bence tüpe odaklanmayla alakası yok neden dersen ben infertilitede 2 aşılmamı oldum ve asistanlar vardı yani tüp bebek bölümüyle alakaıs olmayan kişilerdi onlarda 17-18mm aşılama yapıyolardı. demekki zk o boyutu görünce işlemi yapıyolar. benim aklımada şu takıldı çatlatmayı dün akşam 10 da yaptım ve cuma sabah toplama olcak arasındaki süre çok değilmi cuma sabah gidicez ama toplamaları yine saat 11 i bulur. yani yumurtalar erken çatladı ve döllenmesi için geç olmazmı( oofff sorular sorular sorularr .çokta sorgulamamak mı gerekiyor acaba. onlar ne yaparsa yapsın yaptırdım aşılama yada tüp tutmadı demek mi bize düşer. çok sorguluyoruz ama başka birşey gelmiyor elimizden. müdahale edemiyoruz onların işine (( emriyoların sağlıklı olup olmadıklarını inceliyorlarmı. yoksa hahh bu döllendi alıp yerleştirelimmi diyorlar ağlamak istiyorum yaaa. zaten yarın için stresliyim. ayy ya sperm karışırsa bebek başkasının olursa. tabisi yumurtanında karışma olasılığı var (
bebk olurda doğarsa sanırım dna yaparım içim rahat etmez((
bence de haklısın o zaman canım sen 3. aşılamanı da yaptır z.k da hayırlısıyla sonra tüp bebek raporunu al ondan sonra da git istanbul t.b de yaptır bence. devlet çok katı iptal ediverirler ne olduğunu anlayamazsın aldığın ilaçlar da boşa gider.bence de sorun çatlatmada zaten o gün belgin hnm çarşamba aşılamaya gelsin deyince acayip kafam karışmıştı. yani daha 12. günümdeydi 2 gün daha büyümesini bekleyebilirlerdi 18 e tamam da 17 mm de hiç çatlatma vurulduğunu duymadım. salladı mı beni naaptı. çok canım sıkıldı şimdi. faruk da 17-18 yeterli bizim için dedi ama benim için yeterli değil gerçekten. tüpe odaklandıkları için umursamıyorlar mı ne? böyle can sıkıcı şeyleri düşündükçe ben de özele gitmeyi istiyorum.
baharcım yol anlamında zk.ya iyi bile daynamışsın. ama belki birde bakmışsınki tüpüde orda yapmışsın. son aşılamanıda doldurda eğer negatif sonuç olursa ondan sonra düşünürsün merkez olayını. bende çok korkuyorum yarından bi atlatsam sağ salim enfeksiyon falan kapmadan. daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığım için aklıma bin bir türlü şey geliyor((
merhaba kizlar nasilsiniz? benim cok minik agrilarim var rahmimde sanirim.
duygucum telas yapma sanirim catlatma ignene gore ayarlarlar. normalde oyle olmasi gerekir. saat kacta yaptiysan ona gore toplamislardi benimkini. enjeksiyon ile ilgili bisey soyleyemicem cunku 2. asilamadan sonra ben enjeksiyondan kurtulamadim
biliyosunuz. ama bu sefer sanslisin ilac kullanicaksin 4 gun.
elifcim umarim gebesindir. degilsende hakkinda hayirlisi olsun. bak tup hicbi engelin kalmadi.
baharcim eger ozel merkez dusunuyosan bende asilama ile niye vakit kaybediyosjn ki? tonla ilac alicaksin vucuduna? bende pco lu hastalari taniyip hizmet veren bi doktorsa daha ciddi dusun cunku ozel oldugu icin ilaclarina daha cabuk mudahale ederler. ve farkli yontem kullaniyo olabilrler. zk da herkese ayni ilac ayni doz kullaniyolar. tayfun beyde sana nasil garanti vericek ben takip ederim diye? eger yakinsa bence gidip doktorla gorusmende yarar var canim
banada oyle verdiler canim. haplar enfeksiyon jelde progesteron destegi icin veriliyo
merhaba kizlar nasilsiniz? benim cok minik agrilarim var rahmimde sanirim.
duygucum telas yapma sanirim catlatma ignene gore ayarlarlar. normalde oyle olmasi gerekir. saat kacta yaptiysan ona gore toplamislardi benimkini. enjeksiyon ile ilgili bisey soyleyemicem cunku 2. asilamadan sonra ben enjeksiyondan kurtulamadim
biliyosunuz. ama bu sefer sanslisin ilac kullanicaksin 4 gun.
elifcim umarim gebesindir. degilsende hakkinda hayirlisi olsun. bak tup hicbi engelin kalmadi.
baharcim eger ozel merkez dusunuyosan bende asilama ile niye vakit kaybediyosjn ki? tonla ilac alicaksin vucuduna? bende pco lu hastalari taniyip hizmet veren bi doktorsa daha ciddi dusun cunku ozel oldugu icin ilaclarina daha cabuk mudahale ederler. ve farkli yontem kullaniyo olabilrler. zk da herkese ayni ilac ayni doz kullaniyolar. tayfun beyde sana nasil garanti vericek ben takip ederim diye? eger yakinsa bence gidip doktorla gorusmende yarar var canim
zk yi bilmiyrm canim seni nasil rahatlatir ama ben aci duymadim hic. bide kendimi aninda uyanmaya planladim ve uyandim. ameliyatimda da oyle olmustu. korkma hersey guzel olucak. canim yanmayacak. insallah Rabbim en sagliklisini secmelerine yardim edecek hic merak etme. bol bol dua et olurmu. bak yarin icin ojelerini cikartman gerekiyo ya bu arada belki kuran bile okursun seni rahatlatir:)en azından bir nebzede olsa korur. çok heyecanlıyım ya. mutluluktan ziyade korku var. yumurtalar nasıl kalitelimi döllencekmi transfer olacakmı. zaman bir an önce geçsin istiyorum ve artık muayene masasına yatmak istemiyorum((
en azından bir nebzede olsa korur. çok heyecanlıyım ya. mutluluktan ziyade korku var. yumurtalar nasıl kalitelimi döllencekmi transfer olacakmı. zaman bir an önce geçsin istiyorum ve artık muayene masasına yatmak istemiyorum((
zk yi bilmiyrm canim seni nasil rahatlatir ama ben aci duymadim hic. bide kendimi aninda uyanmaya planladim ve uyandim. ameliyatimda da oyle olmustu. korkma hersey guzel olucak. canim yanmayacak. insallah Rabbim en sagliklisini secmelerine yardim edecek hic merak etme. bol bol dua et olurmu. bak yarin icin ojelerini cikartman gerekiyo ya bu arada belki kuran bile okursun seni rahatlatir:)
hosbulduk canim. nasil guzel soyledin sen oyle rahme yerlesmistir diye:)insallah ya.hoşgeldin canım. bebek yerleştiyse rahmin büyüyor olabilir. benimde gebeliğimde ağrılarım olmuştu. inşallah bebişin yerleşmiştir rahmin büyüdüğü için ağrı yapıyordur. merkez konusunda kararsızım hala. tayfun bey olmasa bile ben onu bulup konuşuyorum fikrini alıyorum. tedavimin gidişatını o belirliyor. bu zamana kadar hep öyle oldu inş bundan sonra da olur. olmasa bile dosyamda yazıyor ne olup bittiği. yine de başlamadan bahsettiğim merkeze gidip konuşmakda fayda var dediğin gibi.
e zaten bunun bilgisini veriyolar duyguyada soylemislerdir sanirim. yarin ojeli ve makyajli olmamasi gerek. onemli olan yumurta toplama gunu narkoz alicak ya. takilarida cikarttiriyolar. ya ne yapacagi ile ilgili yazi falan vermedimi zk?oje demişken bi yerde okumuştum. yumurta toplama ve transfer öncesi parfüm, krem ve makyaj malzemesi vs kullanmamak gerekiyormuş. özellikle transfer öncesi embriyo etkilenebiliyormuş. aklında bulunsun canım.
esine niye versin ki catlatma ignesinden test gunune kadar zaten yasak hersey:) gecme ihtimali yok canim. eslere onun icin ilac berilmiyo:)canım haplar antibiyotik evet enfeksiyon riskine karşı. eşine de vermiş olmaları gerekiyor. aksatmadan düzenli kullanmakta fayda var. benim başıma hamilelik ve kürtaj döneminde ilginç bi durum gelmişti. tedavi öncesinde yaptırdığım hormon tahlilinde rubella yani kızamıkçık negatif çıkmıştı. çocukken kızamıkçık geçirmemişim. sonra hamilelik yaşadım ve kürtaj oldum. tekrar aşılama yapılacağı zaman kenan bey yeniden hormon tahlili istedi ve ben yaptırdım. sonuç rubella pozitifti. yani bu arada ben kızamıkçık geçirmişim. kenan bey gördüğünde çok şaşırmıştı ama kızamıkçık mikrobu çoktan vücudumdan çıkmıştı yorum yapamadı. hamilelikte geçirdiysem eğer bebeği bundan kaybetmiş olma ihtimalim çok yüksek. eşimde böyle olduğunu düşünüyor. ama ben nedense garip bi şekilde kürtajda kaptığımı düşünüyorum kızamıkçık mikrobunu. seni korkutmak için yazmadım ama dikkatli olmak lazım. antibiyotiklerini aksatma sakın.
e zaten bunun bilgisini veriyolar duyguyada soylemislerdir sanirim. yarin ojeli ve makyajli olmamasi gerek. onemli olan yumurta toplama gunu narkoz alicak ya. takilarida cikarttiriyolar. ya ne yapacagi ile ilgili yazi falan vermedimi zk?
tatlimhastaneden söylemişlerdir mutlaka tabii. ben yine de aklıma gelmişken söylemek istedim. benim için zor olacak sanırım oje kullanmıyorum ama süslüyüm biraz:))
esine niye versin ki catlatma ignesinden test gunune kadar zaten yasak hersey:) gecme ihtimali yok canim. eslere onun icin ilac berilmiyo:)
tatlim
narkoz gunu haricinde kullanabiliyosun dert etme:) bi gunde fedakarlik yaparsin bebegin icin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?