Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi bari menagon falan kalcadan vuruluyoya bida git gel yapmak zor olur gobekten kendim yaparim enazindan
Herkez kendi yapıyo bi ben cesaret edemedım ya bende korku olmasa yaparım da korkudan yapamıyorum

gttim anca geldim raporda sorun cikmis bekle bekle öldüm.halletim sonunda gonal f 450 verdi 75 unite olcam.persembe kontrol
Gonal f fostimon dan daha etkili diye biliyorum ben bize niye
Ondan vermedilerki

be
S Shahida Bjk57 G gulincik sizin raporunuzu onaylayan Dr lar kimler

Benim kiler
H.tayfun kutlu
Belgin devranoğlu
Üroloji
Ali aras
benimkilerde bunlar canim.ben dosyamin icine tup bebek epikriz raporunu koymustum.benm menapur tedavisinde 11 de 1 olgun gonal f 300 le 9 yumurtadan 2 olgun cikti.yumurtalarim olgun cikmiyo toplandiktan sonra dejenere gorunuyo isleme alinmiyo boyle bir skinti cikti.belki oyuzden vermislerdir gonal f

bilmem bi arkadsimla gttim ayni adet olduk onada preguon vermisler ama onun kist cikti bidaki aya kaldi
Belki yastan dolayı vermişlerdır yada bı sorun olanlaramı farklı igne verıyolar bende tam anlamadım ki neye gore ilaç verıyolar

Bence önce muane etmelerı gerekıyo sonra ilaç yazmaları lazım muane etmeden ilaç yazıyolar eeee bişey cıkınca aşilama iptal dedıklerınde o aldıgın ilaçlar ne olucak ben bunu anlamıyorum

Belki yastan dolayı vermişlerdır yada bı sorun olanlaramı farklı igne verıyolar bende tam anlamadım ki neye gore ilaç verıyolar
ben 31 olucam.gorunurde bi sorun yok ama bilmiyorumki kafalarina gore veriyolar bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…