Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zaten onun için ara vermek istemiyorum. çok zorda kalırsam eski işime dönerim diyorum zaten. hem farklı bi meslek öğreniyodum. ithalat- ihracat:) çok geçrliliği olan da bi meslek aslında. birazda yabancı dilimi geliştirsem çok iyi olucak.

hallettim valla:) aklımda kalıcağını yapayım dedim 5 dk. ramazanda kendime izin verdim çok çalışmıyorum. başkalarına yaptırıyorum genelde:) çıkarsa büyük şok olucak benim için de. inşallah ikimize bayram hediyesi olur canım.

yaa bırak işi gücü rana otur evinde bebeğine bak:) ne güzel tadını çıkar kocanda çalışsın size baksın. ben öyle düşünüyorum ama. şurda transferden sonra bile evde duramadımda 4. gün iş başı yaptım ya:) eğer çalışırsan bebeğine kim bakacak annen mi? geçen eşim facede bi yazı paylaşmış bana bayan bi yazarın yazısı "bence kadına en çok yakışam meslek" diye bir yazı Annelik. uzun detaylı bir yazıydı.

bencede ranacım. şimdi başlasan en fazla yedi-sekiz ay çalışabileceksin. iş görüşmelerine gidip kendini ve bebeğini yorduğuna değmez. bence bebeğine konsantre ol. sıkılıyorsan evde seni yormayacak bi şeyler yapmayı deneyebilirsin. bebeğin doğsun bi hayırlısıyla 6 aylık olsun duruma göre sonra düşünürsün çalışmayı istersen.

ya kizlar ne bilim evde oturmak cok sıkıcı. bende gecici bi is ariyorum boyle haftasonu tatil olan :) ama is basvurularinda bulunmadim. sadece istiyorum.
evet duygucum ise basliyinca annem bakicak. cok hevesli bakmaya:) Allah anneme saglik versin ins. annem daha gencte 48 yasinda. ama gecen sene dizinden ameliyat oldu bi o dusunduruyo beni

bi dizden bişey olmaz bakar hele bi gelsin bebek valla turp kesilir annen. benim annemde çok hevesli bakmaya bizim oralardan ev bakıyor:) bu işlere girdiğimi yumurta toplandığını transfer olduğunu biliyorsa 1 kez bile aramadı. o derece hevesli bakmaya:)) bende bu sebepten eğer bebek olursa ilk 1 ay yanıma bakıcı tutmayı düşünüyorum bebeği yıkamayı yada bakımı öğretir bana. sonrasıda allah kerim alırışım artık kendim bakarım. iş hayatımda sonra erer en az 2 yıl (

anlamadım annem meraklımı değildi hem ev bakıyor diyorsun hemde bi kez bile aramadı:26:

hayırlısı olsun olaydı iyiydi ama napalım :S en azından gittiğinde dr. gebe değilim test yaptım dersın. sizin ordaki dr.amı gideceksin.yoksa zk yamı

evin yakınındaki tıp merkezine giderim canım. zk çok uzak. en azından sonucum yanımda olur gittiğimde. doktorda rahat rahat adet söktürücü yazar. kistlerim temizlendiyse tabii.

evin yakınındaki tıp merkezine giderim canım. zk çok uzak. en azından sonucum yanımda olur gittiğimde. doktorda rahat rahat adet söktürücü yazar. kistlerim temizlendiyse tabii.

kistlerinlerin temizlenmediyse bile söktürücü yazmıyormu en azından adetinde gider diye düşünüyorum. başıma gelmediği için bilmiyorum. yani adette olan kistler gidiyodur diye düşünürüm hep. çok şükür hiç kist olmuyor bende acaba soğandanmı sebep? olmadı kist kurutucu verir ama bu defada adetin hepten geçikir yarın ola hayrola belki gelir gelmezse doğrusunu dr. bilir heralde.

kistler adetle birlikte kayboluyormuş sanırım ama bir adet döneminde kaybolmayadabilir. kist varsa adet söktürücü yazar mı bilmiyorum. gittiğimde soracağım. inş geçmiştir de gerek kalmaz

ne yapicaksin insan anne babasini secemiyor. belki ayip geliyodur sana bu konuda arayip bisey sormak. sen doum yap bak nasil kosa kosa gelirde cikmaz evden.

ne yapicaksin insan anne babasini secemiyor. belki ayip geliyodur sana bu konuda arayip bisey sormak. sen doum yap bak nasil kosa kosa gelirde cikmaz evden.

belkide öyledir bilemiyorum ama şu zmanda ayıp olan ne varki erkek arkadaşlarımızla bile bu konuları açık açık konuşabiliyoken.. ama insan eksikliğini çok hissediyor benim gibi olan 1-2 arkadaşım daha anneleri gayet duyarsız. benimde babam çok düşkündür bize annemin bu yapısını bildiği için çok ilgilidir ama nitekim erkek soramıyor oda. sürekli arar. hergün hatta günde 2 kez aradığı çoktur:) birde ben kimseye güvenerek bu işe girmedim birilerine güvenmeyi beklesem ömür billah yapamam çocuk dedim. canım sağ olsunda varsın işte çalışmayıp evde çalışayım. hem eşimin kurulu bi şirketi var onu hayata geçiririz belki. şuan aktif ama satış yapamıyoruz ikimizde çalıştığımız için. mal almasına izin vermiyorum başında olup yapamayız diye hiç olmadı onu yaparım.

ne kadar guzel bak baban ilgiliymis.
esinin sirketi olmasida cok guzel canim. kendi isinizi yaparsiniz iste. bende isterdim kendi isimde calismayi:)

ne kadar guzel bak baban ilgiliymis.
esinin sirketi olmasida cok guzel canim. kendi isinizi yaparsiniz iste. bende isterdim kendi isimde calismayi:)

bende müşteri ilişkileri olan işleri hiç sevmem ama ilerde çocuktan sebep işsiz kalırsam yaparım yokluktan heralde:) yada ortak bebe süsleri işine gireriz kızlar tüller, şekerlemeler, süslemeler... olur olur dimi hayat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…