Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bizim de öyle olmuyomu ki bizim çıkartıdıgımız yanı salı gunu cıkar dedıklerı rapor ilaç raporu deyıl mi net bi yazarmisın ben tam ne ne deyıl anlamadım
bnde bilmiyorumki canim hic sen hastaneden cikinca banada yaz

Aynen canım o rapormuş herkese aynı igneyı verıyolar herhalde banada aynı ıynelerı verdı 186 TL odedım hepsıne salı gunu konturole çagirdi aynı tüp bebek gıbı
anldim canim raporu alip doktorami gttin direk

anldim canim raporu alip doktorami gttin direk

Bide ben ilk defa gıttım ne yapıcamı bılmedıgım için saf gıbı kaldım özel gıbı deyıl 4,5 kişi bırden alıyolar muane olan cıkıp beklıyo odada ama dr felan ıyı ılgılı güler yuzlü gercı hepsı oyle ıyı herkez orda

Bizim de öyle olmuyomu ki bizim çıkartıdıgımız yanı salı gunu cıkar dedıklerı rapor ilaç raporu deyıl mi net bi yazarmisın ben tam ne ne deyıl anlamadım
Sen dedin ya İğnenin tanesi mi 200 diye yani Hayır hepsi 200 dedim aynı rapor tabiki seninkide

Aynen canım o rapormuş herkese aynı igneyı verıyolar herhalde banada aynı ıynelerı verdı 186 TL odedım hepsıne salı gunu konturole çagirdi aynı tüp bebek gıbı
Bende salı günü sabah 09.00 gitcem canım konturole
Bu akşam başlıcaksın dimi iğneyi vurmaya

Bende salı günü sabah 09.00 gitcem canım konturole
Bu akşam başlıcaksın dimi iğneyi vurmaya
Aynen bugun baslıycam aynı gün cagırmışlar demekki banada 9 da gel dedı herkez kendi vuruyomuş sendemi kendın vuruyosun ben dişarda vurdurcam korkuyorum ben igneden

Sen dedin ya İğnenin tanesi mi 200 diye yani Hayır hepsi 200 dedim aynı rapor tabiki seninkide
Normalde tanesı 200 veya daha pahalı oluyo ya oyuzden bende bi hesapladım 2.600 TL cıkınca dedım acaba sadece aşilamayımı devlet karsılıyo dedım kendı kendıme ama allah tan karşılıyo boyle cok uygun oluyo özel yapılınca ilaçlara cok para gıdıyo valla boyle ıyı bıde tutarsa tam olur

muayne griosun sonra doktorla gorusuyorsun anladim canim.dosya bizdemi kaliyo peki ordami kaliyor.

Aynen bugun baslıycam aynı gün cagırmışlar demekki banada 9 da gel dedı herkez kendi vuruyomuş sendemi kendın vuruyosun ben dişarda vurdurcam korkuyorum ben igneden

Kendim vurcam ben deneyimliyim daha öncede kendime ve başkalarına da yapmıştım iğne
Görüşürüz orda kız tanışırız istersen

Kizlar adet gunun cumartesiye denk gelirse basil yapicaz? Benim oyle oluyor 2. Gunu cumartesiye geliyor

Kizlar adet gunun cumartesiye denk gelirse basil yapicaz? Benim oyle oluyor 2. Gunu cumartesiye geliyor
Cuma günü gitmelisin bence ilk günde olur zaten ilk günde gitsen 2.günde gitsen değişen bişey yok ama mutlaka 3. Gün başlaman gerek ilaca pazartesiye birakma 4.gün oluyo bir ayın gider boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…