ayy insallah canim. bende dun heyecanliydim uyuyamadim gece. ama bu gece gozumu acamadim. esim sahura kalkti kendi hazirladi garibim:)inşallah canım. önce senin haberlerini alalım hayırlısıyla. çok heyecanlandım bak şimdi sen böyle anlatınca.
ayy insallah canim. bende dun heyecanliydim uyuyamadim gece. ama bu gece gozumu acamadim. esim sahura kalkti kendi hazirladi garibim:)
6 yumurtam toplandi. normalde doktor daha az bekliyomus kistten dolayi. cok iyi dedi. insallah icleride dolu cikar guzel guzel dollenir benim canlarim:)
amin insallah canim. ercelf imde bugun asilamasi vardi. bakalim nasil gecti. umarim hersey yolunda giderinşallah canım. yumoşlarının hepsi bebiş olarak geri dönsün göbüşüne konsun inşallah.
en son 23 temmuzdaki mesajlar var canim. bide bugün yazdikarimiz. ben iyiyim canim. hafif gaz sancisi gibi sancim oldu o kadar ama gözumu acamadim aksam:) cok derin uyudum. hem narkoz hemde ilaclardan canim kafami koyunca fena bi uykuya daliyrm:) daha aramadilar canim en gec 4 te aricaklar. sen nasilsin ignelerin nasil gidiyo. yan etkisi olmuyo dimi?
amin insallah canim. ercelf imde bugun asilamasi vardi. bakalim nasil gecti. umarim hersey yolunda gider
haklisin canim insani geren islemler ki zk da daha zor ama bu kadar yol almissin sonunu dusun sabret. sonucta hepimiz anne adayiyiz. anne demek sabir demek unutmamak lazim. hersey evlerlarimiz icin. bunu dusun ve rahatlat kendini. benvalla 450 doz vurulmama rağmen hiç bir kötü etki iyi etki yumurtalara olcak umarım kötü etkiside görmediğim bi yerlere olmaz. şuan sadece puregon kullanıyorum. cuma günü gittiğimde diğer ilacıda tarif edecekler büyük ihtimal onuda cumadan itibaren vurmaya başlarım vücudum belkide puregona alışkın diye ters etki yapmadı umarım diğer ilaçta da yapmaz. ama hala korkuyorum artık hastaneye bile gitmek istemiyorummuayene olmak o ortamı görmek yumurta toplanması vs. tırsmkla meşgulüm bu ara (((
haklisin canim insani geren islemler ki zk da daha zor ama bu kadar yol almissin sonunu dusun sabret. sonucta hepimiz anne adayiyiz. anne demek sabir demek unutmamak lazim. hersey evlerlarimiz icin. bunu dusun ve rahatlat kendini. ben
mesela ignelerden cok sıkilmistim ama yapacagim baska bisey olmadigi icin sıktim disimi. artik bizim tedavimiz en zor olani. ama biz sansliyiz. Rabbim bizi seviyoki bizimle ugrasiyo dimi. bize zorluklar cikartiyo:)sabretmelisin
amin insallah canim. ercelf imde bugun asilamasi vardi. bakalim nasil gecti. umarim hersey yolunda gider
acaba sevdiğindenmi dersin, yoksaaa:))) tek isteğim herşeyin yolunda gitmesi bol miktarda yumurta oluşması,toplanması döllenme ve bölünme olması ve transferin yapılabilmesi. aslında daha epeyce işim varmış :) bu arada senden tedavi esnasında kan alıp e2 tahliline bakıyorlarmıydı. e2 tam olarak ne demek neyi görüyorlar E2 de. hep unutuyorum:)
tabiki sevdiginden:) iyi dusun iyi olsun. Allah cekemicegimiz dert vermez unutma. bu sabir bizde var demek ki:) bana en son gittigimde yapmislardi e2 testini. sonuca gore haber veririm, yumurta toplama gunun degisirse seni aricam dedi canim doktorum. yani ilac dozunu ayarlamak icin e2 testini yapiyorlarmis canim. yani e2 ile yumurtalarin olgunlugu ve kalitesi ile ilgili bilgi aliyolarmisacaba sevdiğindenmi dersin, yoksaaa:))) tek isteğim herşeyin yolunda gitmesi bol miktarda yumurta oluşması,toplanması döllenme ve bölünme olması ve transferin yapılabilmesi. aslında daha epeyce işim varmış :) bu arada senden tedavi esnasında kan alıp e2 tahliline bakıyorlarmıydı. e2 tam olarak ne demek neyi görüyorlar E2 de. hep unutuyorum:)
canım e2 estradiol hormonu. yumurta geliştirici ilaçlar kullanılırken yumurta gelişiminin normalden fazla olması durumunda kanda e2 değeri yükseliyor. e2 değeri normal sınırlar dışında olması gerekenden yüksek çıkarsa yumurta gelişimi fazla demektir. bu durumda tedaviye ara verilebiliyor. bunu kontrol etmek için tüp bebekte gün aşırı e2 değerine bakıyorlar. bende yumurta gelişimi hep fazla olduğu için aşılamada da günaşırı bakılıyordu.
sağolun kızlar (bahar ve rn) bunlar bana 450 doz verdi ya e2 tavan yapar bu durumda:) umarım olmaz birde öyle birşey olmasın. hormon testinde estradiol hem normal aralıkta çıkıyordu. tek arıza olan hormonum fsh iyi diğerleri hep normaldi. artık ilaçlar tüm dengeyi bozmazsa e2 nin yine normal çıkması gerek. bir bildikleri vardır heralde. güvenmesekte ,güvenmekten başka çaremiz yok. fakat aklıma takılan hat zk da tüp yapıpta hamile kalan görmedim söyle 5-67 aylık hamile olan biri. acep gebe izlememi takılsam arada:) yada sekreterden bu yıl kaç kişi hamiş kaldı kaçı doğurdu diyemi sorsam. o da zaten bana hemen hasta listesini verir elime adres telleriyle birlikte :))
canım zk da tabii ki hamile kalan çok oluyor ama gebelik oluşunca yalnızca iki kere tüp bebeğe gidiliyor. sekizinci haftadan sonra artık bakmıyorlar. bu nedenle 6-7 aylık hamile birine rastlamak mümkün değil tabii. ama ben çok kişiye rastladım bir yıldır için rahat olsun.
kizlar. simdi aradilar. 5 yumurta dollemisler. 4 u dollenmis ve cuma gunude transfer icin cagirdilar:)
kizlar. simdi aradilar. 5 yumurta dollemisler. 4 u dollenmis ve cuma gunude transfer icin cagirdilar:)
canım gözün aydınn. çok sevindim gerçekten. iyice heyecanlandım şimdi. hadi bakalım hayırlısıyla gerçekleşsin inşallah transferin. sonra da bol bol dinlenirsin. bizi de merakta bırakma bu arada.
süper canım hadi hayırlısı olsun inş. yani allahın izniyle en geç 15 ağustosta bebiş olacak:) herşey bu kdar sorunsuz olduğuna göre eminimki bebiş gelcek bu ay. bu arada sen hiç hamilelik geçirmişmiydin. yada bebiş olmamasındaki sorun neydi eşin yada senin hastalığın.
saol canim. hic hamilelik yasamadim. cunku evlendim 6 ay sonra cikolata kisti ameliyati oldum. arkasindan dinlenme sureci. sonra calismalara basladik ama 6 ay sonra tekrar kist cikti vbi sure ilacla tedavi oldum ama kistimgerilemedi. bende subat ayinin sonunda asilamaya basladim rapordu bilmem neydi derken nisan ve mayista birer negatif asilamam oldu bsu anda tup deniyoruz iste. bende bilmiyrm gebe kalabiliyomuyum kalamiyomuyum. gorucez bakalim
içimden bir his kalacağını söylüyor. eminim bu kadar düzenli ilerlediğine göre sonuçta çok iyi olacak. bende bilmiyorumvalla aynen sen gibiyim hamile kalabiliyormuyum. normal kalamadığım artık kesinde:) tüp olcakmı emin değilim. artık hayırlısı kafama takıla çok şey var tedavi sürecim yolunda gidecekmi vs.yaş 30 olcak eylülde 30. yaş hediyem gelir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?