saol canım darısı başınıza:)
hadi bakalım inş. güzel bi sonuç çıkar.
evet sanırım işin güzel tarafı budur birden 1 aylık hamile oluyosun. birde en güzl ksımı cinsiyetten sonralki kısımdır çünkü hazırlıklara başlarsın kıayfetler, beşikler, şekerler ohh. yakınında annen vardı sanrıım artık alışverişte yardım eder sana. bende de tutarsa sağlıklı olduğum sürece kendim yapmaya çalışırım.
iş olayını unut diycem çünkü evli ve çocuksuz bayanları bile işe almıyolar ya çocuk yaparsan diye(başıma gelmişti) hamile bayanı hiç almazlar
evet yapım sinirliydi ama evlendikten sonra 3 katına çıktıaman bebiş olsunda kime giderse gitsin anasınamı gider danasıma umrumda olmaz. benim eşimde iyidir bende çok daha ılımlı ama eksi notunu verdim :)
içime öyle bir doğuyorki ne zamandır söylüyorum sana ama bana inanmıyorsun bence sen hamilesin
iyi yapmışsın canım kaşla göz arası hallettin bende iş yapıyosun sandım sesin çıkmayınca:) ama en kutsal işi yapmışsın. inşal yarın doktora gitmene gerek kalmaz ve benden önce hamile haberini senden alırız büyük bir şokla. allah utandırmasın ve seninde bayram hediyen olsun inşallah.
zaten onun için ara vermek istemiyorum. çok zorda kalırsam eski işime dönerim diyorum zaten. hem farklı bi meslek öğreniyodum. ithalat- ihracat:) çok geçrliliği olan da bi meslek aslında. birazda yabancı dilimi geliştirsem çok iyi olucak.
yaa bırak işi gücü rana otur evinde bebeğine bak:) ne güzel tadını çıkar kocanda çalışsın size baksın. ben öyle düşünüyorum ama. şurda transferden sonra bile evde duramadımda 4. gün iş başı yaptım ya:) eğer çalışırsan bebeğine kim bakacak annen mi? geçen eşim facede bi yazı paylaşmış bana bayan bi yazarın yazısı "bence kadına en çok yakışam meslek" diye bir yazı Annelik. uzun detaylı bir yazıydı.
yaa bırak işi gücü rana otur evinde bebeğine bak:) ne güzel tadını çıkar kocanda çalışsın size baksın. ben öyle düşünüyorum ama. şurda transferden sonra bile evde duramadımda 4. gün iş başı yaptım ya:) eğer çalışırsan bebeğine kim bakacak annen mi? geçen eşim facede bi yazı paylaşmış bana bayan bi yazarın yazısı "bence kadına en çok yakışam meslek" diye bir yazı Annelik. uzun detaylı bir yazıydı.
ya kizlar ne bilim evde oturmak cok sıkıcı. bende gecici bi is ariyorum boyle haftasonu tatil olan :) ama is basvurularinda bulunmadim. sadece istiyorum.bencede ranacım. şimdi başlasan en fazla yedi-sekiz ay çalışabileceksin. iş görüşmelerine gidip kendini ve bebeğini yorduğuna değmez. bence bebeğine konsantre ol. sıkılıyorsan evde seni yormayacak bi şeyler yapmayı deneyebilirsin. bebeğin doğsun bi hayırlısıyla 6 aylık olsun duruma göre sonra düşünürsün çalışmayı istersen.
ya kizlar ne bilim evde oturmak cok sıkıcı. bende gecici bi is ariyorum boyle haftasonu tatil olan :) ama is basvurularinda bulunmadim. sadece istiyorum.
evet duygucum ise basliyinca annem bakicak. cok hevesli bakmaya:) Allah anneme saglik versin ins. annem daha gencte 48 yasinda. ama gecen sene dizinden ameliyat oldu bi o dusunduruyo beni
bi dizden bişey olmaz bakar hele bi gelsin bebek valla turp kesilir annen. benim annemde çok hevesli bakmaya bizim oralardan ev bakıyor:) bu işlere girdiğimi yumurta toplandığını transfer olduğunu biliyorsa 1 kez bile aramadı. o derece hevesli bakmaya:)) bende bu sebepten eğer bebek olursa ilk 1 ay yanıma bakıcı tutmayı düşünüyorum bebeği yıkamayı yada bakımı öğretir bana. sonrasıda allah kerim alırışım artık kendim bakarım. iş hayatımda sonra erer en az 2 yıl(
kızlar kardeşim aradı şimdi. sonucum negatif. artık önümüzdeki maçlara bakıcaz:))
hayırlısı olsun olaydı iyiydi ama napalım :S en azından gittiğinde dr. gebe değilim test yaptım dersın. sizin ordaki dr.amı gideceksin.yoksa zk yamı
evin yakınındaki tıp merkezine giderim canım. zk çok uzak. en azından sonucum yanımda olur gittiğimde. doktorda rahat rahat adet söktürücü yazar. kistlerim temizlendiyse tabii.
kistlerinlerin temizlenmediyse bile söktürücü yazmıyormu en azından adetinde gider diye düşünüyorum. başıma gelmediği için bilmiyorum. yani adette olan kistler gidiyodur diye düşünürüm hep. çok şükür hiç kist olmuyor bende acaba soğandanmı sebep? olmadı kist kurutucu verir ama bu defada adetin hepten geçikiryarın ola hayrola belki gelir gelmezse doğrusunu dr. bilir heralde.
olsun canim saglik olsun. biliyodun zaten uzulme emikızlar kardeşim aradı şimdi. sonucum negatif. artık önümüzdeki maçlara bakıcaz:))
ne yapicaksin insan anne babasini secemiyor. belki ayip geliyodur sana bu konuda arayip bisey sormak. sen doum yap bak nasil kosa kosa gelirde cikmaz evden.bi dizden bişey olmaz bakar hele bi gelsin bebek valla turp kesilir annen. benim annemde çok hevesli bakmaya bizim oralardan ev bakıyor:) bu işlere girdiğimi yumurta toplandığını transfer olduğunu biliyorsa 1 kez bile aramadı. o derece hevesli bakmaya:)) bende bu sebepten eğer bebek olursa ilk 1 ay yanıma bakıcı tutmayı düşünüyorum bebeği yıkamayı yada bakımı öğretir bana. sonrasıda allah kerim alırışım artık kendim bakarım. iş hayatımda sonra erer en az 2 yıl(
ne yapicaksin insan anne babasini secemiyor. belki ayip geliyodur sana bu konuda arayip bisey sormak. sen doum yap bak nasil kosa kosa gelirde cikmaz evden.
olsun canim saglik olsun. biliyodun zaten uzulme emi
ne kadar guzel bak baban ilgiliymis.belkide öyledir bilemiyorum ama şu zmanda ayıp olan ne varki erkek arkadaşlarımızla bile bu konuları açık açık konuşabiliyoken.. ama insan eksikliğini çok hissediyor benim gibi olan 1-2 arkadaşım daha anneleri gayet duyarsız. benimde babam çok düşkündür bize annemin bu yapısını bildiği için çok ilgilidir ama nitekim erkek soramıyor oda. sürekli arar. hergün hatta günde 2 kez aradığı çoktur:) birde ben kimseye güvenerek bu işe girmedim birilerine güvenmeyi beklesem ömür billah yapamam çocuk dedim. canım sağ olsunda varsın işte çalışmayıp evde çalışayım. hem eşimin kurulu bi şirketi var onu hayata geçiririz belki. şuan aktif ama satış yapamıyoruz ikimizde çalıştığımız için. mal almasına izin vermiyorum başında olup yapamayız diye hiç olmadı onu yaparım.
ne kadar guzel bak baban ilgiliymis.
esinin sirketi olmasida cok guzel canim. kendi isinizi yaparsiniz iste. bende isterdim kendi isimde calismayi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?