elif 171,21 hamileniyim:)
baharcım sen nasılsın nasıl gidiyor. sen tedavine ne zman başlayacaksın. hadi artık sizlerde başlayında iyi haberler verin bizlere.
iyiyim canım. Adet olmayı bekliyorum. Bakalım artık ne zaman gelirse. Bu arada çok fazla akıntım var 10 gündür geçmek bilmedi. Kasıklarımda ağrılar da şiddetlendi. Inşallah kistlerden kurtulmuşumdur bu ay. Sen nasılsın nasıl gidiyor istirahat?
elifcim gelelim senin sorularına :) aşılmada tutma şansı çok az biliyordun en azından hakkın doldu ve tüp olayına giriş yapabiliyorsun.
nil artık üroloji sekreteri tüpte sadece ayşe var. ürolojideki kızda kalem sağlık kuruluna geçmiş kalem sağlıktaki şişman kızda hamile doğum izninde. zaten nil ve ayşe hiç anlaşamıyormuş hastalar nili daha çok seviyordu trasnfer gnünü nil müşade odasına gelip kurtuldum falan demiş ben o an başkasıyla konuşuyordum.
adet günü git randevuya gerek yok. ayşeye söyle tüpe başlıyorum detaylı kan vericem ve ultrasona giricem de. erken saatte gidecekseniz eşin içinde randevu almana gerek yok ürolojiden. oda kan versin. bizden sperm, smear ve kültür istemediler. yani tarih 6 aylık falandı ama yinede istmedi. ha ben ne olur ne olmaz diye özelde bir sperm daha yaptırmıştım onuda götürmüştüm. kanlarınızı verip ultrasona gel. sonrada ayşeye sor tüp için ne yapmam gerek de. seni akciğer ve ekg ye göndercek. onlarıda o gün halledersin. sonuçlarını almaya gidince ayşe sana bi kağıt vercek ve yapman gerekeni anlatıcak sonuç günü psikiyatride kaşe yaptırırsın randevu gerek yok. ama dahiliye ve genel cerrah için randevu şart. randevu günüde tüp test tahlillerinle onlara kaşeletip ayşeye gidersin ve sonraki aşamayı anlatır sana. ben şimdi hatırladığım kadarını yazdım ilerki aşamlarını yazarsam yanlış bilgi vermiş olabilrim. ama buraya kadar olan kısmı doğru bunları yap. ve tüp bölümüne sor. hakkında hayırlsıı olsun. ben şimdi sonuç bekliyorum eğer olmazsa tekrar rapor için uğraşıcam sanırım belki bu kadr uğraştırmayabilirler hani ilk raporda her bilgim var belki 2.de daha basittir. raporumu alırım zk. mı özel merkezmi karar veririm. ama yemin ediyorum hiç ama hiç pişman değilim orada yaptırdğımdan.eğer tutmasa bile onların suçu olarak görmem çünk içerde nasıl çalıştıklarını gördüm ortam temiz sterildi. dr. bile ayrıca terlik giyiyorlar. temzi ferah bir ortam. devlet hastanesi olupta eski olmasındada dr.ların kabahati değil:) embriyolg bayan çok tatlı sürekli geliyor nasılsın iyimisin çok iyi görünüyosun diye moral vermeye çalışıyor gözlerinin içi gülüyor yaşlıca bir bayan.
rana eurefertiden çok memnun . ve memnun olasıda iyi birşey ama özel merkez orası zk.daki gibi ters yada olumsuz davranmaları mümkün değil. her adım atan hasta en azından 3,500 tl para alacaklar. birde üzerine kötü muamele edecek değiller. yani paramla benimi azarlayacaklar. olaki ters bir çalışan aldılar ve bunu tespit ettiler anında işine son verirler.
dediğim gibi benim tutmazsa bile oranın şucu değil yumurta çıkmadıysa ve çıkan kaliteli değilse onar ne yapabilirki. 450 doz verdiler anca 2 tane toplandı birsonrakine bakılıp daha fazla verirler belki. ve 2. denememide orada yaptırıp yine olmazsa zaten 3. özle merkezde denerim şuan için ne yapcağımı düşünmek erken. zman göstercek ne yapcağımı.
bahar cım senle bana yine z.k yolları gözüküyor. inşallah gelir adetin bir iki güne.ben tüp bebek için ilk imtihanıma perşembe günü başlıyorum bakalım. herşey aklımda karmakarışık. onu yapcam şunu yapcam bunu etcem bunun için önceden randevu almak gerekir mi vs..vs... vs..
bu arada bişey sorucam yine sana. yani tüp bebekte artık tüpe ihtiyaç yok onu biliyorum.ama ben kürtajdan sonra birdaha hamile kalamadım ya rahim içi yapışıklık falan olabilir mi acaba? varsa da bu ultrasonda belli olur mu? ben okuyorum diğer girdiğim topikte de bir kız tüp yaptırıcak memorial de öncesinde histeroskopi falan yaptılar tabi onun raharsızlığı da vardı ama. tüp bebek artık son şans ya negatif etkilicek bir sorun olmasın istiyorum. benim smear testimin sonucunda evrim o zaman biraz enjeksiyon var ama problem değil demişti. ya problemse? nasıl anlicaz bunları.tüp bebeğin de tutmayacağından korkuyorum ben. taktım kafaya rahim içinde biey mi var diye..olmazsa smear ı yeniletsem mi(
Sen aşılama filan yaptırmışmıydın ne aşamadasın
iyiyim canım. Adet olmayı bekliyorum. Bakalım artık ne zaman gelirse. Bu arada çok fazla akıntım var 10 gündür geçmek bilmedi. Kasıklarımda ağrılar da şiddetlendi. Inşallah kistlerden kurtulmuşumdur bu ay. Sen nasılsın nasıl gidiyor istirahat?
aşılama yaptırdım canım. üç tane iptal edilen iki tane de yapılan aşılamam var. Sonuncu aşılamayı yaptırıp, tüpe geçeceğim.
aşılama yaptırdım canım. üç tane iptal edilen iki tane de yapılan aşılamam var. sonuncu aşılamayı yaptırıp, tüpe geçeceğim.
iyi diyelim iyi olsun evde olmak sıkıcı zamn geçmiyor.perşembe iş başı yapıcam.dr. 3 günlük rapor yazmış pazrtesi-salı- çarş raporluyum.büyük ihtimal perşembe giderim.
bu arada 2 aşılama yaptım demişsin ya yapılan 2 aşılama z.k damı oldu. eğer öyleyse neden 3. aşılamayı deniyorsun tüpe geçsene. benmi yanlış hatırlıyorum yada kaçırdımmı önceki yazışmaları özelde falan mı yaptırmıştın 1 aşılamanıda.
bu arada rananın bugün kaçıncı günüydü yani kaçıngünü test yaptırdı. benim 18. ağustosta demişti bayan yani transfer gününü saymadı 12.gün 18 ağustosa denk geliyor. 17 sinde yaptırsam sonuç çıkarmı acaba duruma göre bayram organizasyonu yaparım diyorum.
iyi diyelim iyi olsun evde olmak sıkıcı zamn geçmiyor.perşembe iş başı yapıcam.dr. 3 günlük rapor yazmış pazrtesi-salı- çarş raporluyum.büyük ihtimal perşembe giderim.
bu arada 2 aşılama yaptım demişsin ya yapılan 2 aşılama z.k damı oldu. eğer öyleyse neden 3. aşılamayı deniyorsun tüpe geçsene. benmi yanlış hatırlıyorum yada kaçırdımmı önceki yazışmaları özelde falan mı yaptırmıştın 1 aşılamanıda.
bu arada rananın bugün kaçıncı günüydü yani kaçıngünü test yaptırdı. benim 18. ağustosta demişti bayan yani transfer gününü saymadı 12.gün 18 ağustosa denk geliyor. 17 sinde yaptırsam sonuç çıkarmı acaba duruma göre bayram organizasyonu yaparım diyorum.
hanımlar merhaba. bugün zk'den aşılama için raporumu aldım. raporu veren görevli raporu hangi bölümden çıkardıysam tedavimin o bölümde devam edeceğini söyledi o yüzden mecburen infertiliteye gittim. daha önce rast gelmediğim didar adında bir bayan doktor ilaçlarımı yazdı. ısrarla bayramdan önce aşılama tedavisine başlamadıklarını, bayramdan sonraki ilk adetimin 2. veya 3. gününde gelmemi söyledi. zaten ben de ayın 26sında adet göreceğim için ses etmedim. ama şu 2 günlük bayram tatili yüzünden ucu ucuna aşılamayı kaçıran varsa hakikaten üzüldüm. hastaneden çıkınca eşim kapıda arabanın içinde beklediği için beni acele ettirdi. ilaçları kadıköyden kendi tanıdık eczanemizden alırız dedi. fakat kadıköye bir geldik ki eczanelerde bu ovitrelle ve puregon yok. ya da sadece biri var diğeri yok. ikisini de aynı yerden almak zorunda olduğum için çaresiz eve geldim. size sormak istediğim zk'in karşısındaki eczanelerde bu ilaçlar rahat bulunuyor mu? siz oralarda mı aldınız? ya da siz başka yerlerden aldıysanız nerelerden aldınız, yer eczane ismi verirmisiniz? bir yardımcı olsanız, reçete süresi dolmadan alayım şunları.
Bende 2011 yılında temmuz ve ekim de zeynep kamil hastanesinde aşılama yaptırdım sonuç negatif. Tüp bebek tedavisine başladım fertijinde yarın (08.08.2012) yumurtalarım toplanacak dr um 2 gün sonrada transferi yapacak muhtemelen şuan 7 tane yumurtam var 5 tanesi 17 mm 1 tane 18 mm 1 taneside 19 mm 2 gün önce böyleydi yumurtalarım 2 güne kadar daha da büyürler duygusallık heyecan ağlama hissi her şey üst üstü ilgi üstüne ilgi bekliyorum herkes benim gibimi oluyor ben mi abartıyorum
rana ya 8 inde demişlerdi o 1 gün çnce yaptırdı sen de öyle yap varsa kesin çıkar canım bayrama rahat girersin. havalar da çok sıcak evden çıkılmıyor. biz de perşembe hastaneye gideceğimiz için eşim mesaiye kaldı işlerini halletmesi lazım. belki bütün gün sürer ordaki işimiz. ama sanmam sabahtan hepsini hallederiz.
selam yazgı sana bişey sormak istiyorum bu tüp bebek için ilaçların fiyatı ne kadar tutuyor zk de yaptırıyoruz inşallah bide sgk lıyız bide raporlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?