Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynen öyle tatlım kitabı mutlaka almalıymışım yaşam tarzı haline getireceksem :) bakıcam işte herşeyi yemeleri de sakıncalı yani ipin ucu kaçar. ama bellişeyler var denge için kuruyemiş yiyolar kuru kayısı vs.. işin püf leri onlar.

eşinin de geçmişte yaptığı şeyler gerçekten affedilemez. en sevmediğim tip anası babasıyla karısının arasındaki dengeyi koruyamayanlardır. karı koca her zaman önce birbiri içindir.yani önce benim için eşim dir artık. sonra ailem.ama geçmişte kalmış tatlım yıllandıkça eşler kıymetlenir birbiri için bence sen onu önce kendi içinde affet.böylesi kendine de acı. sen de seviyorsundur illa ki eşini. hayatı paylaşmak kolay değil. ilk yıllarda olur hatalar ama bence artık bizler tam bir bütün olduk. öyle 1 elmanın 2 yarısı gibi değil de tamamı olduk tek vücut.geçmiş geçmişte evliliğin acemilik yıllarında olur. mesela ilk yıllarda ben de ailemi ondan üstün tutuyordum ama sonra eş ve aile sevgim anne baba sevgimin önüne geçti.

dukanda kuruyemiş yok ilk ve vazgeçilmezleri yulaf kepegi. abuk subuk yemek tarifleri şekline bakınca bile insanın istahı kapanıyor:)) sanırım karatyın vazgeçilmezide kuru yemiş.

aynen canım oda öyle diyor diyor acemiydim ilk kez evlendim falan diyor sanki be kaç koca değiştirdiysem:) ama ben yapı olarakta çok aileci değilim o hep benim için ilk sırada olmuştu. ondan da bunu bekledim. ama çok aieleciydi ana babayı at diyen yok ama bencil olup önce kendi 4 duvarını düşünüp sonra dışarıya bakmak gerek. zaten budurumda olmanda benimde çok payım var deyip günah çıkartıyor. onu en çokta kendim için affetmek istiyorum çoksa ömür billah çocuksuz kalcam :))) zaten affetsem ikiz bile doğururum valla :)

olabilir canım bir bebek gelir ve herşey unutulur emin ol. 13 yıldır çocuğu olmayan birisinden bahsetmişlerdi de neler yaşamışlar sonunda 1 bebeleri olmuş. herşeyi unuttuk diyomuşlar onca yıl onca yaşanan. bizim ilacımız bebe :) inşallah gelicekler. affedersin sen yaaa sen büyük kızsın ayrıca pişman hatalarının farkında ne olsun. durduğunuz yerde duracağınıza bir adım atın sevginizi büyütün.

rana cım canım sen nasılsın okudum tüm mesajlarını.perşembe büyük gün. canım bence kalbini de duyacaksın. ben 4+4 de kesesini gördüm tam 1 hafta sonra da kalbini duydum. yani 5+4 de :) bence sen de duyacaksın canım.

inşalah canım.. yoksa bayramdan sonraya kalıcak:) her duyan kızın olucak diyo kızlar:) bi kişi dahi erkek demedi. hayırdır inşallah:)
sen nasılsın canım

Son düzenleme:
inşalah canım.. yoksa bayramdan sonraya kalıcak:) her duyan kızın olucak diyo kızlar:) bi kişi dahi erkek demedi. hayırdır inşallah:)
sen nasılsın canım

kızın olsun inşallah canım Allah sevdiği kullarına ilk evladını kız verirmiş :) inşallah kalmaz bayramdan sonraya sen şimdi kontrollerine de eurofertile mi gideceksin bu süreçte de özel muayne parası mı ödeyeceksin yoksa ultrason da onlardan mı oluyor gebelik durumunda.
ben nasıl olayım canım işte dinleniyorum kendimi başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum. diyete ve yürüyüşe başlicam bayramdan sonra. tüp bebek öncesi biraz kilo vermek istiyorum. inşallah bize de nasip olur canım.artık umudum tüp bebek. yılmak yok. değilmi ki ben 1 kez gebe kaldım 8 haftalık oldum artık bundan sonrasında da yine olucak ve ilaçlarla iğnelerle tedbirlerle doğurucam bebeğimi.

sen nasılsın canım

nihayet ranada gebelik takvimi yapmış artık bizde burdan takip ederiz gelişimini. ayrıca biz ranaya işareti yapmayı unuttuk yaa. bunda sonra bol bol koyalımda belki devamı gelir. ranacım ayağını süreydin de geleydik peşinden:)) aslında transferden sonra 3.haftadasın ama gebelikte son adet tarihini baz alıyor anladığım kadarıyla dolayısıyla sen 6 haftalık gebe sayılıyorsun dimi. Allah gönlüne göre versin kız yada erkek ne istiyorsan o gelsin sana. sağlıklı sıhhatli olsun orası kesinde. cinsiyette gönlünde yatan olur inşallah.

eurofertile gitmicem canım. biliyosun uzak bana.. zaten doğum orda olmıcağı içinde ilk muayeneye gitmeye gerek yok. kendi doktoruma gidicem. bu tedavi sürecinden önceki doktoruma.
bende bayramdan sonra çalışmaya başlamak istiyorum ya. çok sıkıldım evde yada dikiş falan uğraşmak istiyorum.
ama inş. iş bulurda çalışmaya başlarım. gerçi beni kim işe alır ki bu halimle. aslında çıktığım işyeri 4 gözle bekliyo ama ben orayı istemiyrm çünkü çok uzak kararsız kaldım yani

elifcim bende cuma günü kan vermeye gidicem sonuç için. belki bu defa karşılaşırız. geçende çok sancım vardı bakınamadım etrafa sağlam olsaydım bakar bulurdum seni. cuma gidersen bu defa bulurum seni:) kaçışın yok:)

canım sattan sonra yumoşlar gelişmeye başlıyo ya onun için sattan sayılıyor. seninde öyle olucak öğrendiğinde hooop 4 haftalık hamile olucaksın:) beklemesi zor ama birden 4 haftalık hamile oluyosun:)
senin de çok az kaldı ya:) inşallah bayram hediyeni alıcaksın. eşine öfkende o anda geçicek. ama yapın sinirli olduğu için takıcak başka bişi bulucaksın:)) kendimden biliyorum. gerçi senin kadar uç noktada yaşamıyorum ben ama benimde yapım sinirli. eşimde şeker gibi tatlı bi koca:)

ranacım gebelik takvimin hayırlı olsun. çok yakışmış gerçekten. gözümüz gönlümüz açıldı valla

kızlar öğle tatilinde bi koşu kan verdim geldim. sonuç belli olduğunda kardeşim arayacak. yarın kontrole gittiğimde doktordan adet söktürücü yazmasını istiycem. gebelik testi yaptırdınız mı diye soracaktır mutlaka. hazır olsun istedim.

evet sanırım işin güzel tarafı budur birden 1 aylık hamile oluyosun. birde en güzl ksımı cinsiyetten sonralki kısımdır çünkü hazırlıklara başlarsın kıayfetler, beşikler, şekerler ohh. yakınında annen vardı sanrıım artık alışverişte yardım eder sana. bende de tutarsa sağlıklı olduğum sürece kendim yapmaya çalışırım.

iş olayını unut diycem çünkü evli ve çocuksuz bayanları bile işe almıyolar ya çocuk yaparsan diye(başıma gelmişti) hamile bayanı hiç almazlar

evet yapım sinirliydi ama evlendikten sonra 3 katına çıktı aman bebiş olsunda kime giderse gitsin anasınamı gider danasıma umrumda olmaz. benim eşimde iyidir bende çok daha ılımlı ama eksi notunu verdim :)

saol canım darısı başınıza:)
hadi bakalım inş. güzel bi sonuç çıkar.

içime öyle bir doğuyorki ne zamandır söylüyorum sana ama bana inanmıyorsun bence sen hamilesin

iyi yapmışsın canım kaşla göz arası hallettin bende iş yapıyosun sandım sesin çıkmayınca:) ama en kutsal işi yapmışsın. inşal yarın doktora gitmene gerek kalmaz ve benden önce hamile haberini senden alırız büyük bir şokla. allah utandırmasın ve seninde bayram hediyen olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…