Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ıkinmamak icin istemiyolar kabizligi canim. bide verdikleri prugesteron hormonu bagirsak hareketlerini yavaslatiyormus. onun icin dikkat etmek lazimmis. dedigin gibi kayisi yemek lazim ve bol bol su. benden istedikleri o oldu zaten. bol sebze bol meyve ye dediler ve 3 litreye yakin su icmelisin dediler. bu konuda cok uyardilar canim.

son günü canım dayan inşallah yarın pozitif sonucu görürsün.

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun hadi atlattın çok sevindim canım transfer edildiyse bence anne rahmi o embriyo için en mükemmel ortam hiç belli olmaz kalan bçlünmesini içeridede devam ettirebilir. arkadaşlar saymış zaten 3 gün dinlen rapor aldın dimi evdesin 3 gün? yemek tuvalet arada gezinti için kalk onun haricinde 3 gün yat sonrasında normal hayatına dönersin ağır iş yapmazsın. kabız olma sakın kuru incir ve su da iyi çıkartıyor hepsinden ye canım çıkmadık candan ümit kesilmez demişler :) yapılmasına çok sevindim. kim yaptı nasıldı transfer nerde yaptılar sonra ne kadar istirahat ettin. ekstra bir ilaç verdiler mi? sorular sorular sorular :)

son günü canım dayan inşallah yarın pozitif sonucu görürsün.

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun hadi atlattın çok sevindim canım transfer edildiyse bence anne rahmi o embriyo için en mükemmel ortam hiç belli olmaz kalan bçlünmesini içeridede devam ettirebilir. arkadaşlar saymış zaten 3 gün dinlen rapor aldın dimi evdesin 3 gün? yemek tuvalet arada gezinti için kalk onun haricinde 3 gün yat sonrasında normal hayatına dönersin ağır iş yapmazsın. kabız olma sakın kuru incir ve su da iyi çıkartıyor hepsinden ye canım çıkmadık candan ümit kesilmez demişler :) yapılmasına çok sevindim. kim yaptı nasıldı transfer nerde yaptılar sonra ne kadar istirahat ettin. ekstra bir ilaç verdiler mi? sorular sorular sorular :)

duygucum bende merak ediyorum. özellikle transferden sonra ne kadar istirahat ettin. transferini kim gerçekleştirdi? ekranda görebildin mi transfer işlemini? canım müsait olunca yanıtlarsan seviniriz.

evet canım. progesteron bağırsak hareketlerinde yavaşlamaya neden oluyor. ıkınmak da düşüğü tetikliyor. tehlikeli o yüzden

maşallah. bende bugüne kadar hiç kabızlık sorunu yaşamadım ama o zaman ne olur bilinmez:)

kızlar yine geldim. benim bağırsaklar zaten yavş çalışıyor ama bu kadar içimde bu kadar kuruduğuda olmazdı.evet eczacıda en az 2 lt su iç dediler bende içmeye çalışıyorum ama sürekli wc gitmek gerekiyor. hemşire lifli gıdalar yememi ve kabız olmamamı söyledi 2-3 gün dinlenp notmal hayatımı yaşayabilceğimi söyledi.

transferi dr. faruk yaptı kanım kaynıyordu zaten o adama ılımlı bir adam. tayfun bey izinden dönmüş karnıma ultrasonlada o bastırdı hatta sıkışmamışsın falan diye negatif konuştu içimden iyi ve kibar dedikleri adam bumuydu dedim. içerde ameliyathane yazan bölümün orada bir oda daha vardı orda yapıldı küçük bir odaydı diğer kapısıda embriyoloji odasına açılıyordu. sürekli, gelip gidip adımı sordular. en az 3 farklı kşi sormuştur adımı.

rapor henüz almadım yarın eşim gidip ekstra jel yazdırıp raporumu alacak ayşeyi aradım raporu biz veriyoruz kaç gün dedim kena bey karar veriyor dedi. ki tesktilci bir bayana ilk denemesinde 3 gün vermiş bende masa başıyım en fazla 3 günde bana verir. cuma işe giderim sonra yine hafta sonu oluyor. yatan hasta olarak göründüğün için ve çıkış bugün yapıldığı için reçete yazılamadı eczaneden ilacı aldık yarın reçeteyi yazdırıp eczanenin ödemesini yapacak. jel sabah akşam kullanıacak, bebe aspirini ve folbiole devam test gününe kadar.

kizlar gunaydin. kanimi verip geldim. simdi sonucun cikmasini bekliyrm. 12:30 gibi cikicak. ama benim karnim agriyo ve umudum yok gibi. Ama Allahtan umut kesilmez dimi

kizlar gunaydin. kanimi verip geldim. simdi sonucun cikmasini bekliyrm. 12:30 gibi cikicak. ama benim karnim agriyo ve umudum yok gibi. Ama Allahtan umut kesilmez dimi

günaydın canım. hadi hayırlısıyla güzel haberler verirsin inşallah bize. karın ağrısı heyecandan olabilir. benimde heyecanlanınca karnıma ağrılar girer hemen. bu iki saat bir türlü geçmek bilmez senin için ve en zor kısmı da test sonucunu beklemektir muhtemelen:) ama hayırlısıyla güzel haberlerini alacağız inşallah.

evet vakit gecmiyo. cok heyecanliyim.

hoşgeldin canım şu 2 gün biraz zorlanırsın ama sonrası kolay su iç gerçekten sürekli vc ye gitmen gerekse bile git ve dediği gibi lifli şeyler ye. mesela kayısı ye kurusu yada tazesi üzerine su iç şeftali, kuru incir, ananas bol bol ye ve arkasından su iç o seni rahatça çıkartır tuvalete.bana aşılamayı da faruk yapmıştı aynen benim de kanım kaynıyor o doktora ılımlı ve kibar birisi.tayfun bey bana da ilk muaynesinde 2. aşılamamda 4. günüm dedim 4 biraz geç ama diye mırıldandı sonra da 75 le başla dedi. o da çok iyi kibar açıklayıcı bir doktor her soruna cevap verir ama birazcık mıymıy :)
herneyse gelelim bana benim kırmızılarım bu sabah itibariyle söküldü. perşembe günü gidiyorum tüp bebeğe duygucum. şimdi hormon ultrason falan yenilenicek ya benim internetten tüp bebekten randevu almam gerekiyor mu? normalde almıyoruz biliyosun ordan nil giriyodu.şimdi emin olamadım perşembeye aldım internetten. ama sen gerek yok dersen iptal ederim. eşime de aynı gün üroloji den alayım dedim ama yok malesef onun kanını da nil e girdirebilirim dimi. bir de şansımızı deneriz üroloji sekreterine gidip tüp bebekten geliyoruz sperm raporu için arman beye testimizi gösterecektik deriz. umarım kabul eder ve başka birşey istemez çünkü artık sperm tahlilimizde ocak ayına ait neredeyse 8 aylık oldu.benim de tek isteğim smear ı kabul etmeleri o da mart ayına ait 6 aylık olacak eylül de.onu vermek sıkıntılı olmuştu bizim için.
şimdi dahiliye ve psikoloji konsültasyon kağıtlarını da nil veriyor galiba. onun haricinde biz akciğer ekg yi ahiliye ye göstermek için randevu alacağız sanırım dahiliye ye yani o kağıdı doldurtturmak için.psikolojiden de randevu almak gerekiyormuydu? yine soru yağmuruna tuttum seni.
perşembe günü şimdi biz hormon ve ultrason işini halledip akciğer ve ekg yi çektiririz.bunlar kesin.eşimin kanını da yenileriz gösterebilirsek ürolojiye testimizi de gösteririz. onun haricindekiler de sonuçlar çıktığında ve müsait olduğumuzda başka bir güne kalır.

rana cım Allah yardımcın olsun canım en zoru da bu beklemek zaman geçmez benim her seferinde kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu neyseki bu sefer bekletmedi hemen geldi hemde aşılama günü lekelenmem olduğu halde hemde daha 27. günüm. artık o da sapıttı dinlenmek istiyor bence vücudum. dün akşamki halim perişandı görmeliydiniz ayaklarımın altı yanıyor vücudumdan ateş çıkacak sanki bir sıkıntı bir sıkıntı içim böyle sıkcak içten yanmalı motor gibiyim şuanda diyorum eşime. vücudum aslında banyo yapıp yatmama rağmen ter ve nemden buz gibi ama içim ateş gibi. sabah adetin sökülmesiyle hepsi geçti. acıdım ben de kendime vücuduma yazık dedim iğneler ilaçlar yazık gerçekten.bakalım belki 1 belki 2 ay dinlenirim artık.herşeyin hayırlısı.perşembe günü bismillah diyorum tüp bebek raporu için.

aynen kalbim yerinden çıkicak gibi ya. bekle bekle gecmiyo zaman:) hadi bakalim seninde kosusturmalarin basliyor. zor bi surec Allah sabir versin canim. insallah guzel sonuclar alirsin

aynen kalbim yerinden çıkicak gibi ya. bekle bekle gecmiyo zaman:) hadi bakalim seninde kosusturmalarin basliyor. zor bi surec Allah sabir versin canim. insallah guzel sonuclar alirsin

evet canım bi hayırlısıyla alalım da şu tüp bebek raporunu sonra da koyduracaz bakalım bebiki içeri. bakalım bir de böyle deneyelim. ya herro ya merro
sonuç çıkınca hemen yaz tamam mı. senin için giricem.

hadi bakalım senle ben maratona yeni başlıyoruz rabbim hayırlısını versin ikimizinde hakkında zk de görüşmek üzere:))

Nerde bütün kızlar yaa rana pozitif sonuç aldı inanamıyorum süper ya bebeğin tutunmuş sana canım allah kucağına da almayı nasip etsin. Bak demekki olacak olunca kist mist bahane hepsi. Kaçıncı günüydü bugün transferin düşünsene bir de 1 gün erken yaptırdım yarın ikiye katlanacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…