canım karamsar olma bu kadar. şu an hiçbi şey hissetmemen normal. ben tutacağını hissediyorum. yerleşme kanaması herkeste olmuyor. ben çok az kişiden duydum. rananın söylediği karbonat testini bende yaptım:) ama beceremedim sanırım:) ne olduğunu anlamadım.
canım boşuna endişeleniyorsun bence. eşin söz verdiği gibi anlatmıyordur belki. bu arada pepe olayına bende güldüm:)) insanlar böyle ne yazık ki. bizim üzülüp dert ettiğimiz şey onlar için eğlencelik nispet yapılası bi konu malesefaz kaldı inşallah siz de güzel haberi vereceksiniz herkese. ben şimdiden iple çekiyorum. hamile kaldığımda eşimin söylemesine fırsat vermeden kendim söylemek istiyorum özellikle eltilerime:) yüzlerindeki ifadeyi görmek istiyorum:)
aynen ya:)) yapacak kap bulamadım evde. baktım son kullanma tarihi temmuz olan vardı hadi ziyan olmasın dedim dün onla yaptım akşamdı bişey olmadı erimedi bile. bu sabahta yeni aldığım karbonatla denedim hafif kabardı ama kabım iyi değildi dökülür gibi oldu amaaan deyip attım:)) ama hangi saatin idrarı daha etkili acaba. misal gebelik testinde sabahki ilk idrarınızla yapın diyolar. yumurtlama testi yaparken başka saatler söylüyolar. ve artık bu testler için kaba i.ş..mekten sıkıldımgerçi kendimide alı koyamıyorum. yine yapıcam eve gidince hatta işe getircektim unuttum karbonatı evde. hem kenton marka hemde dr. oetker aldım çeşitlilik olsun dedim:)))
sen görüşüyosun valla yap ama duanı oku nazarlığını ve küçük bir kuran koy içine öyle söyle olakı nazrları değer falan korur onalr seni. çünkü belli seni çekemiuyolar bebeğini kaybettiğinde bile aramayacak kadar vicdansızlardı dimi. ben söylemiycem kimseye bi yerleşsin tam otursun anca öyle hatta eşim 6 aylı kolsun öyle söyleriz diye dalga geçiyor. kusura bakma ben kolay çocuk sahibi olamaıyorum endişelerim var pat diye yaymam kimseye dedim. bu yüzden eşime bile söylemesemmi diyorum ama kıyamma heralde ona bazen haline çok üzlüyorum. bazende nefretle ooh olsun sen hak ettin bunu diyorum:) valla artık banada öyle geliyor sanki görümcem zevk alıyor gibi. numaradan çok düşünüyormuş ayağına yatıryor ama söylemesede çatılıyor. yani söylemeyebilir çokta önemli biri değil hamile olan kişi haa söyledide noldu benim sinirlerimi depreştirdi yine üstüne salcak beni. mesajı dayayım döşeyip yollıycam görcek gününü. 2 çocuklu karı ne hamilelik ne doğum ne lohusalık yinede yapacaklarından geri durmuyor.nefret ediyorum hepsinden.
aslında sık görüşüyorum sayılmaz. biriyle senede bir görüşüyoruz şehir dışında olduğu için. diğer ikisiyle altı ayda bir falan o da bayramlarda falan denk geliyoruz. özellikle görüştüğümüz yok. samimi de değiliz. ama hamile kalırsam kesinlikle gidip kendim söylemek istiyorum:) geçmiş olsun diye bile aramamışlardı kürtaj olduğumda. zorla tebrik ettireceğim kendimi:)) söylememek de iyi bi alternatif aslında ama dayanabilir miyim bilmiyorum. artık dediğin gibi süreki nazar dualarıyla nazarlıklarla gezeceğim sanırım. inan değil çocuğu olmayanların çoluklu çocuklu insanların bile nazarı değiyor. ben şahit oldum. mümkün mertebe saklamak lazım.
ben nazar değer korkusundan değil de sırf aaa bak onca ay geçmiş bizi adam yerine koyupta söylemdiler diye delirtmek için söylemiycem:))) yani onların tebriklerini istemiyorum. görümcemin falan değilde eltimin nazarı değer kesin :)) çocuğu olmasına rağmen. belki sende kurban bayramına hamile olursunda bayramda güzel bi ziyaret yaparsın hatta ikramları yemez midem bulanıyor ayağı yaparsın:) maksat çatlatmak değilmi. ama insna yinede korkar dimi( eşim bu bayram memleketine gitmek istiyor gözümün içine bakıyor ağzımdan tamam gidelim lafını bekliyor ama gavur oldum gidelim demiyorum. çünkü geçen yıl bayramda kavgal ıdöndük ailesiyle apar topar kaçar gibi erken ayrıldık. tamam yıl içinde görüştük gittik geldik ist. evlerine ama yinede gitmem çünkü abisi orda olcak karısı oralı ve memurlar 3 aydır ordalar e bayramda daltonlar gibi anne kız abi gelcek. birde bebekleri var. abiyi gelin ettik zati kız almadık oğlan verdik:)) ee bacısıda 5 yaşındaki kzıı ve yeni doğmuş bebeğiyle orda olcak en azından 1-2 günde olsa uğrar. hayatta kaldıramam. zaten küçük bir ilçe bayram ziyaretlerinin bol olduğu yer. ee artık siz yapmıyonuzmu diye çoook olur. hiç muhatap olamam. sinirlerim geriliyor yok yere kocamla kavga edip aramı bozyorum ne gerek var. assos ayvalık tarafına gitmeyi planlıyorum:)
aslında senin yaklaşımın bana da mantıklı geliyo. beni aramadılar bende sırf adam yerine koymuş olmamak için söylemiyim diyorum bi daha ki sefere nasılsa 4-5 aylık olunca saklamak zor olucak diyorum ama ben sabırsızım biraz dayanabilir miyim bilmiyorum. belki o zaman annelik içgüdüsüyle kendim söylemek istemem. inşallah dediğin gibi olur. kurban bayramında verdiğin takdiği denemek isterim:))
bencede canım gitmek zorunda değilsin. istanbulda görüşmüşsünüz nasılsa. ne gerek var. yıl boyunca çalışıyoruz zaten. tedavi sürecinden yeni çıktın. bayramı istediğin yerde istediğin şekilde geçirmek en büyük hakkın. sakin sakin yakın bi yerde tatilinizi yaparsınız başbaşa.
iyiyim tatlim hamilelik iyi cok sukur bisey hissetmiyrm daha:) evet persembe gidicem ins. keseyide görüp kalp atislarinida duyariz bayram öncesi. sen nasilsin iyimisn canim.ranacım sen nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik.
perşembe günü mü gideceksin keseyi görmeye?
iyiyim tatlim hamilelik iyi cok sukur bisey hissetmiyrm daha:) evet persembe gidicem ins. keseyide görüp kalp atislarinida duyariz bayram öncesi. sen nasilsin iyimisn canim.
duygucum sen nasilsin?
iyiyim tatlim hamilelik iyi cok sukur bisey hissetmiyrm daha:) evet persembe gidicem ins. keseyide görüp kalp atislarinida duyariz bayram öncesi. sen nasilsin iyimisn canim.
duygucum sen nasilsin?
evet canım yapı olarak duygusal değilim her insanda duygusallık illaki vardır ama bende had safhada değil. oluncada içime ataraım dışa vurmam. zaten öyle b ir anımı görenlerde sen ve duygusallık diye şaşırırlar:))) sanki insan değilmişim gibi:) ama asbiyet olayını hiç içime atmam direkt dağıtırım ortalığı bazen erkek hormonlarım dahamı ağır basıyor diye şüphe ediyorum :))))
kilo konusuna gelince benim ölmem gerek bu durumda. bekarken 58-60 arasıydım sonradan 60-62 oldum ve bi kaç ay önce diyetisyene gittiğimde baskül 72 çıkardı( gerçi adetim yakındı ozman ama hadi 2 kilo eklensin) ve 70 diyelim acil spora yazıldık eşim patır patır kilo verdi evdeki tartı beni zayıflamış gösterdi salondaki 69-70 gösteriyordu. hangisi doğru çözemedim yani. ve temmuz ağustos ayında spor işini dondurduk hem tatil hem tüp olayı derken. bakalım eğer tutmazsa eylülde devam edicez ve bu defa çok sıkı giriş yapıcam haftada en az 3 gidicem. planım öyle. test sonucndan sonra spora devam. evdekine göre şuan 66 yım ki basen bölgem var. gerçi ben hayatımda 55 kilo olduğum zmanları hiç hatırlamam:) kemikliyim tahta gibide olsam hiç zayıf görünmüyorum. zaten görünme gibi çabamde yok ama 66 da fazla yani. sonbahara da giriyoruz havalarda kapatır bende salonda takılırım. birde tutmayınca bildiğim kadarıyla 2 ay ara veriliyor. ister istemez yapacak iş olmayınca hem pilatese hem kardiyoya devam derim sıkı bir şekilde.
canım kistlerden dolayı öyle başlıyor devamı yarın gelicek söküleceksin ve başlayacaksın inşallah tedaviye haftaya.sıcak duş da söker derler :) bu havada yapabilirmisin bilmem ama.öptüm çok.
canım üzgünüm ama hala gelmedi devamıben aslında geçen seneye kadar ramazanda adet olmazdım son 4-5 yıldır. hatta sevinirdim fire vermeden oruç tutuyorum diye. ama bu sene kistler temizlenmedi diye korkuyorum açıkçası. ben yaz kış sıcak duş yaparım kaynar kaynar:) ama faydası olmuyor sanırım.
canım benimde şu aralar en muzdarip olduğum konu:)) yıllar yılı 48 kilo olup, tedaviyle birlikte 70 kiloya çıkan biri olarak:)) gerçi şu an 65 kiloyum. ramazandan sonra bende düşünüyorum diyete başlamayı. kk daki diyet gruplarına katılmayı düşünüyorum hatta. insan motive oluyor. tatilde nasıl bikini giyip denize gireceğim şimdeden onu düşünüyorum kara kara. 50 kilonun üstünde hiç bikini giymedim. son 1,5 senedir beni her gören şok giriyor zaten aldığım kilolar yüzünden. hatta eşim sağolsun facebook a sürekli yeni fotolarımı yüklüyor. görüşmediğim insanlar çok kilo almışsın bebek mi var diye mesaj atıyolarhatta son aşılamamda hemşire jel sürmek için karnımı açtığıda şok oldu. baya kilo mu aldınız diye sordu:) bende anlattım. gerçi idrara sıkışık olmamında etkisi vardır ama tedaviye başladığımda zayıftım sonuçta bariz farkediliyor tüp bebeğe geçmeden kilo vermeyi düşünüyorum bende. nasılsa en az 2-2,5 ayım var gerçi çok zayıf olmak ohss riskini artırıyormuş. o yüzden eski kiloma inmeyi düşünmüyorum. ama şöyle 55-56 olsam hiç de fena olmaz hani.
canım hala gelmemiş adetin ya ne oluyor bu adetlere böyle. bana bak tedavi aralığında sen yine kendiliğinden hamile kalmayasın istersen yarın bir kan testi yaptır olmazsa salı yada çarşamba git doktora 37 günden sonrası normal değil canım. ben seni gördüm çok kilolu değilsin ama sen de benim gibi enine genişsin boyum daha kısa benim senden top gibi oldum iyice. ben de tüp öncesi vericem. 52 olursam eşim ne istersem alıcak :) karatay a gelsene :)orda da takılalım. valla herşeyi yiyolar. 6 - 8 kilolar havada uçuşuyo. mantığını anlamaya çalışıyorum.
günaydın baharcım. demek adetin hala gelmedi kaç gün geçti duruma göre bir test yaptır bence testte birşey çıkmazsa dr. git.
kilo olarak 48 de çok azmış yatahta kurusu gibi bişey olursun:) boyun nasıl bilmiyorum ama ben 48 olsam iskelet gibi dolanırım. hem bir dirhem et bin ayıp örtermiş:)) ben dukan diyetinni kitabını aldım aylaaar öncesinde ama bir bismillah deyipte başlayamadım. zaten ben öyle sıkıyada gelemem hayatımda yasaklar olmamalı. aşırı yemek yiyen biri değilim yemek seçmem yerim ama uzun sürede aç kalabilirim. bisküvi kek olayım çok vardı. birde malum masa başaı hareket sıfır diyebilrim. kek olayını kesmiştim bir ara ufaktan gene başladım gibi. ben yine 60 olsam bana yeter öyle 50-55 olmayı hiç düşünmedim zaten yakışacağınıda sanmam. birde yüüzm kilo almıyor. aylardca ayna baktığımda şişko birini görmediğim için fark etmedim oysaki altım o biçim olmuş:) sağlık olsun napalım. benimki hep sıkıntıdan yemekten oldu biliyorum. yine buna şükür diyorum demekki çok almıyorum diye teselli ediyorum kendimi.
dukanı sevmiyor karataycılar. karatay diyeti türklere daha uygunmuş. valla sizi aldatıyo gibi hissettim ama bu sabah önce onların topiğine girdim heyecanla mesajlarıma vecap yazmışlar mı diye :)
bu arada dün akşam bi hamile haberi daha aldık. eşime dedim kardeşini bi ara ne yapıyormuş diye zorla arattırdım. çünkü gün içinde iş yerinde konuşmalarını istemiyorum ne olurn e olmaz olaki tüp yaptığımız söyler. söylemem kimseye demişti ama yinede güvenemiyorum eşime azı gevşektir eskiden öyleydi şimdi belki düzelmiştir ama yinede güvenmiyorum neyse aradı hal hatır ettikten sonra bacısı dedikodu yapmaya başladı bunla yok şu (kuzenleri) şu kadar paralık araba almış falan filan diyypr. neyse eşimde az dedğil meraklı bacısıyla dedikoduya ee başka köyden kentten havadis varmı diyor o da mırın kırın ediyor söylesene ne geveliyon dedi. ee şeyy şu kişi hamileymiş 1,5 aylık ondada sorun varmıi çikolaya kisti varmışta tadavi olmuşta akıl veriyor. eşimde biz artık zaman bıraktık dedi kasmıyoruz bak şıu arkadaşımzı biliyon olmuyordu zaman bıraktı kendiliğinden oldu falandedi . tabi bende bır bırlandım kapat artık teli ve bu konulara girme dedim. ki ankaradan teyzesinni kızı gelmişti onlarda şuan onun yanındamı bunları konuşuyor diyede sinirlendim. sonra gece eşimle tartıştık ve ayrı yatmak istedim. ben aramak istemiyorum neden bana aratıyosun diyor. çünkü işyerinde ararsan neler konuçcağınızı bilmiyorum dedim. artık kimseyler bişey konuşmuyorum diyor. ama ben yinede güvenmem. hamile olanda dayısının gelini yüksek model araba araln kuzenin karısı bizden 9 ay sonra evlenmişlerdi. yani ya biizmle aynı zmanda evlenen yada bizden 9 ay 1 yıl sonra evlenen herkes doğurdu yada hamile şimdi gözler akıllar iyice bize döner ki allahtan girmiyorum içlerine yoksa biri bişey derse laf sokar oturturum milletle kötü olduğumla kalırım. zaten yeterince kötüyüm:))) bi duruşum var fazla can ciğer ve samimi değilim ondan kötüyüm yani yalandan canım ciicm yapamadığım için. sonra eşime dedim bacın maymunluğundan mırın kırın yapıyor şimdi onun hamile olduğunu söylemesi çok mu gerekli durumumuzu bildiği halde aman boşver söylemeyim diyebilir. ayrıca sen bi erkeksin erkekler konuşulacak konular var konuşulmayacak konular var. hal hatır ettinmi iyimi kapatın daha ne uzatıyonuz o araba lamış bu hamile kalmış bu düşük yapmış bu kürtaj olmuş size ne dedim. sabah moral dip bir şekilde kalktı. otobüs durağına bıraktım onu ben işe devam ettim hiç konuşmadı. zaten evdede nerde yanlış yaptım diyordu. yani herkesin çocuğu oldu benim olmadı gibilerinden. böyle işte epey içimi döktüm:) neyseki sizler varsınız artık tanıdık arkadaşalrıma bunları anlatıpta bıktırmak istemiyorum. eşimin hiç arkadaşı yok onun durum daha vahim(( bu ara pepe yi izliyorum oda benle izliyor pepenin bile arkadaşo var benim yok dedi. çok güldüm:)))) bi yandanda üzüldüm ((
tatlımmmmm pire için yorgan yakmayın eşine de hak ver hiç arkadaşı da yokmuş. benim fikrimi soracak olursan sen eşine fazla baskı uyguluyorsun.zaten söylemem diyor. söylese bile artık alışman lazım bunlara kendine güvenli olman lazım. bak bizde bilmeyen yok. böylesi daha kötü değil mi.bu sert tavrından kurtulmalısın. daha tanışmadan tanıdım seni buraya yazdıklarından :) baskın bir karaktersin eşinden bile daha baskınsın. adam daha ne yapsın zaten yanında gıkı çıkmıyor. çocuk isteyen aşık bir koca :) bırak etsin dedikodusunu. yüz vermesin yine kimseye bu sizin özel hayatınız ama hayat akıp gidiyor hamile haberleri alıyoruz ev alanlar araba alanlar tatile gidenler vs.. ben de milletin parasını konuşmayı hiç sevmem ama belli ki bacısı seviyor. kısa bir özet geçmiş size :) artık biz varya canımız sıkılıyo tabi çocuk yok bişey yok birbirimize sarıyoruz biz de bazen ederiz eften püften kavga. o şimdi diyodur destek oluyorum yanındayım daha ne istiyor kardeşimle de konuşmama kızıyor ben daha ne yapayım diyordur. akşam gönlünü al bak o kimselera anlatamıyor. eşine biraz güven. en azından bu konuda kimseye bişey söylemesin o da cnaım. özel bir hayat ve konu bu. soranlara var bizimde kendimize göre planlarımız desin bitsin gitsin.
7 temmuz canim. sat a göre bugün 5 hafta bitti:)iyiyim bende. bu arada son adet tarihin neydi senin?
canım hala gelmemiş adetin ya ne oluyor bu adetlere böyle. bana bak tedavi aralığında sen yine kendiliğinden hamile kalmayasın istersen yarın bir kan testi yaptır olmazsa salı yada çarşamba git doktora 37 günden sonrası normal değil canım. ben seni gördüm çok kilolu değilsin ama sen de benim gibi enine genişsin boyum daha kısa benim senden top gibi oldum iyice. ben de tüp öncesi vericem. 52 olursam eşim ne istersem alıcak :) karatay a gelsene :)orda da takılalım. valla herşeyi yiyolar. 6 - 8 kilolar havada uçuşuyo. mantığını anlamaya çalışıyorum.
evet canım 1,5 yıl önce genişlemeye başladım malesefsende çok kilolu değilsin canım. karatay diyetine baktım daha önce. şu an herkesin gündeminde zaten. bi yere yemeğe gidiyorsun arka masadakiler karatayı konuşuyo:) herkesin dilinde şu aralar pek bi moda oldu. ben pek diyet listelerine bağlı kalmayı sevmem zaten. karatay gibi kuralları olan bi diyeti uygulayabilirim ama.
benim pek gebelik umudum yok bu ay ilaç kullanmadığım için kistlerde şüpheleniyorum. onlar yüzünden gecikti bana kalırsa
7 temmuz canim. sat a göre bugün 5 hafta bitti:)
evet canım 1,5 yıl önce genişlemeye başladım malesefsende çok kilolu değilsin canım. karatay diyetine baktım daha önce. şu an herkesin gündeminde zaten. bi yere yemeğe gidiyorsun arka masadakiler karatayı konuşuyo:) herkesin dilinde şu aralar pek bi moda oldu. ben pek diyet listelerine bağlı kalmayı sevmem zaten. karatay gibi kuralları olan bi diyeti uygulayabilirim ama.
benim pek gebelik umudum yok bu ay ilaç kullanmadığım için kistlerde şüpheleniyorum. onlar yüzünden gecikti bana kalırsa
valla herşeyi yiyolar normal yemeklerini ara öğün ve saatleri önemli 8 den sonra hiçbişey yemiyolar o baya farkettiriyomuş. bir de spor. yürüyüş yapıyo çoğu.uygulayabiliriz bence bir deneyelim ikimizde aynı zamanlarda tüp yolcusu olucaz.
dukanı sevmiyor karataycılar. karatay diyeti türklere daha uygunmuş. valla sizi aldatıyo gibi hissettim ama bu sabah önce onların topiğine girdim heyecanla mesajlarıma vecap yazmışlar mı diye :)
tatlımmmmm pire için yorgan yakmayın eşine de hak ver hiç arkadaşı da yokmuş. benim fikrimi soracak olursan sen eşine fazla baskı uyguluyorsun.zaten söylemem diyor. söylese bile artık alışman lazım bunlara kendine güvenli olman lazım. bak bizde bilmeyen yok. böylesi daha kötü değil mi.bu sert tavrından kurtulmalısın. daha tanışmadan tanıdım seni buraya yazdıklarından :) baskın bir karaktersin eşinden bile daha baskınsın. adam daha ne yapsın zaten yanında gıkı çıkmıyor. çocuk isteyen aşık bir koca :) bırak etsin dedikodusunu. yüz vermesin yine kimseye bu sizin özel hayatınız ama hayat akıp gidiyor hamile haberleri alıyoruz ev alanlar araba alanlar tatile gidenler vs.. ben de milletin parasını konuşmayı hiç sevmem ama belli ki bacısı seviyor. kısa bir özet geçmiş size :) artık biz varya canımız sıkılıyo tabi çocuk yok bişey yok birbirimize sarıyoruz biz de bazen ederiz eften püften kavga. o şimdi diyodur destek oluyorum yanındayım daha ne istiyor kardeşimle de konuşmama kızıyor ben daha ne yapayım diyordur. akşam gönlünü al bak o kimselera anlatamıyor. eşine biraz güven. en azından bu konuda kimseye bişey söylemesin o da cnaım. özel bir hayat ve konu bu. soranlara var bizimde kendimize göre planlarımız desin bitsin gitsin.
valla herşeyi yiyolar normal yemeklerini ara öğün ve saatleri önemli 8 den sonra hiçbişey yemiyolar o baya farkettiriyomuş. bir de spor. yürüyüş yapıyo çoğu.uygulayabiliriz bence bir deneyelim ikimizde aynı zamanlarda tüp yolcusu olucaz.
ben zaten 7.30 da akşam yemeğini yerim. sonra bişeycik sürmem ağzıma. belki hafif bi dondurma yerim yaz akşamları. ramazan ayında beceremiyorum malum ezan geç okunuyor. iftardan sonra da ağırlık çöküyo hemen yatıyorumo yüzden ramazandan sonra başlayabilirim ancak diyete. spor yürüyüş olayı bende yok zaten. duyguya da söyledim malum işyerinde hep masabaşı. işe de arabayla gidip geliyorum. yürüyüş alanım yok o yüzden. artık akşamları belki egzersiz yapabilirim düzenli:) tedavi stresi yüzünden aldım zaten kiloları tüpe geçmeden vermek istiyorum bende.
duygu cum yaaa bu genel cerrahi den nasıl randevu alıcam ben? kayıplara karıştı adam yok internet randevu sisteminde.bu hafta hiç yok.diğerleri var o yok. nasıl randevu alıcam ben?tedirginim ondan yana. ya o gelirse de dahiliyeci falan giderse. en iyisi ben bu hafta dahiliye ve üroloji ye gidiyim psikolojiye de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?