resmen hicbirseye bakmadan bodoslama bi tedavi uyguluyolar ya hic bizi dusunen yok herse 75 unite veriyolar dozu ona gore basta ilk muaynede bak da ver dimiHiç yok dedi canım ya canım çok sıkkın boşuna uğraşıyorum gibi geliyo
rezerv az oldugu icin yuksek dozla baslamalari lazimdi igneye 75 yetmezdiki sana.dosyanin icinde yokmuydu amh testin gormedilermiEvet rezerv azligi bilmiyorum ki niye verdiler acemiyim bende hiç bişey demedim
Amh 1.10 çıkmıştı tayfun bey ihtimal vermiyorum ama deneyelim olmazsa direk tüp bebeğe geçeriz demişti zatencanim moralini bozma sen amh testi yaptrdinmi eger hic yumurta olusmuyorsa direk tup bebek raporu cikarsinlar sana madem.
bak bunu kafana takip moral bozma 1.10 cok dusuk degilki arkadsim 0.01 cikti şok olduk.yuksek doz ilacla 2 tane folikul cikti yinede.bunu neden goz onune almiyorlar dusuk doz veriyorlar ki hem emegine hem canina yazik keske tafyun beyle gorusseydin.simdiden dozu yukseltrdi yine 3 gun 75 olcaksin.Amh 1.10 çıkmıştı tayfun bey ihtimal vermiyorum ama deneyelim olmazsa direk tüp bebeğe geçeriz demişti zaten
muhtemelen yas 21 ilk deneme direk 75 le baslayalim diye dusunduler amh hic bakmadilar bile.dedigin gbi sansa veriyolar igneleriVar dosyanın içinde amh ama kim ilgileniyo ki otomatiğe bağlamışlar her gelene aynı doz uğrşmıyolar kafa yormuyolar
nerede oturuyorsun gitme sansin yokmu tayfun hocayla gorus bence madem baslandi tedaviye.bugun belki 150 ol diyecek 3 gunVar dosyanın içinde amh ama kim ilgileniyo ki otomatiğe bağlamışlar her gelene aynı doz uğrşmıyolar kafa yormuyolar
Bilmiyorum ki ya cuma dan sonra gelişmezse yükseltiriz deyince doktor o bi bildiği vardır dedim ama aklımıl çok karışıkbak bunu kafana takip moral bozma 1.10 cok dusuk degilki arkadsim 0.01 cikti şok olduk.yuksek doz ilacla 2 tane folikul cikti yinede.bunu neden goz onune almiyorlar dusuk doz veriyorlar ki hem emegine hem canina yazik keske tafyun beyle gorusseydin.simdiden dozu yukseltrdi yine 3 gun 75 olcaksin.
infertilite 1 demi dosyan canim 2 demi doktor kimBilmiyorum ki ya cuma dan sonra gelişmezse yükseltiriz deyince doktor o bi bildiği vardır dedim ama aklımıl çok karışık
Uzak canım ya gidemem ki birbuçuk saat sürüyor otobüs lenerede oturuyorsun gitme sansin yokmu tayfun hocayla gorus bence madem baslandi tedaviye.bugun belki 150 ol diyecek 3 gun
1 de Belgin devranoğluinfertilite 1 demi dosyan canim 2 demi doktor kim
bu satte bom bos oluyo arayip sorsanmiki acaba infertiliteyi1 de Belgin devranoğlu
hatta ara deki cuma gunu doktor beni cagrdi dozu yukseltecegiz dedi ama bugunden itbarenmi yuksek vurunayim sorarmisim de.rezerv azligi oldugunu hatrlat.ama bence vardir hic yumurta olmasaydi eger tedaviyi iptal ederdi gbime geliyo1 de Belgin devranoğlu
Numarayı nerden bulabilirim acababu satte bom bos oluyo arayip sorsanmiki acaba infertiliteyi
zeynep kamili ara inferiliteye baglayin de bagliyolarNumarayı nerden bulabilirim acaba
Tmm canımzeynep kamili ara inferiliteye baglayin de bagliyolar
banada hber verTmm canım
Aradım canım benim amh düşük dozu bugünden arttırsam olmazmı dedim ne söylendiyse o telefonda değişiklik yapılmaz falan filan bi dövmediği kaldı beni hemşireninbanada hber ver
onlara gore hava hoş tabi.neyse canim skma canini insallah bu 3 gunde buyur stres yapma stres yaptikca kotu etkilenir iyi dusun iyi olsun insallahAradım canım benim amh düşük dozu bugünden arttırsam olmazmı dedim ne söylendiyse o telefonda değişiklik yapılmaz falan filan bi dövmediği kaldı beni hemşirenin
Şimdi bu normal mi kievet erken gelismis gunde 2 mm falan buyuyor senin cuma asilaman olur ozman canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?