bence olur:) şekerlemeler, çikolatalar benden:) bayilirim onlarlar ugrasmaya:)bende müşteri ilişkileri olan işleri hiç sevmem ama ilerde çocuktan sebep işsiz kalırsam yaparım yokluktan heralde:) yada ortak bebe süsleri işine gireriz kızlar tüller, şekerlemeler, süslemeler... olur olur dimi hayat.
bence olur:) şekerlemeler, çikolatalar benden:) bayilirim onlarlar ugrasmaya:)
belkide öyledir bilemiyorum ama şu zmanda ayıp olan ne varki erkek arkadaşlarımızla bile bu konuları açık açık konuşabiliyoken.. ama insan eksikliğini çok hissediyor benim gibi olan 1-2 arkadaşım daha anneleri gayet duyarsız. benimde babam çok düşkündür bize annemin bu yapısını bildiği için çok ilgilidir ama nitekim erkek soramıyor oda. sürekli arar. hergün hatta günde 2 kez aradığı çoktur:) birde ben kimseye güvenerek bu işe girmedim birilerine güvenmeyi beklesem ömür billah yapamam çocuk dedim. canım sağ olsunda varsın işte çalışmayıp evde çalışayım. hem eşimin kurulu bi şirketi var onu hayata geçiririz belki. şuan aktif ama satış yapamıyoruz ikimizde çalıştığımız için. mal almasına izin vermiyorum başında olup yapamayız diye hiç olmadı onu yaparım.
el becerim vardır ben işin mutfak ve hazırlama kısmında çalışıırm. satış pazarlamada kendine güvenenden. baharla elifte satış paz. yapsın. valla müşteriler kaçar benden:) kazancağımız yerde kaybederiz ama onlar satış işini becerir gibime geliyor. muhasebeyide ortak tutarızbebe süs işleri şu ara moda. kazandırıyorda valla.
hayde kızlar nerdesiniz iş kuruyoruz:) bebelerimizde olur yanımızda birlikte çalışırız valla. gene hayal alemine daldım eskiden böyleydim evdendim normale dönmüştüm.birden eskiler canlandı gözümde.
güzel fikir aslında bebik olunca eşinle çalışmak. evden de yürütebilirsin. benimde eşimin kendi şirketi işi bırakayım birlikte çalışalım diyorum. yok sen devam et diyo:) bende sıkıldım artık her gün işe gel git 10 sene olunca bıkıyo insan. bebek olunca evden çalışmanın hayaliyle yaşıyorum
Kızlar ya bugün yoğun bi adet sancım var. Arada gidiyor ama genelde var ve belirgin( rahatsız ediyor beni. Erkenmi regli olcam nedir
Kızlar ya bugün yoğun bi adet sancım var. Arada gidiyor ama genelde var ve belirgin( rahatsız ediyor beni. Erkenmi regli olcam nedir
canım adet ağrısı değildir belki. Rahat ol. Adet olmayacaksın çünkü bebeğin seninle.
inşallah. Gerçi zamanında olursam adet 23 ünde ama normaldede 10 gün öncesinde arada ağrı gelirdi geçerdi. Bilemiyorumki ne ağrısı bebek oluncada adet ağrısı gibi bişey oluryormu acabaoff zman çabuk geçsede baktırsak artık
canım ben yaşamadım ama bence bu tür ağrılar normal. Lütfen bunları düşünüp kendini üzme. Eğer bebeğin seninleyse onu da kendini de boşa yıpratıyorsun. Benim içime güzel şeyler doğuyo seninle ilgili.
yok ya regli sancisi degildir. dinleme kendini artik canim. cunku kendi kendini olumsuz etkiliyosnKızlar ya bugün yoğun bi adet sancım var. Arada gidiyor ama genelde var ve belirgin( rahatsız ediyor beni. Erkenmi regli olcam nedir
yok ya regli sancisi degildir. Dinleme kendini artik canim. Cunku kendi kendini olumsuz etkiliyosn
elifcim bende cuma günü kan vermeye gidicem sonuç için. belki bu defa karşılaşırız. geçende çok sancım vardı bakınamadım etrafa sağlam olsaydım bakar bulurdum seni. cuma gidersen bu defa bulurum seni:) kaçışın yok:)
kolay gelsin canım. dün eşim sildi süpürdü bana iş kalmadı:) sadece ütüm varbende birazdan ona başlıcam
ütüyü de oturarak yap canım arada ayağa kalk. fazla yorma kendini. gebelik takvimin hayırlı olsun tatlım çok güzel bizede kısmet olsun ben de çok heves ediyorum :)
kızlar kardeşim aradı şimdi. sonucum negatif. artık önümüzdeki maçlara bakıcaz:))
( ne olur ki birkere de süpriz yapsa şöyle şaşırsak hiç beklemiyodum falan desek.. olsun tatlık biz işimize bakıcaz sen git yarın tıp merkezine söktürücünü al. inşallah kistlerin de gider valla bunun için dua ediyorum.bana yetiş de beraber gidek tüp bebişe..
el becerim vardır ben işin mutfak ve hazırlama kısmında çalışıırm. satış pazarlamada kendine güvenenden. baharla elifte satış paz. yapsın. valla müşteriler kaçar benden:) kazancağımız yerde kaybederiz ama onlar satış işini becerir gibime geliyor. muhasebeyide ortak tutarızbebe süs işleri şu ara moda. kazandırıyorda valla.
hayde kızlar nerdesiniz iş kuruyoruz:) bebelerimizde olur yanımızda birlikte çalışırız valla. gene hayal alemine daldım eskiden böyleydim evdendim normale dönmüştüm.birden eskiler canlandı gözümde.
bence de sen satış yapma duygu :) hatta mümkünse mutfaktan çıkma bunun çileklisi yokmu diyen müşteriye beğenemedin mi çikolatalı alsan nolur sanki uğraşıyoruz içerde falan diye çıkışırsın sen :) bence biz baharla satışa bakalım. o sarışın tatlı dilli ben de yeşil gözlü deli dolu satarız valla
valla ne desem yalan olur hamile olduğum ay 10 gün önceden başlamıştı adet sancılarım. ama bebekmiş. son aşılamamda da erkenden başlammıştı adetime 10 gün kala ama adet oldum. eğer bebiş yoksa erken adet olabilirsin canım..
ben de düşünüp kendi kendime bazı planlar yaptım. öncelikle bu sene açıköğretim kaydımı yenileyip kalan 2 dersimi verip büro yönetimi bölümünü bitirip diplomamı koyayım cebime.istatistik ten kaldım ben bir de atatürk ilkeleri. at. ilkeleri ni veririm zaten nasıl kaldım anlamadım ama istatistik çok zor ve ben zaten matematikten nefret ederim. hepsini verdim bi o sona kaldı. olmazsa kursa gidiyim diyorum onun için. eğer ilk denemem tutmazsa sanırım işe girmeyi düşünebilirim. ikinci deneme için 2 ay değil 3-5 ay ara verebilirim.bakalım nasip. eğer 2. denemem de tutmazsa uzunca bir süre ara veririm. sonra özellerlee devam. belki de kısmetimde 30 dan sonra anne olmak vardır.
inşallah tatlık tanışsak keşke ben rana ve bahar ı tanıyorum artık baharla tanıştık zaten rana yı da sonradan hatırladım. Seninle de tanışalım hatta birgün bir tanışma günü yapalım bence kadıköy de falan süper olmaz mı :)
bence de sen satış yapma duygu :) hatta mümkünse mutfaktan çıkma bunun çileklisi yokmu diyen müşteriye beğenemedin mi çikolatalı alsan nolur sanki uğraşıyoruz içerde falan diye çıkışırsın sen :) bence biz baharla satışa bakalım. O sarışın tatlı dilli ben de yeşil gözlü deli dolu satarız valla :d
valla ne desem yalan olur hamile olduğum ay 10 gün önceden başlamıştı adet sancılarım. Ama bebekmiş. Son aşılamamda da erkenden başlammıştı adetime 10 gün kala ama adet oldum. Eğer bebiş yoksa erken adet olabilirsin canım..
Ben de düşünüp kendi kendime bazı planlar yaptım. öncelikle bu sene açıköğretim kaydımı yenileyip kalan 2 dersimi verip büro yönetimi bölümünü bitirip diplomamı koyayım cebime.istatistik ten kaldım ben bir de atatürk ilkeleri. At. Ilkeleri ni veririm zaten nasıl kaldım anlamadım ama istatistik çok zor ve ben zaten matematikten nefret ederim. Hepsini verdim bi o sona kaldı. Olmazsa kursa gidiyim diyorum onun için. Eğer ilk denemem tutmazsa sanırım işe girmeyi düşünebilirim. Ikinci deneme için 2 ay değil 3-5 ay ara verebilirim.bakalım nasip. Eğer 2. Denemem de tutmazsa uzunca bir süre ara veririm. Sonra özellerlee devam. Belki de kısmetimde 30 dan sonra anne olmak vardır.
valla iş fikri hakkındaki yorumunu okurken güldüm. Aynen öyle derim. çilekli yok ya illa onu istiyor olsa almaz derim:)) aman satış benden uzak olsun.
Tanışma toplantısına varım. Bir tek bahara uzak olur oda artık bi kereye mahsus gelir kadıköye:)
okul işini bende bıraktım bu yıl belki devam derim ama tam karar vermedim. Tüpü denediğinde olmazsa 2. Için ara verceğini sanmam bu iş öyle bişeyki içine girince çıkamıyosun ara falan hak getire. Zaten il deneme tutmazsa zorunlu olarak verilmesi gereken 2 aylık var. O ara sana yeterde artar bile:) ama inş ilk denemede tutar da bu konuşmalarımızda varsın boşa olmuş olsun.
duygucum birbirimizi az çok tanımaya başladık. Elifin yorumunu okuyunca bende kendimi tutamadım ne yalan söyliyim:))
tanışma toplantısına gelirim tabii kızlar. Evet uzak bana ama neler için geliyoruz. Sizin için seve seve gelirim hemde. Keşke ranaya yetişsek bebiklerimizde hep birlikte gelse bebiklerle buluşurduk ne güzel olurdu.
valla iş fikri hakkındaki yorumunu okurken güldüm. Aynen öyle derim. çilekli yok ya illa onu istiyor olsa almaz derim:)) aman satış benden uzak olsun.
Tanışma toplantısına varım. Bir tek bahara uzak olur oda artık bi kereye mahsus gelir kadıköye:)
okul işini bende bıraktım bu yıl belki devam derim ama tam karar vermedim. Tüpü denediğinde olmazsa 2. Için ara verceğini sanmam bu iş öyle bişeyki içine girince çıkamıyosun ara falan hak getire. Zaten il deneme tutmazsa zorunlu olarak verilmesi gereken 2 aylık var. O ara sana yeterde artar bile:) ama inş ilk denemede tutar da bu konuşmalarımızda varsın boşa olmuş olsun.
duygucum birbirimizi az çok tanımaya başladık. elifin yorumunu okuyunca bende kendimi tutamadım ne yalan söyliyim:))
tanışma toplantısına gelirim tabii kızlar. evet uzak bana ama neler için geliyoruz. sizin için seve seve gelirim hemde. keşke ranaya yetişsek bebiklerimizde hep birlikte gelse bebiklerle buluşurduk ne güzel olurdu.
haklısın canım heralde ilki tutmazsa 2. sini de 2 ayın sonunda denerim yine en geç ocak ayında falan. aslında ben çalışmayı çok istiyorum eşimin çevresi de geniş ben bir istiyorum desem hemen bulur bana iş de ben de biraz seçiyorum cumartesi pazar olmasın istiyorum.bir de böyle büro yönetimi okuduğum için de böyle sekreterya asistanlık yada insan kaynaklarında eleman falan gibi basit şeyler istiyorum öyle muhasebe falan anlamam ben nefret de ederim zaten. bir de en büyük korkum hadi 2 ay ara veriyosun çalışırsın rahatça da işe yeni giren birisine kim izin verir tüp bebek için anlatırsın durumunu anca öyle. bir de 2 ay ara versen bile evraklar için gitmen gerekebilir 1-2 kere. ben hep bunları düşünüyorum.
tatlım hatta duygu öyle çıkışınca müşteriye sen de tüm kibarlığınla yok efendim öyle demek istemedi olmaz mı hiç var tabi ben hemen gidip sizin için yapar getiririm falan dersin ben de duyguyu mutfağa doğru itelerim bugün kocasıyla kavga etti de derim siz onun kusuruna bakmayın.
rana da hamile olduğu için koca göbeğiyle kalkamaz onu kasa da oturturuz. o da kavga etmeyin bakim der :)
canım buluşmayı yapabiliriz bayamdan sonra neyi beklicez ki?
olsun şimdi bebeksiz alıştırma yapmış oluruz:) sanırım kadıköye en yakın benim sonra rana. Bir sonrakinede sizlerre yakın yerler olur. Ve kucaklarımızda bebelerle buluşuruz. Ben yavaş yavaş toplanayım patron çıkabilirsin dedi. Değerlendireyim fırsatı. Görüşürüz yine. Eve gideyim zaman çabuk geçsin yatayım kalkayım yatayım kalkayım test günü gelsin de kurtulalım bu bekleyişten. Inş sonucu iyi olurda beklediğimize değer. Kalın sağlıcakla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?