bunlara hiiic gerek kalmayacak cunku bebegin sana tutunacak canim. guzel dusunelim. biran once zaman gecsin sende tahlilini yaptir cunku en zor evresindesin canim:)9 tane puregon kullandım 15 inin tamamını kullanmadım. valla bende bilmiyorum 17-18 mm ken çatlata yaptılar. belkide 19-20 mm olsa daha iyi olurdu. baklaım işte eğer tutmazsa konuşucam bu durumu zaten onlarda dosyayı inceler ve karar verirler. bende fikrimi söylerim yumurta boyutlarını 17-18 ken çatlatma yapmayın derim eğer fikrimi öenmserlerse 2.ciyide orda yaparım haa söz hakkı vermezlerse raporumu çıkartıp özele giderim. bakalım işte zman ne göstercek.
valla ben sıkıntıdan patlıyorum evde dışarı çıkılmıyor kıyamet gibi sıcak var sabah 10 da kalktım işte vakit geçiriyorum ama hareketsizlikten çok sıkıldım belim ağrıyor sürekli havalar biraz serinlese de yürüyüşe falan başlasam. vücudumd a şişti iyice ilaçları yiye yiye.bir de sıcaklardanmıdır nedir ana vatan kan ağlıyor valla duygucum bugün 2. günüm hala yoğun tuvaletten çıkamadım diyebilirim parça parça kanamam vardı öğlen falan şimdi biraz duruldu. acaba kist falan mı oldu o yumurtalar çok merak ediyorum. hiç kist yapmamıştı puregon bana umarım o yumurta çatlamayıp içine doğru kanama yapıp başıma kist olarak kalmaz o zaman belgin hanımı bulup kafasına kafasına vurmak lazım 17 de çatlatma vurdun bana bak ne oldu diye. herneyse yarın ola hayrola. ben zaten 2 kez narkoz aldım önceden. birisi burun ameliyatında birisi de kürtajda. bişey olmadı çok şükür. o yüzden söylemeyi düşünmüyorum böbreğimle mutluyum ben tek tabanca hepinizin böbreklerini döver o
günaydın kızlar.
işbaşı yaptım bugün iyikide yapmışım ev çok sıcaktı. burası buz gibi ve soğuk diye artık şikayet edip kapımı örtmiycem. dünya varmış resmen:) evde can çekişmişim gelince kıymetini anladım ofisin. sizler napıyosunuz? sesiniz pek çıkmıyor. bu gece rüya gördüm kan testi yaptırmadan erkenden idrar testi yaptırayım diyorum. 2 farklı marka test alıp yapıyorum. ve ikisindede 2 çizgi çıkıyor biri koyu diğeri daha silik ama oda belirgin. birde o iki çizginin arasında bir çizgi daha var kırmızı ve sabit bir çizgi. hayır olsun artık rüyalarını görmeye başladık. sonuç günü gelsede bende yolumu çizsem ona göre. vücudum çok yıprandı artık dinlenmesi gerek. özellikle alt bölgemde sızlama gibi bişey var o da jel yapıyoruz ya sabah akşam ondan kaynaklı heralde ve kızarıklık var hafifte şiş gibiydi dün( işleri toparlayım yazarım yine.
canım allah hayırlara getirsin rüyanı. ne güzel bi rüya görmüşsün. benim içime doğuyor seninki de tutacak. hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alıcaz seninde. bende ofise gelince cennete gelmiş gibi oluyorum. evler sıcak ama ofis püfür püfür klima açık akşama kadar:)
hayir olsun. insallah icine dogdugu icin gormussundur o guzel ruyayi.günaydın kızlar.
işbaşı yaptım bugün iyikide yapmışım ev çok sıcaktı. burası buz gibi ve soğuk diye artık şikayet edip kapımı örtmiycem. dünya varmış resmen:) evde can çekişmişim gelince kıymetini anladım ofisin. sizler napıyosunuz? sesiniz pek çıkmıyor. bu gece rüya gördüm kan testi yaptırmadan erkenden idrar testi yaptırayım diyorum. 2 farklı marka test alıp yapıyorum. ve ikisindede 2 çizgi çıkıyor biri koyu diğeri daha silik ama oda belirgin. birde o iki çizginin arasında bir çizgi daha var kırmızı ve sabit bir çizgi. hayır olsun artık rüyalarını görmeye başladık. sonuç günü gelsede bende yolumu çizsem ona göre. vücudum çok yıprandı artık dinlenmesi gerek. özellikle alt bölgemde sızlama gibi bişey var o da jel yapıyoruz ya sabah akşam ondan kaynaklı heralde ve kızarıklık var hafifte şiş gibiydi dün( işleri toparlayım yazarım yine.
hayir olsun. insallah icine dogdugu icin gormussundur o guzel ruyayi.
benimde kuzenim gormus test yaptirmadan önceki gece kizim oluyomus:) her duyan kizin olacak diyo. ablam haric. o ortada bisey yokken bile oglun olicak senin diyodu:) bakalim kiminki tuyacak. bu arada sabah 2. tesy icin kanimi verdim. 12 ye kadar cikar sanirim
hayir olsun. insallah icine dogdugu icin gormussundur o guzel ruyayi.
benimde kuzenim gormus test yaptirmadan önceki gece kizim oluyomus:) her duyan kizin olacak diyo. ablam haric. o ortada bisey yokken bile oglun olicak senin diyodu:) bakalim kiminki tuyacak. bu arada sabah 2. tesy icin kanimi verdim. 12 ye kadar cikar sanirim
tabi canim cok erken. daha keaesini bile gormeden:) onlar hissettiklerini soyliyolar. bende onceden hep kizim olsun isterdim ama inanki suan hic farketmez. saglikli sihatli olsun hayirli evlat olsunda rabbim ne isterse versin.artık kız ve erkek için çok erken canım:) banada hep görümcem oğlun olcak derdi ama istemediğimi bildiği halde sinir ederdi beni. ki o zman çocuk bile istemezken kendince yorumlar yapardı. allah içimi biliyor şimdi yada ilerde olursa kız olsun isterim ama oğlan olursada yapcak bişey yok. 3 kız kardeşiz bekarken evlendiğimde oğlum olsun abi olur diyordum ama evlendikten sonra eşimin abisini görünce tövebler olsun erkekmi ama kalsın dedim:) yine allah en iyisini bilir ne verirse razıyım ama içimide biliyor. senin kan değerlerine 2 günde birmi bakılacak ? acaba ikiz olma ihtimali nedir. ben ikiz istiyorum (1 olduda 2.cisi kaldı). bu arada kanı aç karnına mı vermek gerek.
hadi bakalim hayirlisi:) 2 3 aya belli olacak Allah izin verirse canim:)canım bende bebeğinin kız olduğunu hissediyorum nedense. hatta söylicektim sana. genelde cinsiyet tahminlerim tutar. inşallah gönlünden geçtiği gibi ve hepsinden önemlisi sağlıklı olur ve değerin hıphızlı katlanmış olur bugün.
tabi canim cok erken. daha keaesini bile gormeden:) onlar hissettiklerini soyliyolar. bende onceden hep kizim olsun isterdim ama inanki suan hic farketmez. saglikli sihatli olsun hayirli evlat olsunda rabbim ne isterse versin.
evet 2 gunde bir bakiliyo. ac tok fark etmiyo heralde bi ayrinti soylemediler. ama ben sabah gittigim icin ac gidiyorum. ikiz olma ihtimali bu kanda biraz daha sekilleniyo sanirim. sonucta genlerde varsa tabiki olur neden olmasin:)bekleyip gorucez.
sende umutsuzluga kapilma canim
bol bol ceviz badem ye. ananas ye. kisaca iyi bal kendine:) ozen gister biraz yemene canim
duygucum sen transferden sonra hastanede ne kadar dinlendin ve trasnferden ne kadar zaman sonra tuvalete gittin? bide banyo konusunda bişey söylediler mi? ranacım sorularım senin için de geçerli. ayrıntıları merak ediyorum biraz:)
transfer odasında yaklasık 15-20 dk dinlendim. ordan sedyede yatarak müşade odasına hani hemşirelerin olduğu odaya getirdiler yarım saat 45 dak. dakkada orda uzanmışımdır. hemşireye kalsa iyi hissediyosan kalk dedi 15 dk sonra ordaki diğer kızlar bırak ya kalkma yat dinlen dediler bende yattım. toplamda 1 saat dinlenmişimdir. eve giderkende arabanın arka koltuğuna uzandım. idrara sıkışıktım zaten hasta bakıcı idrarını 11 e yirmi kalaya kadar yapma dedi yani yaklaşık 1 saat demek istesi. sonra gelirse yapabilirsin çok sıkma kendini dedi. ama ben sıktım ve yapmadım saat 10 gibi tansfer olsa ben 12 gibi evde yaptım:) işin zor kısmıda oydu. ki ben sadece 2 küçük şaşl içmiştim. demekki çok su içseydim daha kötü olacaktım. zaten tayfun beyde bu konuda azarlar tazrda konuştu ya. sen sıkışıkmısın idrarra sıkışık değilsin falan deyip karnıma bastırdıkça bastırdıbanyoda ertesi gün yapacaksın ve ayakta duş şeklinde. ben hala ayakta duş yapıyorum ki ayakta yıkanmayı hiç sevmem yaz günü nemden yapış yapıştım ama mecburen kendimi tuttum ve yıkanmadım. transferin ertesi günü yıkandım. (hatta toplamada bile yıkanmamıştım ne olur ne olmaz enfeksiyon kapmayım dedim) ilişki test gününe kadar yasak. verdikleri jeli sabah akşam günde 2 kez yapılıyor ve folik asit bebe aspirini devam.
duygucum sen transferden sonra hastanede ne kadar dinlendin ve trasnferden ne kadar zaman sonra tuvalete gittin? bide banyo konusunda bişey söylediler mi? ranacım sorularım senin için de geçerli. ayrıntıları merak ediyorum biraz:)
teşkler canım. merak ediyordum bunları. ama idrarını nasıl o kadar tutabildin ya maşallah. ben aşılamadan sonra bile yarım saat zor yatıp kimseyi umursamadan lavaboya koşuyorum deli gibi:)) gerçi ben abartıyorum galiba su işini 3-4 küçük şişe su içiyorum:))
tatlım benim idrar torbam çok dolmadı. ama ben acayip sıkışıktım:) demek bu kadar oluyo dediler. klasik müzük eşliğinde transferim yapıldıktan sonra başımı hiç kaldrmadan sedyeye aldılar ve odama çıkarttılar. anında sürgü getirip tuvaletimi yaptım. zaten bi sakıncası yokmuş bunun. 1 saat yattım başımı hiç kaldırmadan. aslında ben 2 saat kadar yattım. bu arada 3 4 kere yaptım tuvaletimi:) ama kalkmadan. kalkınca bi daha yaptım. ertesi günde duş alabileceğimi söylediler. günde 3 kere kapsül kullanıyorum ben. benimki jel değil.
tatlım benim idrar torbam çok dolmadı. ama ben acayip sıkışıktım:) demek bu kadar oluyo dediler. klasik müzük eşliğinde transferim yapıldıktan sonra başımı hiç kaldrmadan sedyeye aldılar ve odama çıkarttılar. anında sürgü getirip tuvaletimi yaptım. zaten bi sakıncası yokmuş bunun. 1 saat yattım başımı hiç kaldırmadan. aslında ben 2 saat kadar yattım. bu arada 3 4 kere yaptım tuvaletimi:) ama kalkmadan. kalkınca bi daha yaptım. ertesi günde duş alabileceğimi söylediler. günde 3 kere kapsül kullanıyorum ben. benimki jel değil.
ya ben ishal dışında idrar falan tutabilyorum. ama çok içsem kesin kaçırırım :) birde çok su içmesen bile illaki çok fena doluyorsun. misal transfer esnasında artık içine ne doldurdularsa faruk bey spekulumu çıkardı ve içimden foş diye bi sıvı aktı( acaba kanmıydı diye çok tırstım ama sedyeye geçerken göz ucuyla baktım sadece ıslaklık vardı bezde kan yada tentirdiyot falan değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?