Nerde bütün kızlar yaa rana pozitif sonuç aldı inanamıyorum süper ya bebeğin tutunmuş sana canım allah kucağına da almayı nasip etsin. Bak demekki olacak olunca kist mist bahane hepsi. Kaçıncı günüydü bugün transferin düşünsene bir de 1 gün erken yaptırdım yarın ikiye katlanacak :)
inşallah canım sen benden 1 adım öndemisin şuanda hangi aşamadasın ?
elif 171,21 hamileniyim:)
Sanırım az daha öndeyim diycem ama bende emin değilim sağlık kuruluna rapor gönderdim yarın çıkıcak galiba sonrasını bilmiyorum ne derlerse onu yapıyorumm
Ayyyyyyyyyyyyyyyy çook sevindimm yaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindimmmm tebrikler tatlımm işte bu kadarrr şimdi tüp bebeği daha çok ister oldum
elif 171,21 hamileniyim:)
ranacım tebrik ederimmm canım yaaa. nasıl sevindim anlatamamm. hadi bakalım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh. gelsin bakalım hayırlısıyla topiğimizin ilk bebeği
bu arada ranacım değerin çok çokkk iyi maşallahh. testi ne zaman tekrarlayacaksın. eşine haber verdin mi? ayyyy nasıl heyecanlandım şimdi. hadi bakalım darısı başımıza olsun inşallahh.
hemşireyle konuştum canım kimyasal gebelik değil dimi dedim hayır çok güzel sonuç dedi :)))
canım bilmiyorum. doktorum arıcak beni. bende kimyasal diye çok korktum ya:) inşallah sizdende alırız böyle güzel haberler:)
öyle bi ihtimal yok canım. için rahat olsun. kimyasalda ya da dış gebelikte değer 50 nin altında oluyor. maşallah değerine de. süper valla:)
ikiz olma ihtimali ne canım:)
rana cım değerin çok güzel maşallah sakın korkma aklına kötü şeyler getirme eşinle paylaştın mı kimbilir nasıl sevinmiştir. perşembe bence de testi tekrarlarsın 10 gün sonra da ilk ultrasona çağırırlar. bence herşey yolunda gidecek bu çok sağlıklı bir gebelik olacak canım. hiç mi elle tutulur bir belirtin olmadı. bu süreçte hamile olmamama rağmen ben senden daha çok şey hissettim valla :) ama gülen taraf sen oldun darısı başıma inşallah şimdi eurofertil e kanım kaynadı nedense :)
bana değerin yüksek geldi açıkçası. tek embriyo transfer edilmişti ama bölündüyse olabilir tabii neden olmasın:) perşembe günü yapacağın testteki değere göre anlaşılır. sağlıklı ve tek gebelikte değerin iki katına çıkması gerekiyor. doktorun söyler zaten bunları. sen şimdi hamileliğinin keyfini çıkar.
valla sorma elifcim. benimde eurofertile nasıl kanım kaynadı birden bilemezsin:)
canım nasıl mutluyum anlatamam:) 2 gün sonra tekrarla testini dedi doktorum. şimdi aradı beni. gözün aydın dedi:) fitile ve folikasite devam dedi..inşallah seninde tutunacak bebeğin en kısa sürede. canım şunu açık söyliyim hiç pişman olmadım merkezden. çok ilgililer. ben kesinlikle tavsiye ediyorum ama karar sizin. ben deneyimlerime dayanarak söylüyorum sadece tavsiye:))
10 gün sonra keseyi görmek için çağırdılar:)
kızlar ben anneme gidiyorum. telden yazarım arada. annem kızıyo çok telefondan nete girince. bişey olucak etkilicek diye. ama sevinçlerimi sizinle paylaşırım:) bana bol bol dua edin tamam mı inşallah kucağıma almak nasip olur:) bende size dua edicem. zaten hep ediyorum...bakalım 2 gün sonraki tahlilde sonuç ne olacak:)
öpüyorum sizi....
tatlim o gunu hatirlamak istemiyrm ama zk nin kazigiyla gittim ozele.ben de şimdi annemle dertleştim biraz telefonda tüpe geçtiğimizi söyledim adet olduğumu üzüldü tabi ama tüp bebekle olucak inşallah. ben de hala kararsızım devlet mi özel mi konusunda o da diyor devlette dene nasılsa 2 hakkın tutmazsa özele gidersiniz diyor. bilemiyorum ama özeli istiyor nedense içim biraz o da uterin anomalimden dolayı bilmiyorum işte özel ilgi istiyorum :)
canım bu günün tadını çıkart bence kimseden saklama herkesle paylaş hele keseyi falan görünce inşallah. herkes bilsin :) ikizmidir bilemiyorum ama tek olsun sağlıkla doğsun bence canım.dikkat et evek annenin dediklerine katılıyorum telefon o kadar zarar vermez de kucağında notebook falan kullanma sakın. kendine çok iyi bak bu 10 günde artık kesen oluşacak. kalbi bile atacak bence 10 gün sonra. fitilini folik asidini çok düzenli iç. folik asit çok önemli beyin ve sinir sitemi için. zaten içiyordun sende benim gibi öncesinde de canavar gibi zeki olacak bizim çocuklarımız :) kendim adet oldum ama senin için çok sevindim inan topiğimizin ilk hamilesi hedefine ilk ulaşanısın.kendin için en doğru kararı verdim özele gitmekle. zaten evlilik yılın da tutmuyordu yapılacak başka birşey yoktu. sana uyguna da geldi bakalım bizim için zaman neyi gösterecek canım.
git canım güle güle anneciğinle yaşa sevincini darısı duygumuzun da başına. gün doğmadan neler doğar onun için de umut var bence. Allahım kavuştursun bebeğine.
bahar cım senle bana yine z.k yolları gözüküyor. inşallah gelir adetin bir iki güne.ben tüp bebek için ilk imtihanıma perşembe günü başlıyorum bakalım. herşey aklımda karmakarışık. onu yapcam şunu yapcam bunu etcem bunun için önceden randevu almak gerekir mi vs..vs... vs..
bu arada bişey sorucam yine sana. yani tüp bebekte artık tüpe ihtiyaç yok onu biliyorum.ama ben kürtajdan sonra birdaha hamile kalamadım ya rahim içi yapışıklık falan olabilir mi acaba? varsa da bu ultrasonda belli olur mu? ben okuyorum diğer girdiğim topikte de bir kız tüp yaptırıcak memorial de öncesinde histeroskopi falan yaptılar tabi onun raharsızlığı da vardı ama. tüp bebek artık son şans ya negatif etkilicek bir sorun olmasın istiyorum. benim smear testimin sonucunda evrim o zaman biraz enjeksiyon var ama problem değil demişti. ya problemse? nasıl anlicaz bunları.tüp bebeğin de tutmayacağından korkuyorum ben. taktım kafaya rahim içinde biey mi var diye..olmazsa smear ı yeniletsem mi(
Allah duani ve orucunu kabul etsin canim. İnsallah sanada nasip eder.rn4 tebrik ediyorum canım allah tamamına erdirsin oruç ağzımla dua ediyorum bana tüm isteyenlere de versin allah.aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?