Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bi yerde okumuştum zk da tüp yaptıran bi bayan kendisine ve eşine tetradox antibiyotik verildiğini yazmıştı.

evet tetradox ve başka bir hap daha verildi. ama kullanma şekli anlatılmadı toplama günü getirin nasıl kullancağınızı anlatıcaz dediler. belki biri bana diğeri kocamadır:) kullanmak onada sürpriz olurmuş:) ooh hepsini hatun kullanıyor diye sevinirken kendi kullanırmış:)

bu arada kızamıkçık ne yaa. ben kızamık geçirdim ama çocukken ne geçirip ne geçirmediğimizi nerden bilelim. annemiz bile hatırlamaz belki. su çiçeği ve kızamığı hatırlarlar diğer bir sürü ıvır zıvırı nerden hatırlasınlar. hepsinde en az 3 er çocuk. biizm gibi 1 çocuk olsa (ki bizde daha 1 de yok) belki herşeyi not alırız. ama....

canım eşini alırlar mı bilmiyorum ama yanında sana yardımcı olacak bi kız arkadaşın ya da kardeşin vs olursa iyi olur. yapacaklarını, kullanacağı ilaçları anlatacaklar muhtemelen. narkozun etkisiyle aklında kalmayabilir. anlatılacakları iki kişi dinlerseniz daha iyi olur senin için.

kimse yokki eşimden başka

aynen benim annemde hatırlamıyor. adetin üçüncü günü hormon değerlerine bakılırken biyokimya, seroloji kan değerlerine de bakılıyor ya işte ordan anlaşılıyor bağışıklığın olup olmadığı. bende çok anlamam ama kardeşim biyolog sonucu almaya birlikte gitmiştik o gün. o farketti sonra gidip kenan beyle konuştum şaşırdı o da. ama olan olmuştu yapacak bi şey yok tabii.

sıkıldım kızlar artık eskisi gibi konuşmuyor pek, elif evde işleri oluyor giremiyor sanırım. rana malum yatıyor, baharın işleri yoğun sanırım. bende dei ş var ama konsantre olamıyorum zamanda daralıyor artık((

aa aciklamadilar mi ya nasil olur? gece 12 den sonra bisey yiyip icme canim azicik su, sigara, sakiz dahil. ac olman gerekiyor. bence esofman tarzinda bisey giysen daha iyi olur. esinden baska kimse yoksa cikarken mutlaka esin ilaclar ile bilgiyi gitsin alsin hemsirelerden. bide sanirim kiyafetlerinizi bi posete koyuyormussunuz. yaninda kiyafet ve ayakkabini koymek icin biseyler gotur. yaninda ped olsun canim belki biraz kanaman olabilir hazirlikli olmus olursun. ne salaklar ya bunlari zk nin soylemesi gerekiyodu. ama pardon insan yigini var Dimi sekreteler, hemsireler ne yapsin:)))

geldim canım. boşver işleri acelesi yoksa. zaten konsantre olamazsın. ama heyecan yapacak bi şey de yok. rahat olmaya çalış.

çorap, havlu, bol peçete, poşet, ped hatta terlikte götürmeyi düşünüyorum. şap şap gezerim zk koridorlarında:)) yemek yemememiz konusunda not var ilaç kağıdında (oruç gibi) diye not düşülmüş. zaten bende o telaştan yiyememki demelerine gerek yok. başka acil durum için ne alabilriim onu düşünüyorum. haa ıslak mendil yetek kıyafet falan alırım.

kızlar aradım hast. ayşe çıktı. yumt. toplamam var yarın aç gelincek diye biliyorum onun dışında özel bir şey varmı yapmamış gereken dedim. düşündü mesela makyaj oje dedim salak durdu aç gelincek dedi. şimdi ful makyaj gitsem nolurkine desemki yapabilirsiniz dediler:))) dr. fırçalasın sekreteri:))

sal.. k ya:) bosver canim 10 gun once basindan yumurta toplama gecmis biri olarak deneyimlerimi anlattim:) tabi terlik gotur bize verdikleri icin unutmusum sana soylemeyi. ayrica bi box ın icine koymustum kiyafetlerimi. poset torba falan goturmedim:) ama yedek camasir goturdum canim. gerek kalmadi ama ped yeterli.

Son düzenleme:

ilaçlarını da unutma tabii canım:) gece 12 den sonra bi şey yiyip içme. parfüm, deodorant, oje, makyaj malzemesi kullanma. hatta eşinde parfüm vs kullanmasın. hastaneye zamanında git. eşinde güzel bi kahvaltı yapsın gitmeden. hatta mümkünse sert bi kahve içsin. gerçi spermler onca işlemden geçecekler ama hızlandırıyormuş spermleri. bildiğim bunlar.

bencede yetek çamaşır ve kıyafete gerek kalmaz ama yinede yanımda bulunsun. acaba toplama işlemine çorapla girebilirmiyiz. ayaklarım üşür benim sanrıım onada izin vermezler dimi.

tamam baharcım ikimizede sabah duş aldırıp öyle çıkarız. zaten gece 11 de bile bişey yediğimi hatırlamam ama böyle aksi durumlarda insanın bişeyler yiyesi gelir. kahve spermlere iyi geldiğini ilk kez duyuyorum. akşam eşime bal ceviz falanmı yedirsem acaba. spermlere tes etki yaparmı? kahvaltı olayınıda iyi düşündün evde hazırlayım. yumurtalı ballı bi kahvaltı. hadi eşimin spermler iyi duruma geldi hızla koşturuyolar diyelim ya benim yumurtalar fossa ilaca rağmen. aman düşünmiycem ya bunları artık yazımızda ne varsa o. yaşayıp görücez hep birlikte.

kızlar bu arada zk. tüp bebk bölümdeki çalışanların toplu fotolarını buldum ama burdan yayınlamam doğru olmaz sanırım biraz hafiyelik yaptımda:)

canım inşallah sen de gebesindir beraber sevinç çığlıkları atarız burda. benim de bugün rahmim ağrıyor biliyomusun baya hissedilir derecede sancılarım var. umarım hayra alamettir. yerleşiyodur bizim keratalar :) ağrım olunca ümitleniyorum heevesleniyorum. ne manyağım aslında bence alakası yok kişiden kişiye değişiyor. diğer topikte 3. aşılamasını beklerken bir arkadaşım sırf göğüslerim yumuşadı diye ümidini kesmişti. kan testiyle hamile olduğunu öğrendi hiç belirti vermemiş cüvudu şimdi 4 aylık oğlu olacak. o yüzden belirti çoook geniş bir yelpaze.hakkımızda hayırlısı olsun.

duygu cum canım ben de stresliyim buraya yazarak da k.k da gezerek de daha çok strese sokuyorum kendimi ister istemez erken gebelik belirtileri, cinsiyet hesaplama bebek kıyafetleri gibi şeylere kapılıyorum o yüzden fazla durmuyorum size yazıp çıkmak istiyorum. burdayken sanki zaman daha yavaş akıyo. ama heyecanını paylaşıyorum arkadaşım. eğer tüpe gidersem z.k da ben de kocamdan başkasını istemem yanımda bir büyük çanta al çamaşır terlik ped falan lazım olmaz ama 1 takım kıyafet koy o kadar zaten başka bişeye gerek olmaz takı takma zaten transferden sonra eve geliceksin. ojelerinden de birkaç günlüğüne vazgeç canım. ben mesela evlenmeden önce çok süslüydüm tırnaklarım çok bakımlıydı üşenmez hergüne başka oje sürerdim falan. sonra evlendim bir süre sonra da namaza başladım artık kullanmıyorum. ve daha az önce oturup 1 yasin 1 tebareke ve 1 amenerresulü okudum bağışladım hepimiz için. çok rahatlatıyor beni içimdeki sıkıntıları alıp götürüyor. sen de okuyabilirsin. benim arapçam yok üstelik türkçesinden okuyorum :)

valla ben hala öyleyim her güne 1 oje ve rengarenk. neyse yarın en saf halimle gideyim. makyaj deyip durdum ya sizlerde şimdi kesin çok çirkin kapatmaya çalışıyor diyceksiniz:) valla eşim hep diyor sabah kalktığında eşinin makyajsız halini görüp pişman olmuyosan doğru kişiyle evlenmişsisn demektir. sabah uyanır uyanmaz beni görünce pişman değilmiş :))) neyse bu akşamdan yapayım tüm temizliğimi hatta duşumuda alıp dua falan okuyayım vesile olsun buda. çocuk sahibi olmak için ayetler vardı ayraç koymuştum onları okumuş olurum hemde. ben duaları arapça okuyorum kuran okursam türkçe mealinden okurum. o kadar prof değilim.

niyet önemli canım.kalpten dua edersen türkçe de olsa arapça da Allah katında kabul edecektir.

kızlar bana dua edin akşam belki nete giremem. yarında operasyondan sonra eşim eve getircek ve tam gün izin aldırdım. iyi olsam bile nete giremem valla kızar, döver :) ertesi güne hasta olsam bile inanmaz iyisin dün net başına bile geçtin saatlerce der. tüm bu sebeplerden dolayı cumartesi çok vahim bir durum olmazsa girer gerekli açıklamayı yaparım. eşim cumartesileri çalışıyor çünkü.

ranacım toplamadan sonra yapmam gereken birşey varmı? yazarsan memnun olurum.

canim yeni gordum
yazdikalrini. toplamadan sonra onemli bisey yok yapman gereken. o gun dinleniceksin sadece. eger agrin olursa 3 agri kesi adi verdiler icebilmen icin. baska bisey gelmedi aklima. hadi hayirlisi ya. sen okudugunda coktan toplanmis bitmis olucaklar. insallah cok iyi gecer hersey.

günaydın kızlar. duygu yok bu sabah :) operasyonu bitmiştir inşallah herşey yolunda gitmiştir şuan dinleniyordur. sabah hep onu düşündüm. hakkında hayırlısı olsun.

benim de buzdolabım geldi çok şükür eskisinden daha iyi soğutuyor :) yalnız herkes ellemiş dolabımı ya pis pis elleriyle dışını :) bi güzel cifledim.akşam eşimle kahvaltılıkları falan aldık.bugün de çıkıp meyve sebze falan alıcam artık evimde iftar yapmak istiyorum. bana da iş çıktı sıkılmıştım boş boş oturmaktan. bu arada gece bile uykumdan uyandırır derecede kasık ağrılarım var ara sıra girip çıkıyor. aslında bugün çatlatmanın 12. günü artık etkisini kaybetmesi lazım.göğüslerimi yoklayıp duruyorum hala acıyolar ama. hiç de belli olmaz tabi. herşeyin hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…