bi yerde okumuştum zk da tüp yaptıran bi bayan kendisine ve eşine tetradox antibiyotik verildiğini yazmıştı.
ilaçların üzerinde antibiyotik falan yazmıyor ama enfeksiyon riskine karşı diye bir ibare var reçetesinde.
ne yazıkki nasıl gitmem gerektiğine dair hiç bir bilgi vermediler. bugün elimde pembemsi turuncumsu bi oje var. yarın için mavi sürmeyi düşünüyordum. makyaj yapmayıp sadece rimel sürecektim. hatta yanımda aseton pamuk yüz yıkama jeli götürcektim çıkar derlerse hazır bulunması için. sanki tam teşekküllü 5 yıldız hastanede özel odamda da duş alırdım. desenize bu kadar işi tavanı neredeyse düşecek olan hatta yarı açılmış aşağı doğru inen yamalı wc sindemi yapacaksın. benimkide iş iştee. söylemniz iyi oldu kafam çok meşgul şuan sürekli düşünüyorum bunları sormak aklıma bile gelmedi size baksanıza. başka yapmam gereken nedir söylerseniz memnun olurum. ojesiz çıkmam abi desem ne derler acep. sabah duş alıp öyle gidecektim. hatta pantolon giymiycem etek elbise giymeyi düşünüyorum ki toplamadan sonra rahat olsun rahat ve hemen giyilende bi ayakkabı giymem gerek eğilemeyebilirim sanırım. sadece eşim olucak yanımda. belki başka bayanlar olursa onu yanıma almayabilirler.
canım eşini alırlar mı bilmiyorum ama yanında sana yardımcı olacak bi kız arkadaşın ya da kardeşin vs olursa iyi olur. yapacaklarını, kullanacağı ilaçları anlatacaklar muhtemelen. narkozun etkisiyle aklında kalmayabilir. anlatılacakları iki kişi dinlerseniz daha iyi olur senin için.
bu arada kızamıkçık ne yaa. ben kızamık geçirdim ama çocukken ne geçirip ne geçirmediğimizi nerden bilelim. annemiz bile hatırlamaz belki. su çiçeği ve kızamığı hatırlarlar diğer bir sürü ıvır zıvırı nerden hatırlasınlar. hepsinde en az 3 er çocuk. biizm gibi 1 çocuk olsa (ki bizde daha 1 de yok) belki herşeyi not alırız. ama....
aynen benim annemde hatırlamıyor. adetin üçüncü günü hormon değerlerine bakılırken biyokimya, seroloji kan değerlerine de bakılıyor ya işte ordan anlaşılıyor bağışıklığın olup olmadığı. bende çok anlamam ama kardeşim biyolog sonucu almaya birlikte gitmiştik o gün. o farketti sonra gidip kenan beyle konuştum şaşırdı o da. ama olan olmuştu yapacak bi şey yok tabii.
aa aciklamadilar mi ya nasil olur? gece 12 den sonra bisey yiyip icme canim azicik su, sigara, sakiz dahil. ac olman gerekiyor. bence esofman tarzinda bisey giysen daha iyi olur. esinden baska kimse yoksa cikarken mutlaka esin ilaclar ile bilgiyi gitsin alsin hemsirelerden. bide sanirim kiyafetlerinizi bi posete koyuyormussunuz. yaninda kiyafet ve ayakkabini koymek icin biseyler gotur. yaninda ped olsun canim belki biraz kanaman olabilir hazirlikli olmus olursun. ne salaklar ya bunlari zk nin soylemesi gerekiyodu. ama pardon insan yigini var Dimi sekreteler, hemsireler ne yapsin:)))ilaçların üzerinde antibiyotik falan yazmıyor ama enfeksiyon riskine karşı diye bir ibare var reçetesinde.
ne yazıkki nasıl gitmem gerektiğine dair hiç bir bilgi vermediler. bugün elimde pembemsi turuncumsu bi oje var. yarın için mavi sürmeyi düşünüyordum. makyaj yapmayıp sadece rimel sürecektim. hatta yanımda aseton pamuk yüz yıkama jeli götürcektim çıkar derlerse hazır bulunması için. sanki tam teşekküllü 5 yıldız hastanede özel odamda da duş alırdım. desenize bu kadar işi tavanı neredeyse düşecek olan hatta yarı açılmış aşağı doğru inen yamalı wc sindemi yapacaksın. benimkide iş iştee. söylemniz iyi oldu kafam çok meşgul şuan sürekli düşünüyorum bunları sormak aklıma bile gelmedi size baksanıza. başka yapmam gereken nedir söylerseniz memnun olurum. ojesiz çıkmam abi desem ne derler acep. sabah duş alıp öyle gidecektim. hatta pantolon giymiycem etek elbise giymeyi düşünüyorum ki toplamadan sonra rahat olsun rahat ve hemen giyilende bi ayakkabı giymem gerek eğilemeyebilirim sanırım. sadece eşim olucak yanımda. belki başka bayanlar olursa onu yanıma almayabilirler.
sıkıldım kızlar artık eskisi gibi konuşmuyor pek, elif evde işleri oluyor giremiyor sanırım. rana malum yatıyor, baharın işleri yoğun sanırım. bende dei ş var ama konsantre olamıyorumzamanda daralıyor artık ((
aa aciklamadilar mi ya nasil olur? gece 12 den sonra bisey yiyip icme canim azicik su, sigara, sakiz dahil. ac olman gerekiyor. bence esofman tarzinda bisey giysen daha iyi olur. esinden baska kimse yoksa cikarken mutlaka esin ilaclar ile bilgiyi gitsin alsin hemsirelerden. bide sanirim kiyafetlerinizi bi posete koyuyormussunuz. yaninda kiyafet ve ayakkabini koymek icin biseyler gotur. yaninda ped olsun canim belki biraz kanaman olabilir hazirlikli olmus olursun. ne salaklar ya bunlari zk nin soylemesi gerekiyodu. ama pardon insan yigini var Dimi sekreteler, hemsireler ne yapsin:)))
sal.. k ya:) bosver canim 10 gun once basindan yumurta toplama gecmis biri olarak deneyimlerimi anlattim:) tabi terlik gotur bize verdikleri icin unutmusum sana soylemeyi. ayrica bi box ın icine koymustum kiyafetlerimi. poset torba falan goturmedim:) ama yedek camasir goturdum canim. gerek kalmadi ama ped yeterli.kızlar aradım hast. ayşe çıktı. yumt. toplamam var yarın aç gelincek diye biliyorum onun dışında özel bir şey varmı yapmamış gereken dedim. düşündü mesela makyaj oje dedim salak durdu aç gelincek dedi. şimdi ful makyaj gitsem nolurkine desemki yapabilirsiniz dediler:))) dr. fırçalasın sekreteri:))
çorap, havlu, bol peçete, poşet, ped hatta terlikte götürmeyi düşünüyorum. şap şap gezerim zk koridorlarında:)) yemek yemememiz konusunda not var ilaç kağıdında (oruç gibi) diye not düşülmüş. zaten bende o telaştan yiyememki demelerine gerek yok. başka acil durum için ne alabilriim onu düşünüyorum. haa ıslak mendil yetek kıyafet falan alırım.
sal.. k ya:) bosver canim 10 gun once basindan yumurta toplama gecmis biri olarak deneyimlerimi anlattim:) tabi terlik gotur bize verdikleri icin unutmusum sana soylemeyi. ayrica bi box ın icine koymustum kiyafetlerimi. poset torba falan goturmedim:) ama yedek camasir goturdum canim. gerek kalmadi ama ped yeterli.
ilaçlarını da unutma tabii canım:) gece 12 den sonra bi şey yiyip içme. parfüm, deodorant, oje, makyaj malzemesi kullanma. hatta eşinde parfüm vs kullanmasın. hastaneye zamanında git. eşinde güzel bi kahvaltı yapsın gitmeden. hatta mümkünse sert bi kahve içsin. gerçi spermler onca işlemden geçecekler ama hızlandırıyormuş spermleri. bildiğim bunlar.
merhaba kizlar nasilsiniz? benim cok minik agrilarim var rahmimde sanirim.
duygucum telas yapma sanirim catlatma ignene gore ayarlarlar. normalde oyle olmasi gerekir. saat kacta yaptiysan ona gore toplamislardi benimkini. enfeksiyon ile ilgili bisey soyleyemicem cunku 2. asilamadan sonra ben enfeksiyondan kurtulamadim
biliyosunuz. ama bu sefer sanslisin ilac kullanicaksin 4 gun.
elifcim umarim gebesindir. degilsende hakkinda hayirlisi olsun. bak tup hicbi engelin kalmadi.
baharcim eger ozel merkez dusunuyosan bende asilama ile niye vakit kaybediyosjn ki? tonla ilac alicaksin vucuduna? bende pco lu hastalari taniyip hizmet veren bi doktorsa daha ciddi dusun cunku ozel oldugu icin ilaclarina daha cabuk mudahale ederler. ve farkli yontem kullaniyo olabilrler. zk da herkese ayni ilac ayni doz kullaniyolar. tayfun beyde sana nasil garanti vericek ben takip ederim diye? eger yakinsa bence gidip doktorla gorusmende yarar var canim
en azından bir nebzede olsa korur. çok heyecanlıyım ya. mutluluktan ziyade korku var. yumurtalar nasıl kalitelimi döllencekmi transfer olacakmı. zaman bir an önce geçsin istiyorum ve artık muayene masasına yatmak istemiyorum((
sıkıldım kızlar artık eskisi gibi konuşmuyor pek, elif evde işleri oluyor giremiyor sanırım. rana malum yatıyor, baharın işleri yoğun sanırım. bende dei ş var ama konsantre olamıyorumzamanda daralıyor artık ((
duygu cum canım ben de stresliyim buraya yazarak da k.k da gezerek de daha çok strese sokuyorum kendimi ister istemez erken gebelik belirtileri, cinsiyet hesaplama bebek kıyafetleri gibi şeylere kapılıyorum o yüzden fazla durmuyorum size yazıp çıkmak istiyorum. burdayken sanki zaman daha yavaş akıyo. ama heyecanını paylaşıyorum arkadaşım. eğer tüpe gidersem z.k da ben de kocamdan başkasını istemem yanımda bir büyük çanta al çamaşır terlik ped falan lazım olmaz ama 1 takım kıyafet koy o kadar zaten başka bişeye gerek olmaz takı takma zaten transferden sonra eve geliceksin. ojelerinden de birkaç günlüğüne vazgeç canım. ben mesela evlenmeden önce çok süslüydüm tırnaklarım çok bakımlıydı üşenmez hergüne başka oje sürerdim falan. sonra evlendim bir süre sonra da namaza başladım artık kullanmıyorum. ve daha az önce oturup 1 yasin 1 tebareke ve 1 amenerresulü okudum bağışladım hepimiz için. çok rahatlatıyor beni içimdeki sıkıntıları alıp götürüyor. sen de okuyabilirsin. benim arapçam yok üstelik türkçesinden okuyorum :)
valla ben hala öyleyim her güne 1 oje ve rengarenk. neyse yarın en saf halimle gideyim. makyaj deyip durdum ya sizlerde şimdi kesin çok çirkin kapatmaya çalışıyor diyceksiniz:) valla eşim hep diyor sabah kalktığında eşinin makyajsız halini görüp pişman olmuyosan doğru kişiyle evlenmişsisn demektir. sabah uyanır uyanmaz beni görünce pişman değilmiş :))) neyse bu akşamdan yapayım tüm temizliğimi hatta duşumuda alıp dua falan okuyayım vesile olsun buda. çocuk sahibi olmak için ayetler vardı ayraç koymuştum onları okumuş olurum hemde. ben duaları arapça okuyorum kuran okursam türkçe mealinden okurum. o kadar prof değilim.
canim yeni gordumkızlar bana dua edin akşam belki nete giremem. yarında operasyondan sonra eşim eve getircek ve tam gün izin aldırdım. iyi olsam bile nete giremem valla kızar, döver :) ertesi güne hasta olsam bile inanmaz iyisin dün net başına bile geçtin saatlerce der. tüm bu sebeplerden dolayı cumartesi çok vahim bir durum olmazsa girer gerekli açıklamayı yaparım. eşim cumartesileri çalışıyor çünkü.
ranacım toplamadan sonra yapmam gereken birşey varmı? yazarsan memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?