75 IU bide Ovitrelle yazdı hazırlıklı git pahalı baya 200 civarı eşinle gitmen e gerek yok alttan ultrasonla bakıyo iğneleri nasıl vurman gerektiğini öğretiyor o kadar bide her eczane de yok bunlar ben baya dolaştım çocuk acilin tam karşısındaki eczanede var aynısını yazarsa arama diye söyledim
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için
Hayır aldığım ilaçların hepsi 190 tuttu benim rapor olduğu için ssk %80 ni karşılıyorİynenin tanesı 200 dimi 13 tane ıyne baya cokmuş ya bu ıynenın parasının yarısını ssk karsılamıyomu
İynenin tanesı 200 dimi 13 tane ıyne baya cokmuş ya bu ıynenın parasının yarısını ssk karsılamıyomu
Bizim de öyle olmuyomu ki bizim çıkartıdıgımız yanı salı gunu cıkar dedıklerı rapor ilaç raporu deyıl mi net bi yazarmisın ben tam ne ne deyıl anlamadımHayır aldığım ilaçların hepsi 190 tuttu benim rapor olduğu için ssk %80 ni karşılıyor
bende bugun oldum yarin gidecegim:) pespese siralandik kizlar birergun arayla.Yok canım yarın sabah gıdecegım bende dun öglen oldum oyuzden tam gün deyıl dıye Persembe gıderım dedım eşinlemi gıttın tek mi bide hangi ignelerı yazdılar sana
gozun aydin canim ins hayirli sonuclar alirsin tedaviden.saglik kuruluna gttin dosyani aldin doktorami gttin oyle nasil oldu tam anlatsan canim ayrintiliKızlar ben regl oldum sonunda dün bugün geldim igne yazdılar başladık bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?