Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bence de haklısın o zaman canım sen 3. aşılamanı da yaptır z.k da hayırlısıyla sonra tüp bebek raporunu al ondan sonra da git istanbul t.b de yaptır bence. devlet çok katı iptal ediverirler ne olduğunu anlayamazsın aldığın ilaçlar da boşa gider.bence de sorun çatlatmada zaten o gün belgin hnm çarşamba aşılamaya gelsin deyince acayip kafam karışmıştı. yani daha 12. günümdeydi 2 gün daha büyümesini bekleyebilirlerdi 18 e tamam da 17 mm de hiç çatlatma vurulduğunu duymadım. salladı mı beni naaptı. çok canım sıkıldı şimdi. faruk da 17-18 yeterli bizim için dedi ama benim için yeterli değil gerçekten. tüpe odaklandıkları için umursamıyorlar mı ne? böyle can sıkıcı şeyleri düşündükçe ben de özele gitmeyi istiyorum.[/QUOTE]

haklısın canım. hayırlısıyla şu son aşılamayı da atlatalım da sonra tayfun beyle bi konuşmak istiyorum. durumumu biliyor aşılamada olduğu gibi iptal edilme ihtimali yüksek mi dozu düşük tutmak dışında başka bi şey yapmayı düşünüyor mu konuşup ona göre karar vericem sanırım. umarım beni ikna edebilir çünkü gönlüm hep zk dan yana. yine de kafamda soru işaretleri var tabi. hangimizin yok ki?

haklısın canım infertilitede de 18 de yapmışlardı.18-20 arası en uygunu ama bence 20 en uygunu.koskoca hastane bunu bilmicekler mi ya 18 de yapıyolar hatta 17 de. bilmiyorum artık bekleyip görücez.ben hamileliği geçeyim de o 17mm yumurta çatlamayıp bana kist olarak kalmasın da.başka bişey istemem.
canım ben de 11.30 da yaptım pazartesi. çarşamba 11.30 da aşılamam oldu yani tam 36 saat. onu bekliyolar ve istiyolar zaten.senin işlemin de 11 i falan bulmaz çünkü yumurta toplamalar sabahın erken saatinde başlıyor 8 den sonra. muhtemelen 9 gibi alırlar seni. artık rahat ol düşünme bunları enfeksiyon falan kapmazsın canım ya. Allah a emanet.
çok detaylı düşünüyosun doktorlara dersen git o zaman kendin evde yap çocuğunu derler. isim kontrolü yapılıyor hep heryerde herşey yazılı.aşılamada da karışma ihtimali var o zaman. ama güveniyoruz işte bak.

haklısın canım. hayırlısıyla şu son aşılamayı da atlatalım da sonra tayfun beyle bi konuşmak istiyorum. durumumu biliyor aşılamada olduğu gibi iptal edilme ihtimali yüksek mi dozu düşük tutmak dışında başka bi şey yapmayı düşünüyor mu konuşup ona göre karar vericem sanırım. umarım beni ikna edebilir çünkü gönlüm hep zk dan yana. yine de kafamda soru işaretleri var tabi. hangimizin yok ki?[/QUOTE]

canım iptal edilmesini daha fazla göze alman lazım o zaman z.k da olursan. yalnızca tayfun bey e güvenebilirsin. ama ya o olmazsa izinde olursa? onun olduğu zamana denk getirmen lazım herşeyime sizin girmenizi istiyorum demelisin. o takip etmeli o zaman. yoksa belgin e ve kenan a laf anlatmakla geçer her günün.

doğru söylüyorsun canım. bu gidişle öyle olacak gibi geliyor bana da. tereddütlerim olsa da sanırım oldu bittiye gelecek bu iş. zk da yaptırıp kurtulacağım. inşallah senin gibi çarçabuk biter işlemler bir an önce geçebilirim tüpe. enfeksiyon kapmazsın canım. bunları hiç düşünme sonuçta başlarken göze aldık bunları. aslında en çok benim korkmam gerek eski bi vajinismus hastası olarak ama hiç korkmuyorum nedense garip bi şekilde rahatım. canımın yanacağını, hatta keseceklerini bilsem bebek için razıyım sanki:) sende rahat ol. bunları yaşamamız gerekiyor bebeklerimize kavuşmak için böyle düşün.

kızlar size bi video yollamak istiyorum. özel msj olarak video yollanabiliyormu burdan? baktım ama ek yapabilceğim bi yer bulamadım.

merhaba kizlar nasilsiniz? benim cok minik agrilarim var rahmimde sanirim.
duygucum telas yapma sanirim catlatma ignene gore ayarlarlar. normalde oyle olmasi gerekir. saat kacta yaptiysan ona gore toplamislardi benimkini. enfeksiyon ile ilgili bisey soyleyemicem cunku 2. asilamadan sonra ben enfeksiyondan kurtulamadim
biliyosunuz. ama bu sefer sanslisin ilac kullanicaksin 4 gun.
elifcim umarim gebesindir. degilsende hakkinda hayirlisi olsun. bak tup hicbi engelin kalmadi.
baharcim eger ozel merkez dusunuyosan bende asilama ile niye vakit kaybediyosjn ki? tonla ilac alicaksin vucuduna? bende pco lu hastalari taniyip hizmet veren bi doktorsa daha ciddi dusun cunku ozel oldugu icin ilaclarina daha cabuk mudahale ederler. ve farkli yontem kullaniyo olabilrler. zk da herkese ayni ilac ayni doz kullaniyolar. tayfun beyde sana nasil garanti vericek ben takip ederim diye? eger yakinsa bence gidip doktorla gorusmende yarar var canim

Son düzenleme:

2 kutu hap 1 kutuda jel verdiler. jelim evde vardı almadım. haplarda sanırım enfeksiyon riskine karşı verildi. endikasyon kısmında öyle yazıyordu.

banada oyle verdiler canim. haplar enfeksiyon jelde progesteron destegi icin veriliyo

banada oyle verdiler canim. haplar enfeksiyon jelde progesteron destegi icin veriliyo

en azından bir nebzede olsa korur. çok heyecanlıyım ya. mutluluktan ziyade korku var. yumurtalar nasıl kalitelimi döllencekmi transfer olacakmı. zaman bir an önce geçsin istiyorum ve artık muayene masasına yatmak istemiyorum((

hoşgeldin canım. bebek yerleştiyse rahmin büyüyor olabilir. benimde gebeliğimde ağrılarım olmuştu. inşallah bebişin yerleşmiştir rahmin büyüdüğü için ağrı yapıyordur. merkez konusunda kararsızım hala. tayfun bey olmasa bile ben onu bulup konuşuyorum fikrini alıyorum. tedavimin gidişatını o belirliyor. bu zamana kadar hep öyle oldu inş bundan sonra da olur. olmasa bile dosyamda yazıyor ne olup bittiği. yine de başlamadan bahsettiğim merkeze gidip konuşmakda fayda var dediğin gibi.

zk yi bilmiyrm canim seni nasil rahatlatir ama ben aci duymadim hic. bide kendimi aninda uyanmaya planladim ve uyandim. ameliyatimda da oyle olmustu. korkma hersey guzel olucak. canim yanmayacak. insallah Rabbim en sagliklisini secmelerine yardim edecek hic merak etme. bol bol dua et olurmu. bak yarin icin ojelerini cikartman gerekiyo ya bu arada belki kuran bile okursun seni rahatlatir:)

canım haplar antibiyotik evet enfeksiyon riskine karşı. eşine de vermiş olmaları gerekiyor. aksatmadan düzenli kullanmakta fayda var. benim başıma hamilelik ve kürtaj döneminde ilginç bi durum gelmişti. tedavi öncesinde yaptırdığım hormon tahlilinde rubella yani kızamıkçık negatif çıkmıştı. çocukken kızamıkçık geçirmemişim. sonra hamilelik yaşadım ve kürtaj oldum. tekrar aşılama yapılacağı zaman kenan bey yeniden hormon tahlili istedi ve ben yaptırdım. sonuç rubella pozitifti. yani bu arada ben kızamıkçık geçirmişim. kenan bey gördüğünde çok şaşırmıştı ama kızamıkçık mikrobu çoktan vücudumdan çıkmıştı yorum yapamadı. hamilelikte geçirdiysem eğer bebeği bundan kaybetmiş olma ihtimalim çok yüksek. eşimde böyle olduğunu düşünüyor. ama ben nedense garip bi şekilde kürtajda kaptığımı düşünüyorum kızamıkçık mikrobunu. seni korkutmak için yazmadım ama dikkatli olmak lazım. antibiyotiklerini aksatma sakın.

oje demişken bi yerde okumuştum. yumurta toplama ve transfer öncesi parfüm, krem ve makyaj malzemesi vs kullanmamak gerekiyormuş. özellikle transfer öncesi embriyo etkilenebiliyormuş. aklında bulunsun canım.

hosbulduk canim. nasil guzel soyledin sen oyle rahme yerlesmistir diye:)insallah ya.
tabiki gidip bi gorus fikir al. gidince illa orda yaptiricaksin diye bisey yok ki. hem ordaki hastalarlada bi gorus fikir edinmis olursun canim

oje demişken bi yerde okumuştum. yumurta toplama ve transfer öncesi parfüm, krem ve makyaj malzemesi vs kullanmamak gerekiyormuş. özellikle transfer öncesi embriyo etkilenebiliyormuş. aklında bulunsun canım.
e zaten bunun bilgisini veriyolar duyguyada soylemislerdir sanirim. yarin ojeli ve makyajli olmamasi gerek. onemli olan yumurta toplama gunu narkoz alicak ya. takilarida cikarttiriyolar. ya ne yapacagi ile ilgili yazi falan vermedimi zk?

esine niye versin ki catlatma ignesinden test gunune kadar zaten yasak hersey:) gecme ihtimali yok canim. eslere onun icin ilac berilmiyo:)

e zaten bunun bilgisini veriyolar duyguyada soylemislerdir sanirim. yarin ojeli ve makyajli olmamasi gerek. onemli olan yumurta toplama gunu narkoz alicak ya. takilarida cikarttiriyolar. ya ne yapacagi ile ilgili yazi falan vermedimi zk?

hastaneden söylemişlerdir mutlaka tabii. ben yine de aklıma gelmişken söylemek istedim. benim için zor olacak sanırım oje kullanmıyorum ama süslüyüm biraz:))

hastaneden söylemişlerdir mutlaka tabii. ben yine de aklıma gelmişken söylemek istedim. benim için zor olacak sanırım oje kullanmıyorum ama süslüyüm biraz:))
tatlim
narkoz gunu haricinde kullanabiliyosun dert etme:) bi gunde fedakarlik yaparsin bebegin icin dimi

tatlim
narkoz gunu haricinde kullanabiliyosun dert etme:) bi gunde fedakarlik yaparsin bebegin icin dimi

ilaçların üzerinde antibiyotik falan yazmıyor ama enfeksiyon riskine karşı diye bir ibare var reçetesinde.
ne yazıkki nasıl gitmem gerektiğine dair hiç bir bilgi vermediler. bugün elimde pembemsi turuncumsu bi oje var. yarın için mavi sürmeyi düşünüyordum. makyaj yapmayıp sadece rimel sürecektim. hatta yanımda aseton pamuk yüz yıkama jeli götürcektim çıkar derlerse hazır bulunması için. sanki tam teşekküllü 5 yıldız hastanede özel odamda da duş alırdım. desenize bu kadar işi tavanı neredeyse düşecek olan hatta yarı açılmış aşağı doğru inen yamalı wc sindemi yapacaksın. benimkide iş iştee. söylemniz iyi oldu kafam çok meşgul şuan sürekli düşünüyorum bunları sormak aklıma bile gelmedi size baksanıza. başka yapmam gereken nedir söylerseniz memnun olurum. ojesiz çıkmam abi desem ne derler acep. sabah duş alıp öyle gidecektim. hatta pantolon giymiycem etek elbise giymeyi düşünüyorum ki toplamadan sonra rahat olsun rahat ve hemen giyilende bi ayakkabı giymem gerek eğilemeyebilirim sanırım. sadece eşim olucak yanımda. belki başka bayanlar olursa onu yanıma almayabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…