Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hiç yok dedi canım ya canım çok sıkkın boşuna uğraşıyorum gibi geliyo
resmen hicbirseye bakmadan bodoslama bi tedavi uyguluyolar ya hic bizi dusunen yok herse 75 unite veriyolar dozu ona gore basta ilk muaynede bak da ver dimi

Var dosyanın içinde amh ama kim ilgileniyo ki otomatiğe bağlamışlar her gelene aynı doz uğrşmıyolar kafa yormuyolar

Amh 1.10 çıkmıştı tayfun bey ihtimal vermiyorum ama deneyelim olmazsa direk tüp bebeğe geçeriz demişti zaten
bak bunu kafana takip moral bozma 1.10 cok dusuk degilki arkadsim 0.01 cikti şok olduk.yuksek doz ilacla 2 tane folikul cikti yinede.bunu neden goz onune almiyorlar dusuk doz veriyorlar ki hem emegine hem canina yazik keske tafyun beyle gorusseydin.simdiden dozu yukseltrdi yine 3 gun 75 olcaksin.

Var dosyanın içinde amh ama kim ilgileniyo ki otomatiğe bağlamışlar her gelene aynı doz uğrşmıyolar kafa yormuyolar
muhtemelen yas 21 ilk deneme direk 75 le baslayalim diye dusunduler amh hic bakmadilar bile.dedigin gbi sansa veriyolar igneleri

nerede oturuyorsun gitme sansin yokmu tayfun hocayla gorus bence madem baslandi tedaviye.bugun belki 150 ol diyecek 3 gun

Bilmiyorum ki ya cuma dan sonra gelişmezse yükseltiriz deyince doktor o bi bildiği vardır dedim ama aklımıl çok karışık

1 de Belgin devranoğlu
hatta ara deki cuma gunu doktor beni cagrdi dozu yukseltecegiz dedi ama bugunden itbarenmi yuksek vurunayim sorarmisim de.rezerv azligi oldugunu hatrlat.ama bence vardir hic yumurta olmasaydi eger tedaviyi iptal ederdi gbime geliyo

Aradım canım benim amh düşük dozu bugünden arttırsam olmazmı dedim ne söylendiyse o telefonda değişiklik yapılmaz falan filan bi dövmediği kaldı beni hemşirenin
onlara gore hava hoş tabi.neyse canim skma canini insallah bu 3 gunde buyur stres yapma stres yaptikca kotu etkilenir iyi dusun iyi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…