Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba canım sen aşılamamı yaptırmıştın

inşallah canım iyi geçmiştir duygunun operasyonu. benimde bugün aklım hep onda. inşallah yolunda gitmiştir herşey.

buzdolabının geldiğine çok sevindim. artık zaman senin için daha hızlı geçer. kocana yemekler yaparsın. misafir ağırlarsın zaman çabucacık geçiverir. zaten fazla bi şey kalmadı sanırım. 4-5 gün sonra belli olur sonucun. inşallah belirtilerin gebeliktendir. tüpe geçmeden son aşılamanda hamile kalmışsındır canım.

benimde bir haftadır bitmek bilmeyen akıntım var. yumurtlama akıntısı gibi ama adetime de çok az kaldı. kistlerim mi boşalıyor acaba anlamadım. hiç bu kadar çok ve uzun süre akıntım olmamıştı.

Son düzenleme:
kızlar ben geldim. gerçi saat 11:15 te evdeydim ama eşimde yanımda olduğu için açamadım neti.sağa sola kıvrandım çok sıkıldım başım ağrıdı yatmaktan dedimde neti açtım. çatlıycaktım sıkıntıdan:))

çok şükür iyi geçti korkunun ecele faydası yok dedim. sanırım 8 adet yumurta toplandı ama tam emin değilim ben masada yatarken kenan geldi. embriyolog bayan sanırım 8 adet toplancak dedi kenana. bilgilerimi okuyordu hastanın adı şu şu doğumlu falan kenan istemiyorum hasta bilgisi biliyorum falan dedi. opusunu ben yapcam dedi bayan oda hayrı dedi 2 erkek ismi söyledi bayanda ben yapcam dedi. neyse ayılmam masada oldu hatta işlemin sonuna doğru bi refleks oldu ve ahhh dedim. yani hissettim. ama sonuç olarak gerçekten korkulacak bişey yokmuşta can tatlı işte insan yinede korkuyor. ilk beni aldılar ben çatlatmamı çarş. akşamı 22 de yapmıştım benden sonra 2 bayan daha vardı. ve 4 de transfer vardı. ana baba günüydü.ultrasona gelenlerde cabası. ordaki hasta bakıcı bu neki sakin bugün dedi. yuuuh sakin hali oysa. neyse uyandığımda gözlerimden yaş geldi.narkozcu bayan yaşlarımı sidi nedne ağlıyon bak bitti diyor. ben neden noraml olmadıda bunları yaşadım bu masaya doğum için yatsaydım diye geçirdim aklımdan. kısaca bayılmamla ayılmam bir oldu. müşade odasına aldılar dinlen dediler. mide bulantısı yoksa tost ayran yesin varsada beklesin bişey yemesin dediler. zaten aç değildim ve yiyesim yoktu. 15 dk zor dinlendim sıkıldım ve hemen kalktım gezdim. gitmeyin hemşire ilaçları anlatcak dediler diye bekledik dolandım falan eşim bana sinirlendi. napayım deim sıkıldım. ayrıca 3 -4 yatak var ve 7-8 hasta var. bi yatağa 2 hasta yatırdılar:) gerçi ben tektim ama iyiydim diye kalktımki sonra gelen hastalar yatsın diye. işin eşası kalbalık olması benimde işime geldi. tek olsam korkardım müşade odasında kalbalık olunca onal bunla konuştum transferi olanlara hasta yakınloarıyla. kalkınca biraz başım döndü ama genel olrak iyiydim. şuan biraz şişkinliğim var gibi ama o zaten vardı 10 gündür ilaç kullanıyordum ve şişkinlik yapmıştı. hatta yumurtalr toplandıktan sonra biraz karnım indi bile diyebilirim. bu arada kenanlar konuşan bayan embriyoloj yaşlıca bi bayandı ama şekerdi geldi başıma nasılsın nasıl hissediyosun diye yatıştırmaya çalıştı. iyi görünüyosun dei değilim dedim neden bence çok iyisin dedi korkuyorum dedim ilem öncesinde. bu arada rujumla girdi ve beyaz çorap giydim bişey demediler.:) tutsun yada tutmasın zk. da yaptırabilirsiniz tanıdığınız ilk kurban olarak:)) içerisi serin ve steril belli bi noktaya kadar kendi terliğinle gidip sonrasına hastanenin steril terlikleri var onları giydirdiler. .tavsiye ediyorum. tutmazsada kaderimde yokmuş diycem. ve z.k. ya b..k atmıycam. prosedürü uzun ve yorucu ama bu kısmından memnun kaldım. sorularınız varsa sorabilirsiniz. bu arada bi cep ne verdiler yarın arayıp yumurtalar akkında blgi alın dedi yarın 12 de arıycam embriyoloğu öğrenicem. bu arada öğrendiğim bir bilgi dr.ların çoğu hacettepe, istanbul tıp, özel okul mezunu embriyologlar falan.

canim hadi gecmis olsun. iyi olmana cok sevindim.
benim anlamadigim bisey bi yatakta 2 hastami yatiyo dedin:) nasil ya? nasil olabilir ki bu cok garip geldi bana.
kac yumurta toplandi senden simdi canim? umarim bunun bilgisini vermislerdir.
doktorlarin egitim gecmisini merak ediyosan zk nin sitesinden bulabilirsin canim. hatta nette kenan beyle ilgili haberler bile var. ben arastirma yapmistim biraz doktorlar hakkinda.
bide yarin seni 12 ye kadar aricaklar dimi. kac yumurta dollendi diye bilgi vericekler. umarimh
epsi mukemmel sekilde dollenir canim

canım öncelikle geçmiş olsun. çok sevindim kolay atlattığına. sekiz yumurta da gayet başarılı. yarın haftasonu olduğu için sana cep telefonu vermişler sekreterler olmayacak diye sanırım. kaç yumurtan döllendi öğreneceksin. inşallah hepsi döllenmiş olur. saat 12 erken değil mi? genelde saat 4 ten sonra aramalarını istiyorlar hastaların. mide bulantın vs olmaması da çok güzel. memnun kaldığına da sevindim. gerçi bi yatağa iki hasta almaları hoş değil ama napalım. bu arada orası yani opu nun yapıldığı yer tam bir ameliyathane sanırım. herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim. inşallah yarın güzel haberlerini alırız hayırlısıyla.

yoğunluktan olsa gerek bi yatakta 2 hasta vardı biri başını bi tarafa diğeri öteki tarafa koymuştu.. eşim erken kalktım diye kızdı ama dedim yatak yok iyiyimde başkaları gelsin dedim. ki dinlenme süresine çok gerekyok. zaten genelde herkes uyanık çıkyor ameliyathaneden. valla baharcım ameliyathane diye geçiyor ama bilmiyorum daha önce ameliyathane görmemiştim ve etrafı incelemedim başım hep öndeydi. incelersem sonradan aklıma geliyor ve korkuyorum özellike evde tek banyo yapamıyorum kendimi boş bi ameliyathanede görüyorum böylede sapkın bir fobim var. o yüzden bakmadım etrafa. ama embriyoloji odasıda orda. ve o bölümn dr.ları epey var. ne blim bugünü atlaşmış olmanın rahatlığımıdır nedir zk. ya güveniyorum. yani ultrason odasındn bin kat daha temiz bir yerdi. inş yarından sonra ve transferden sonrada ağrım sızım ve enfksyn durumum olmazda pişman olmamaya devam ederim.

öyle olmak zorunda canım. ameliyathaneyse zaten steril olmak zorunda. ne heyecanlı şu an yumurtaların dölleniyor. düşüncesi bile heyecanlandırıyor insanı. yarın sana kaç tane döllenen yumurta olduğunu söyleyecekler. transferi de sanırım pazartesi yaparlar değil mi? üçüncü gün oluyor çünkü.

transfer yapilacaginda embroyolar hava ile temas etmesin diye ameliyathane ile ic ice olur. aslinsa rujla girmen dogru degil. reaksiyon gosterebilirdi. ama anestesi doktoru ile yaptigin gorusmede alerjin olmadigini soylediysen belki ondan bisey dememislerdir? aslinda olmamasi gerekir. yada gozden kacmitir. neyseki reaksiyon gostermemis

yok canım gözden kaçması zor çünkü bir değil birden çok kişi vardı illa birinin dikkatini çekmiştir. çünkü kırmızıydı evden çıkarken sürmüştüm belki gidene kadar bir kısmı silinmiştir aynaya bakma fırsatım olmadı:) evet sordu önemli bi rahatsızlığın varmı . alerjik durumun varmı diye. bende bildiğim kadarıyla olmadığını söyledm.

evet baharcım valla bende arada eşime diyorum bizim keratalar acaba şimdi napıyolar diye :))) yarın aradığımda bir çok sorum olucak. kaç yumurta toplandı, kaçı kaliteliydi, kaçını döllemeye bıraktılar, şuan gidişat nasıl ve spermlerin genel kalite durumu neydi. saat 12 de arıycam. hatta kağıda 11 yazmışlar ama sonradan üstünü çizip 12 demişler. 12 erken değilmi demiştin ya.

bu arada tüm gün birşeyim yoktu iyiydim. şuan karnımda ağrı var. gaz olabilir emin değilim. ilaçlar ve bu süreç inanılmaz dengemi bozdu. sürekli gaz doluyor ve çıkmasıda kolay olmuyor( çokta uykusuzum ama uyuyamıyorum günlerdir. şimdi uyuyayım dedim ama sancım başladı dayanılmıycak gibi değil ama bazen sert vuruyor ki gaz sancısı gibi. valla sanki onca iğne ilaç vs. eşim yasadıda adama geldiğimizden beri fosur fosur yatıyo yaa pess yani :)) ki geceleri hep uyuyordu ben gib uykusuz değildi. uyku benim için boşa giden zaman diye düşünüyorum ve sevmiyorum.

pazartesi 4.gün olacak ve büyük ihtimal transfer olur. çünkü geçen pzt toplananlar perş. günü ET leri yapıldı. salı toplama olanların ET leri ise bugün yapıldı. şu duurmda döllenme olursa kesin pazartesi banada yapılır. ve zk transferden sonra 3 iş günü izin veriyormuş.

ranacım toplama günü sen banyo yaptınmı. şuan innaılmaz yapmak istiyorum ama soramadım onlara unuttum. hastanenin psikolojisi atmak istiyorum üzerimden. yıkanıp arınmak istiyrum:)

kanaman varsa yapma canim yarin yaparsin. cunku bana oyle demislerdi. bugun operasyon gecirdigin icin dus alma demislerdi.

selam geçen yıl 2 kez aşılama yaptırdım olumsuz. şuan başka bir hastanede tüp bebek tedavisi görüyorum

selam kızlar hiç iyi haberlerim yok(( şuan çok kötüyüm transferimin olmama ihtimali çoook yüksek. aradım dr.u bugün 2 taneyumurta toplandı sizden dedi dün bilgisini vermişlerdir belki dedi. hayır vermediler dedim. dün bi tanesi olgunmuş ve onu döllemişler bu gün bakmışlar döllenme olmamış. diğer yumurtaya bakmışlar o olgunlaşmış ve onu döllemişler bugün. pazartesi sabh bizi arayın eğer döllenmişse transferiniz olacak. 8,30 da arayabilirsiniz dedi. ve o gün her ihtimale karşı alttan kullandığım jeli kullanmıycam. ünkü transfer günü o jel kullanılmıyor. onca emek boşa gidiyor gibi. nolursunuz dua edin banata döllenme olsun. en azından transfer oldu ama gebe kalamadım derim. böyle transferin hiç olmaması benim için büyük bir yıkım olucak. adam 2 tane deyinde ağlamamak için kendimi zor tuttum( ama eşim sabahtan beri işten arıyordu aradınmı diye haberi ermek için aradığımda dayanamyıp ağladım. o da şaşırdı 2 tane yumurtada neymiş dedi. dr. a sperm durumunu sordum nasıl dedim iyi dedi. şu durumda sorun fazlasıyla bende((

canim benim ya nasil olur hani 7 tane toplanacakti? bir suru yumurta boyutu saymislardi? erkenmi catlatmayi yaptilar ki ya. ama her neyse sen canini sakin sıkma hersey olucagina varir unutma. 1 yumurta ve bi sperm yeterli. hem
sonradan olgunlastiysa vardir ondada bi hayir ya.

selam geçen yıl 2 kez aşılama yaptırdım olumsuz. şuan başka bir hastanede tüp bebek tedavisi görüyorum
cok saol verdigin bilgi icin. bende 2 asilamami orda yaptirdim ve negatif sonuc aldim. tup bebek tedavimi ozel bi merkezde yaptirdim sonuc bekliyrm

canım çok şaşırdım okuyunca inan daha fazla yumurta toplandı sanıyordum. ama üzme kendini lütfen. bak hala şansın var. inşallah pazartesi aradığında o yumurta döllenmiş olacak. zaten transfer hakkımız bir. yani fazla yumurta döllense bile tek embriyo transfer edeceklerdi. lütfen sıkma canını. çok dua edicem senin için. sende üzülme lütfen. tek yumurtası döllenip transfer olan ve sonra hamile kalan çok kişiye rastladım bu topiklerde. pazartesi güzel haberler alacaksın inşallah. senin için çok dua edeceğim.

duygucum kendini suçlu hissetmeni gerektirecek hiçbir şey yok. sorun fazlasıyla bende demişsin. kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz unutma bunları düşünüp boş yere de üzme kendini lütfen. hayırlısıyla olacak bi gün. biz elimizden geleni yapıyoruz. inşallah bu ilk denemende olacak hala şansın çok yüksek. rananın dediği gibi tek yumurta ve sperm yeterli unutma.

ranacım sen nasılsın? nasıl geçiyor dinleniyor musun hala.

Son düzenleme:
Canim ben iyiyim esim evde ya ben pek ev isi yapmiyrm. yatiyorum
kalkiyrm vakit gecirmeye calisiyrm. sali gunu test yaptiricam.

duygucum uzme ne olur kendini pazartesiye kadar umutla bekleyelim. pzrtesi gunu mutlu haberler alicaz senden. ben umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…