Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kızlar netten baktım sonuç çıkmış e2 553,61 diyor. acaba arasammı hastaneyi şimdi?

öncelikle aramıza hoşgeldin canım Allah yardımcın olsun aşılama sürecinde. ben de sırasıyla anlatayım sana
1- aşılama raporun hangi hastanede çıkıyorsa orda aşılama olmak zorundasın. yani ben raporumu z.k dan alayım gidip özel bir yerde aşılama olayım yok. raporun z.k dan çıkıyorsa aşılaman z.k da olur. doktor konusunda duygunun dediği gibi tercih şansın yok sürekli değişiyor. ama hepsi iyi doktorlar.
2- canım ultrasonda her zaman farklı doktorlar oluyor. aşılama infertilitede de yapılabiliyor tüp bebek bölümünde de. sen takibini nerede yaptıracağına karar ver öncelikle.ilk aşılaman ise infertilitede deneyebilirsin mesela. yapılan şey ilaç vermek yumurtalara bakmak ve sonrasında büyüyünce çatlatma iğnesi vurup seni aşılamaya çağırmak.kenan bey biraz aksi bir adam evet her gittiğimde ben de birilerine çıkışırken görüyorum ama çok soru sormazsan mantıklı konuşursan pek bi sıkıntı yaratmıyor. sadece ona çok fazla soru sormicaksın he he deyip geçiceksin. ultrasonuma onun girdiği zamanlarda oldu o da iyi bir doktor gereğini yapıyor. hem çoktaan unutmuştur sizinle olan atışmasını :)
3- bir çok ilaç var evet ama bünyeye göre değişir. genelde puregon yazıyorlar biraz pahalı bir ilaç ama iyi bir ilaç hem kendin uyguluyorsun evde göbekten. ben 3 kutu puregon+1 kutu ovitrelle ye muayne ücretleri ile birlikte ilk aşılamamda 300 tl ödemiştim. hepsi bu zaten hastaneye bişey ödemiyosun sgk karşılıyor.
4- aşılama sürecine dair tek tavsiyem z.k ya başlıyorsan sabırlı olacaksın doktorların her söylediğine ufak atışmalara sekreterlerin söylediklerine falan fazla takılmicaksın rahat olucaksın. ordaki herkes çok yoğun cahili de var çok pimpirikli bilmişleri de. kesinlikle memnun kalırsın neyse gereken o yapılır. özeldeki gibi acaba para için mi yapıyolar diye beklemezsin.

canım eşinin sperm değerleri aslında tüp bebeğe uygunmuş. nerde tedavi oldu sayısını arttırmak için? 5 milyonun altında haliyle gitseydiniz z.k ya size tüp bebek yaparlardı. yaşın var çünkü zaman kaybetme. aşılamalarını ara vermeden yaptır. eğer ilk tutmazsa hemen 2. rapor için başvur. ilacını da eczaneden borç al raporun 1 hafta sonra çıkınca götürür verirsin. böylece 1 ay kaybetmiş olmazsın.

canım gözün aydın. sonucu da güzel olur inşallah. hadi bakalım atlattın bu aşamayı da. benden bir adım öne geçtin:)) inşallah sırasıyla hepinizin güzel haberlerini alırız.

evet canım öyle oldu ama ben kalpten dua ediyorum bana yetişmen için. sana bu ay çok iyi gelecek bak göreceksin canım.

burdayız tatlım.sabahtan biraz kuran okudum o yüzden yazamadım canım. kızlar ben bir topikte daha yazıyorum. ordaki kızlarla her hafta 41 tane yasini serif okuyup her hafta birisine bağışlıyoruz. bu hafta tedavideyim diye benim için okumak istediler. 41 taneyi bugün tamamladık ve bir arkadaşımız cuma saatinde bağışlamasını yapacak. topiğin adı " Aşılama olsun, tüp olsun.Bebişler bizimle olsun" her konuda paylaşım bulabilirsiniz. Aşılama başlığının altında konu. gelmek isterseniz size link de yazarım.

duygu cum canım çok sevindim ben biliyordum bak 4-5 tane olacağını kan sonucuna göre de o iğneyi yaptırıcaklardır sana. ayrıca beklemiyosun bak ne güzel 2.30 da ara hemşire sana herşeyi söyler hangi gün geleceğini de. belgin hnm dan memnun kaldın mı ben beğendim kenandan daha iyi bence :)herşey güzel gidicek bak göreceksin güzel büyüyecek yumurtaların.haftaya toplanır bence.
bugün da rana nın transferi var. ay çok heyecanlıyım onun adına. ben tutacağına inanıyorum biliyomusunuz. kist mist bahane rahime yerleştirilince tutunacak bence onunkisi.

ara canım. yüksek bir değer değil. anladığım kadarıyla normal. hemşireyle görüşürsen yönlendirir seni.

aradım nil çıktı şuan mı çıkmış dedi. evet dedim. onun değerlendirmesini şuan yapmazlar rakamsal değerler gelcek üzerine öyle ilaç dzounu ayarlıycakları dedi. bende ilaç kullanıyorum bi tane var onu kullanıcakmıyım kullanmıycakmıyım onu söyleyecekler dedim. tamam hı hı dedi öğleden sonra dedi. halbuki şimdi söylese nolur. öğleden sonrada tel cevap vermiycek kilit olcak. herkese 2,30 da ara diyolar sonra ulaşamıyoruz(

19,5 - 144,2 pg/ml

63,9 - 356,7 pg/ml

55,8 - 214,2 pg ml

0,0 - 32,2 pg ml. değer aralıları var ama hangisi folüküler faz, hangisi menapozdaki değer aralığı onları yazmıyor. şuanki sonuç ise 553,61. eski e2 sonuçlarıma baktım 38 ve 43 aralığındaymış yani normalmiş. bence ilaçla e2 yi yükseltiyolar. kafam karıştı saat 3 olana kadar ohoo..

evet canım öyle oldu ama ben kalpten dua ediyorum bana yetişmen için. sana bu ay çok iyi gelecek bak göreceksin canım.

inşallah canım. bende sizin için dua ediyorum her zaman. yasin okumanız ne güzel. bende 41 meryem suresine başlamıştım. ama ara vermek durumunda kaldım. şimdi tekrar başlayacağım.

inşallah canım. ranayı bende merak ediyorum. transferden çıkmış merkezde istirahat ediyordur muhtemelen. umarım herşey yolunda gitmiştir.

evet bende o topiği biliyorum hatta yanlış hatırlamıyorsam bir ara yazmıştım ama pek bişeyler öğrenememiştim. birde hepsi farklı şehir ve farklı hastanelerde birde hamile olanlarda var:) pek bi ortak nokta yakalayamadım o topikle. birde çok kalabalıktı:) bizim bura sakin 3-5 kişiyiz takip etmem daha kolay oluyor. bu arada e2 çıktı ama değerlendirmiyolarmış saat 2,30 da bacaklarmış( belgin hanım sakin konuşmuyor hiç. kenanda allahtan ameliyata çıktı ben 7 de hastanedeydim o da ordaydı. demekki ameliyat için erken gelmiş. bu arada pazar günleride kan verilebiliymuş kadının biri öyle dedi acil bölümüne gidiyosun sabah erkenden kan veriyosun sonra ultrason için buraya geliyosun saat 1 de kapanıyormuş tüp bebek pazargünü. ee dr. oluyormuki dedim evet genelde kenan bey oluyor dedi. adam antenler açık gezme sebebi bu demekki gece gündüz. h.içi h.sonu hep ordaymış. haliyde agresif ve depresif modda dolanıyor. kayıt işlemini kim yapıyor sekreterler yok dedim. acilde var ordan kaydını yapıp kan vereviliyon dedi işte konuştuğum bayan. daha doğrusu onlar konuşuyordu bende sazan gibi atladım herzamnki gibi:))

inşallah canım. bende sizin için dua ediyorum her zaman. yasin okumanız ne güzel. bende 41 meryem suresine başlamıştım. ama ara vermek durumunda kaldım. şimdi tekrar başlayacağım.

gündüzleri işteyim okuyamam akşamlarıda evde oluyorum ama kızlar sürekli oje sil çıkardan dolayı kuarnı elime alamıyorum valla. hatta geçen ay. çocuk sahibi olmakla ilgili kurandan ayet ve surelerin olduğu sayfaya renkli ayraçlar koydum ama açıp tekrar bakmak kısmet olmadı. artık allaha sığınıp ojeli okuycam. ni tekim niyet önemli bence.

bu arada bugün bi bayan vardı hastanede yaşıda vardı ne için geldi merakte ettim ultrason sırasında ayak üstü sordum kadın 42 yaşında 2 çocuğu var. bu 2. evliliği eşi bekar olarak bunla evlenmiş adamın çocuğu yokmuş haliyle. ve 38 yaşındaymış. neyse ultrasona girdim çıktım dedim teyze senşn çocuklar kaç yaşında kızım var evli torunum var demesinmi. höööönnkk oldum. kadın kocasının ilk evlilik olduğu için 42 yaşında sırf kocası için tüp bebek yapmaya gelmiş. vay anasını dedim beee. acaba dr. bu duruma gülmüşmüdür. dedim 42 de sonra riskli değilmi neredeyse menapoza doğru gitme yaşınız yoo dedil hatta dr. tüp tutar demişler. hani 2 doğum yapmış ya önceden. yumurtalıklar muhtemelen zayıfladı yani benle teyze aynı durumdayız sadece o 42 ben 29 yaşımdayım ((

teyzenin durumu ilginçmiş gerçekten:)) onun yumurta rezervi azalmıştır artık iyice senle bir olamaz canım. zk daki hastaların yaş ortalaması yüksek nedense benimde dikkatimi çekiyor.

teyzenin durumu ilginçmiş gerçekten:)) onun yumurta rezervi azalmıştır artık iyice senle bir olamaz canım. zk daki hastaların yaş ortalaması yüksek nedense benimde dikkatimi çekiyor.

kadın açık bakımlı ve bol takılıydı ama yaşı pey olduğu belliydi dayanamdım o yüzden sordum. demekki aklımızdan acaba çocuğunumu getirdi diye geçirmemek gerekiyormuş artık:) yaş ortalaması yüksek ama birde genelde kapalı bayanlar geldiği için genç olsalarda yaşlı gibi duruyorlar. kapalı çok bayanla tanıştım bende küçüklerdi 22-24 yaşlarında falan ama maşallah bende kart duruyorlardı. kapalı olmakta olduğun yaştan fazla gösteriyor.

haklısın canım. kapalı bayanlar daha olgun gösteriyor kesinlikle. aklıma geldi şimdi annem 54 yaşında ama genç gösterir yine hastaneye birlikte gittiğimiz bi gün kenan bey ultrasona alıyordu neredeyse annemi:)) ben kabinde hazırlanıyordum ki baktım anneme hadi hazırsanız sizi alalım falan diyo:)) annem şaşkınlıkla durumu izah etmeye çalışırken fırlamıştım kabinden:)) ama sevindi sonra demek 40 dan fazla göstermiyorum diye:)

buda iyiymiş:))) annene çekmişsen eğer sende her nekadar 31 de hamile kalsanda genç göstericen demektir.:) ranadan hala ses yok yatıryor heralde. şimdi içi kıpır kıpırdır. allah utandırmasın emekleri ve parası boşa gitmesin inş. bu arada bende sözde sgk lı ilaç aldım ama rana özel almasına göre benden az ödedi:)

evet rananın tedavi ücreti de ilaçları da çok uygun geldi bana. inşallah tedavi sonucu da güzel olur. dinleniyor sanırım. cep telefonundan da olsa girerim demişti ama umarım herşey yolundadır.

bende tüp bebeğe başlıyorum senin gibi yine adet oldum bugün şimdi pazartesi salı tüm evraklarımı tamamlayıp eşimle dosya açtırıcaz sanırım öyle değilmi sonra nolcak peki o kurula filan ne zaman gidicek rapor ne zaman çıkar biliyormusun rapor çıktıktan sonrada ilaçlarımızı alıcaz herhalde:26:

Kızlar e2 değerim normal dedi. puregon 450 doz pazartesiye kadar devam edicem. Bacaktan yapılan iğnemide yarın sabah/ cmtesi sabh / pazartesi sabah yapıp. pazartesi kan ve ultrason için yine gidicem. sordum değer normal mi dedim normal dedi. artık başından savmak içinmi dedi bilmiyorum. yalnız aklıma takılan şey puregonu akaşamları yapıyorum bu ilaç için neden sabah dedi?

iğnelerin can yakıyormu kim vuruyor

bu adetinde gidip hormon için kan verirsin. daha sonra sekreterler ne yapman gerektiği konusunda sırasıyla seni yönlendirir. evraklarını tamamlayıp rapor çıkartmak için kurula sokman falan toplamda 1,5 - 2 ayı bulacak. en azından benim 1,5 ayı geçti diyebilirim. tedaviye başlama sürem.

geçen ay vermiştim hormon için tahlil onlar elimde hepsi bidaha istemezler herhalde değilmi
1,5 2 aay uzun bi süreymiş çok kasmiyim o zaman eylül ekimi bulur güzelce tatilimi yapayım ben :)
peki sürekli çağrıyorlarmı hastaneye seni toplam kaç günde oluyor transfer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…