bnde bilmiyorumki canim hic sen hastaneden cikinca banada yazBizim de öyle olmuyomu ki bizim çıkartıdıgımız yanı salı gunu cıkar dedıklerı rapor ilaç raporu deyıl mi net bi yazarmisın ben tam ne ne deyıl anlamadım
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah sıra sıra gıdıyoruzbende bugun oldum yarin gidecegim:) pespese siralandik kizlar birergun arayla.
Aynen canım o rapormuş herkese aynı igneyı verıyolar herhalde banada aynı ıynelerı verdı 186 TL odedım hepsıne salı gunu konturole çagirdi aynı tüp bebek gıbıbnde bilmiyorumki canim hic sen hastaneden cikinca banada yaz
anldim canim raporu alip doktorami gttin direkAynen canım o rapormuş herkese aynı igneyı verıyolar herhalde banada aynı ıynelerı verdı 186 TL odedım hepsıne salı gunu konturole çagirdi aynı tüp bebek gıbı
anldim canim raporu alip doktorami gttin direk[/QUOTE
Evet canım raporu alıyosun dr sekreterı onaylama sonra karşi odaya gonderıyo seni ilaçları yazıyolar eczane den alıp gecıyosun sırayla cagırıyolar muane oluyosun nasıl kullancanı anlatıyolar sonrada şu gun gel dıyolar okadar ama eczaneye gıtmeden sor rapor onaylandımı dıye ben gıttım onaylanmamıştı tekrar gerı gıttık onaylandı sonra
anldim canim raporu alip doktorami gttin direk
Sen dedin ya İğnenin tanesi mi 200 diye yani Hayır hepsi 200 dedim aynı rapor tabiki seninkideBizim de öyle olmuyomu ki bizim çıkartıdıgımız yanı salı gunu cıkar dedıklerı rapor ilaç raporu deyıl mi net bi yazarmisın ben tam ne ne deyıl anlamadım
Bende salı günü sabah 09.00 gitcem canım konturoleAynen canım o rapormuş herkese aynı igneyı verıyolar herhalde banada aynı ıynelerı verdı 186 TL odedım hepsıne salı gunu konturole çagirdi aynı tüp bebek gıbı
Aynen bugun baslıycam aynı gün cagırmışlar demekki banada 9 da gel dedı herkez kendi vuruyomuş sendemi kendın vuruyosun ben dişarda vurdurcam korkuyorum ben ignedenBende salı günü sabah 09.00 gitcem canım konturole
Bu akşam başlıcaksın dimi iğneyi vurmaya
Normalde tanesı 200 veya daha pahalı oluyo ya oyuzden bende bi hesapladım 2.600 TL cıkınca dedım acaba sadece aşilamayımı devlet karsılıyo dedım kendı kendıme ama allah tan karşılıyo boyle cok uygun oluyo özel yapılınca ilaçlara cok para gıdıyo valla boyle ıyı bıde tutarsa tam olurSen dedin ya İğnenin tanesi mi 200 diye yani Hayır hepsi 200 dedim aynı rapor tabiki seninkide
muayne griosun sonra doktorla gorusuyorsun anladim canim.dosya bizdemi kaliyo peki ordami kaliyor.Bide ben ilk defa gıttım ne yapıcamı bılmedıgım için saf gıbı kaldım özel gıbı deyıl 4,5 kişi bırden alıyolar muane olan cıkıp beklıyo odada ama dr felan ıyı ılgılı güler yuzlü gercı hepsı oyle ıyı herkez orda
Aynen bugun baslıycam aynı gün cagırmışlar demekki banada 9 da gel dedı herkez kendi vuruyomuş sendemi kendın vuruyosun ben dişarda vurdurcam korkuyorum ben igneden
Onlarda kalıyo canım sadece bi kagıt verıyolar rapor yerınden okadarmuayne griosun sonra doktorla gorusuyorsun anladim canim.dosya bizdemi kaliyo peki ordami kaliyor.
Bende denıycem bakalım akşam tabıkı grs tanışirız inşlhKendim vurcam ben deneyimliyim daha öncede kendime ve başkalarına da yapmıştım iğne
Görüşürüz orda kız tanışırız istersen
Kizlar adet gunun cumartesiye denk gelirse basil yapicaz? Benim oyle oluyor 2. Gunu cumartesiye geliyor
Göbekten akşam vuruldum ben bıraz yaktı ıgnefostimom igne nereden vuruyorsunuz kizlar
Cuma günü gitmelisin bence ilk günde olur zaten ilk günde gitsen 2.günde gitsen değişen bişey yok ama mutlaka 3. Gün başlaman gerek ilaca pazartesiye birakma 4.gün oluyo bir ayın gider boşunaKizlar adet gunun cumartesiye denk gelirse basil yapicaz? Benim oyle oluyor 2. Gunu cumartesiye geliyor
Göbekten kendim vurdum bu akşam çok çok az acıdıfostimom igne nereden vuruyorsunuz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?