dukancılarda karatayı sevmiyormuş bi ark. dukanla 17 kilo vermiş 4 ayda. karatayda her şey yiyormuşsun sanırım detaylarına bakmadım. o topiği biliyorum çok kalabalık ya kimse kimseyi tanımıyor hem sorsak cevap verirlermi ohoo uzun iş birilerini tanımaya çalışmak. birde dukancılar gibi onlarda sürekli kitabı mutlaka almalısın diyorlarmı:))
canım valla çözmüşsn beni zaten baskın ola ola bu hale geldik yaama eşimin geçmişte hataları çok oldu ağzı çok gevşekti her şeyimizi anlattığı için güvenemiyorum belki dediği doğru kimseye bişey anlatmıyor ama ne bilim işte güven bi kere sarsıldı ailesini benden üstün tuttu her özelimi anlattı. kızgınlığım hala geçmedi. dediğin doğru eşimin sevgisinden eminim aynen karısına aşık çocuk bekleyen bir adam modunda hatta zaman zaman artık niye inat ediyon doğursana deyip duruyor:) sanki elimdeymiş gibi. zaten bu denemede tutmazsa psikologa gidip eşimi affetme çalışmaları yapıcam. yada reikiye tekrar başlıycam. sanırım kökünden çözmem gerekecek bu işi. tek hatasıda denge prblemiydi ailesi ve ben arasındaki. yoksa her zman çalışkan evine bağlı işinde gücünde bi adamdı.
aynen öyle tatlım kitabı mutlaka almalıymışım yaşam tarzı haline getireceksem :) bakıcam işte herşeyi yemeleri de sakıncalı yani ipin ucu kaçar. ama bellişeyler var denge için kuruyemiş yiyolar kuru kayısı vs.. işin püf leri onlar.
eşinin de geçmişte yaptığı şeyler gerçekten affedilemez. en sevmediğim tip anası babasıyla karısının arasındaki dengeyi koruyamayanlardır. karı koca her zaman önce birbiri içindir.yani önce benim için eşim dir artık. sonra ailem.ama geçmişte kalmış tatlım yıllandıkça eşler kıymetlenir birbiri için bence sen onu önce kendi içinde affet.böylesi kendine de acı. sen de seviyorsundur illa ki eşini. hayatı paylaşmak kolay değil. ilk yıllarda olur hatalar ama bence artık bizler tam bir bütün olduk. öyle 1 elmanın 2 yarısı gibi değil de tamamı olduk tek vücut.geçmiş geçmişte evliliğin acemilik yıllarında olur. mesela ilk yıllarda ben de ailemi ondan üstün tutuyordum ama sonra eş ve aile sevgim anne baba sevgimin önüne geçti.
ben zaten 7.30 da akşam yemeğini yerim. sonra bişeycik sürmem ağzıma. belki hafif bi dondurma yerim yaz akşamları. ramazan ayında beceremiyorum malum ezan geç okunuyor. iftardan sonra da ağırlık çöküyo hemen yatıyorumo yüzden ramazandan sonra başlayabilirim ancak diyete. spor yürüyüş olayı bende yok zaten. duyguya da söyledim malum işyerinde hep masabaşı. işe de arabayla gidip geliyorum. yürüyüş alanım yok o yüzden. artık akşamları belki egzersiz yapabilirim düzenli:) tedavi stresi yüzünden aldım zaten kiloları tüpe geçmeden vermek istiyorum bende.
egzersiz hatta pilates iyi olur canım senin için akşam yemeklerinden sonra.bence biz seninle başlayalım karatay a ben bu sabah biraz dikkat ederek yaptım kahvaltımı biliyorsun ben böbreğimden dolayı tutamıyorum ya oruç. kolay aslında. çok da ilgili davrandılar sen yaz yediklerini biz sana liste yapmanda yardımcı oluruz dediler.
sen yinede git nette yoksa bile belki yerine bakan biri olur. yani tedavi amaçlıdr. olmayabilir ama kaşe imza olayı için yerine bakan birileri vardır. daha haziranda ben gittiğimde tatilden dönmüştü o gün. ne yani her ay iznemi çıkıyor bu adam. zaten mecnun gibiydi relaks bi tipti. sen orayada uğra büyük ihtimal kapısı kilitli olcak ama karşı odalara sor illaki seni yönlendirirler. bende o bölümü çook beklemiştim. kadın doğum hast. ya diğer bölümleri çok öenmsemiyolar. ama illaki başka bölümlere sor genel cerrahın kaşe işine bakan bi yer yokmu de. üroloji bilir belki.
anladım canım perşembe yada cuma halledicem bu iş. şimdi eşimi arayıp bana gün ver desem gerilir daha pazartesi ya bu gün halletsin işlerini. benimki de sigara içiyor. deli oluyorum. tek kötü huyu. bırakamıyor. üniversitede başlamış. tanıştığımızda içiyorum ama az diyordu bırakıcam diyordu benim yanımda hiç içmiyordu nişanlıyken falan 1 tane izin verirsem. evlenince öğreniyorum annesinden meğersem içiyomuş hep :) evlenince de hiç kesilmedi bağı. yani az ama hep içiyordu. yemeklerden sonra. günde 3 taneydi mesela. sonra 6 oldu. işleri yoğunlaştı stresler yaşadı bir de çocuk mevzusu da var. yarım pakete çıktı. şimdi o kadar içiyor. bırakmak istiyor ama yapamıyor. bazen tiryakilikten yakıp 2 fırt çekip atıyor. spermlerinde sorun yok ama ya olursa? riske atmaya değer mi sence? bırak diyorum ben zaten sorunluyum bir de senin için koşturmayalım. 3 yıl sonra ne olacağı belli mi? işte tek tartışmamız bu evlendiğimizden beri. tahlil de 8 aylık oldu. yaktıkça sigarayı saydırıcam senin spermlerini dur sen diyorum daha çok deli oluyor :) üzerine gitmek istemiyorum ama o zamanda lafta kalıyor. artık Allah büyük ne diyim çoğaltmasın da bırakır inşallah. bir de diyor çocuğumuzun doğduğu gün bırakıcam diyor. doğacak mı bakalım...
dukanda kuruyemiş yok ilk ve vazgeçilmezleri yulaf kepegi. abuk subuk yemek tarifleri şekline bakınca bile insanın istahı kapanıyor:)) sanırım karatyın vazgeçilmezide kuru yemiş.
aynen canım oda öyle diyor diyor acemiydim ilk kez evlendim falan diyor sanki be kaç koca değiştirdiysem:) ama ben yapı olarakta çok aileci değilim o hep benim için ilk sırada olmuştu. ondan da bunu bekledim. ama çok aieleciydi ana babayı at diyen yok ama bencil olup önce kendi 4 duvarını düşünüp sonra dışarıya bakmak gerek. zaten budurumda olmanda benimde çok payım var deyip günah çıkartıyor. onu en çokta kendim için affetmek istiyorum çoksa ömür billah çocuksuz kalcam :))) zaten affetsem ikiz bile doğururum valla :)
perşembe günü 5+5 günlük oluyorsun sanırım. kalp atışı görülmeyebilir.
rana cım canım sen nasılsın okudum tüm mesajlarını.perşembe büyük gün. canım bence kalbini de duyacaksın. ben 4+4 de kesesini gördüm tam 1 hafta sonra da kalbini duydum. yani 5+4 de :) bence sen de duyacaksın canım.
inşalah canım.. yoksa bayramdan sonraya kalıcak:) her duyan kızın olucak diyo kızlar:) bi kişi dahi erkek demedi. hayırdır inşallah:)
sen nasılsın canım
anladım canım perşembe yada cuma halledicem bu iş. şimdi eşimi arayıp bana gün ver desem gerilir daha pazartesi ya bu gün halletsin işlerini. benimki de sigara içiyor. deli oluyorum. tek kötü huyu. bırakamıyor. üniversitede başlamış. tanıştığımızda içiyorum ama az diyordu bırakıcam diyordu benim yanımda hiç içmiyordu nişanlıyken falan 1 tane izin verirsem. evlenince öğreniyorum annesinden meğersem içiyomuş hep :) evlenince de hiç kesilmedi bağı. yani az ama hep içiyordu. yemeklerden sonra. günde 3 taneydi mesela. sonra 6 oldu. işleri yoğunlaştı stresler yaşadı bir de çocuk mevzusu da var. yarım pakete çıktı. şimdi o kadar içiyor. bırakmak istiyor ama yapamıyor. bazen tiryakilikten yakıp 2 fırt çekip atıyor. spermlerinde sorun yok ama ya olursa? riske atmaya değer mi sence? bırak diyorum ben zaten sorunluyum bir de senin için koşturmayalım. 3 yıl sonra ne olacağı belli mi? işte tek tartışmamız bu evlendiğimizden beri. tahlil de 8 aylık oldu. yaktıkça sigarayı saydırıcam senin spermlerini dur sen diyorum daha çok deli oluyor :) üzerine gitmek istemiyorum ama o zamanda lafta kalıyor. artık Allah büyük ne diyim çoğaltmasın da bırakır inşallah. bir de diyor çocuğumuzun doğduğu gün bırakıcam diyor. doğacak mı bakalım...
benimde eşim kafasına esince içerdi hatta paket falan almazdı sen içersen bende içerim diye arada bende içtim yok baktım devam. zati ciğerler zayıf dozunu kaçırınca hırıldamaya başlıyr balgam söküyor. neyse geçen haftalandı epeyce içmedi. ben hastanede transferdeyken 1 paket almış içiyor ara. ohh spermi verdim işim bitti diyosun heralde. ya tutmazsa yine lazım olacak diyorum. yada bebek varsa hepten rahatlar fosur fosur başlarsın diyorumda. yok sen etkilenirsin dumandan diyor.zaten paketide bitti heralde almaz bi süre daha en azından cumaya kadar. cuma sonuç negatifse artık meyhanedenmi toplarım biranedenmi sigara hak getire :)) gerçi ince hafif bayan sig. içiyor ama yinede sigara işte.
inşalah canım.. yoksa bayramdan sonraya kalıcak:) her duyan kızın olucak diyo kızlar:) bi kişi dahi erkek demedi. hayırdır inşallah:)
sen nasılsın canım
kızın olsun inşallah canım Allah sevdiği kullarına ilk evladını kız verirmiş :) inşallah kalmaz bayramdan sonraya sen şimdi kontrollerine de eurofertile mi gideceksin bu süreçte de özel muayne parası mı ödeyeceksin yoksa ultrason da onlardan mı oluyor gebelik durumunda.
ben nasıl olayım canım işte dinleniyorum kendimi başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum. diyete ve yürüyüşe başlicam bayramdan sonra. tüp bebek öncesi biraz kilo vermek istiyorum. inşallah bize de nasip olur canım.artık umudum tüp bebek. yılmak yok. değilmi ki ben 1 kez gebe kaldım 8 haftalık oldum artık bundan sonrasında da yine olucak ve ilaçlarla iğnelerle tedbirlerle doğurucam bebeğimi.
benimde eşim kafasına esince içerdi hatta paket falan almazdı sen içersen bende içerim diye arada bende içtim yok baktım devam. zati ciğerler zayıf dozunu kaçırınca hırıldamaya başlıyr balgam söküyor. neyse geçen haftalandı epeyce içmedi. ben hastanede transferdeyken 1 paket almış içiyor ara. ohh spermi verdim işim bitti diyosun heralde. ya tutmazsa yine lazım olacak diyorum. yada bebek varsa hepten rahatlar fosur fosur başlarsın diyorumda. yok sen etkilenirsin dumandan diyor.zaten paketide bitti heralde almaz bi süre daha en azından cumaya kadar. cuma sonuç negatifse artık meyhanedenmi toplarım biranedenmi sigara hak getire :)) gerçi ince hafif bayan sig. içiyor ama yinede sigara işte.
artık onları da öyle idare edicez. benimkiside 1 tane alırdı. bazen markete gidince 3 tane birden alıyor işi bitsin evde dursun diye o zaman da daha çok içiyor zaten ramazandan dolayı meşgalesi de yok.evde oturdukça da içiyor. ama düzelir bayramdan sonra.
neyse ben artık klasik pazartesi işlerime başlayayım da evimi sileyim süpüreyim rahatlayayım biraz. öpüyorum hepinizi...
nihayet ranada gebelik takvimi yapmış artık bizde burdan takip ederiz gelişimini. ayrıca biz ranayaişareti yapmayı unuttuk yaa. bunda sonra bol bol koyalımda belki devamı gelir. ranacım ayağını süreydin de geleydik peşinden:)) aslında transferden sonra 3.haftadasın ama gebelikte son adet tarihini baz alıyor anladığım kadarıyla dolayısıyla sen 6 haftalık gebe sayılıyorsun dimi. Allah gönlüne göre versin kız yada erkek ne istiyorsan o gelsin sana. sağlıklı sıhhatli olsun orası kesinde. cinsiyette gönlünde yatan olur inşallah.
artık onları da öyle idare edicez. benimkiside 1 tane alırdı. bazen markete gidince 3 tane birden alıyor işi bitsin evde dursun diye o zaman da daha çok içiyor zaten ramazandan dolayı meşgalesi de yok.evde oturdukça da içiyor. ama düzelir bayramdan sonra.
neyse ben artık klasik pazartesi işlerime başlayayım da evimi sileyim süpüreyim rahatlayayım biraz. öpüyorum hepinizi...
kolay gelsin canım. dün eşim sildi süpürdü bana iş kalmadı:) sadece ütüm varbende birazdan ona başlıcam
canım sattan sonra yumoşlar gelişmeye başlıyo ya onun için sattan sayılıyor. seninde öyle olucak öğrendiğinde hooop 4 haftalık hamile olucaksın:) beklemesi zor ama birden 4 haftalık hamile oluyosun:)
senin de çok az kaldı ya:) inşallah bayram hediyeni alıcaksın. eşine öfkende o anda geçicek. ama yapın sinirli olduğu için takıcak başka bişi bulucaksın:)) kendimden biliyorum. gerçi senin kadar uç noktada yaşamıyorum ben ama benimde yapım sinirli. eşimde şeker gibi tatlı bi koca:)
ranacım gebelik takvimin hayırlı olsun. çok yakışmış gerçekten. gözümüz gönlümüz açıldı valla
kızlar öğle tatilinde bi koşu kan verdim geldim. sonuç belli olduğunda kardeşim arayacak. yarın kontrole gittiğimde doktordan adet söktürücü yazmasını istiycem. gebelik testi yaptırdınız mı diye soracaktır mutlaka. hazır olsun istedim.
ranacım gebelik takvimin hayırlı olsun. çok yakışmış gerçekten. gözümüz gönlümüz açıldı valla
kızlar öğle tatilinde bi koşu kan verdim geldim. sonuç belli olduğunda kardeşim arayacak. yarın kontrole gittiğimde doktordan adet söktürücü yazmasını istiycem. gebelik testi yaptırdınız mı diye soracaktır mutlaka. hazır olsun istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?