Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynen ya:)) yapacak kap bulamadım evde. baktım son kullanma tarihi temmuz olan vardı hadi ziyan olmasın dedim dün onla yaptım akşamdı bişey olmadı erimedi bile. bu sabahta yeni aldığım karbonatla denedim hafif kabardı ama kabım iyi değildi dökülür gibi oldu amaaan deyip attım:)) ama hangi saatin idrarı daha etkili acaba. misal gebelik testinde sabahki ilk idrarınızla yapın diyolar. yumurtlama testi yaparken başka saatler söylüyolar. ve artık bu testler için kaba i.ş..mekten sıkıldım gerçi kendimide alı koyamıyorum. yine yapıcam eve gidince hatta işe getircektim unuttum karbonatı evde. hem kenton marka hemde dr. oetker aldım çeşitlilik olsun dedim:)))

sen görüşüyosun valla yap ama duanı oku nazarlığını ve küçük bir kuran koy içine öyle söyle olakı nazrları değer falan korur onalr seni. çünkü belli seni çekemiuyolar bebeğini kaybettiğinde bile aramayacak kadar vicdansızlardı dimi. ben söylemiycem kimseye bi yerleşsin tam otursun anca öyle hatta eşim 6 aylı kolsun öyle söyleriz diye dalga geçiyor. kusura bakma ben kolay çocuk sahibi olamaıyorum endişelerim var pat diye yaymam kimseye dedim. bu yüzden eşime bile söylemesemmi diyorum ama kıyamma heralde ona bazen haline çok üzlüyorum. bazende nefretle ooh olsun sen hak ettin bunu diyorum:) valla artık banada öyle geliyor sanki görümcem zevk alıyor gibi. numaradan çok düşünüyormuş ayağına yatıryor ama söylemesede çatılıyor. yani söylemeyebilir çokta önemli biri değil hamile olan kişi haa söyledide noldu benim sinirlerimi depreştirdi yine üstüne salcak beni. mesajı dayayım döşeyip yollıycam görcek gününü. 2 çocuklu karı ne hamilelik ne doğum ne lohusalık yinede yapacaklarından geri durmuyor.nefret ediyorum hepsinden.

:)))marka olayı da iyiymiş. duygucum sesli güldüm. tutamadım kendimi. alemsin valla:))

aslında sık görüşüyorum sayılmaz. biriyle senede bir görüşüyoruz şehir dışında olduğu için. diğer ikisiyle altı ayda bir falan o da bayramlarda falan denk geliyoruz. özellikle görüştüğümüz yok. samimi de değiliz. ama hamile kalırsam kesinlikle gidip kendim söylemek istiyorum:) geçmiş olsun diye bile aramamışlardı kürtaj olduğumda. zorla tebrik ettireceğim kendimi:)) söylememek de iyi bi alternatif aslında ama dayanabilir miyim bilmiyorum. artık dediğin gibi süreki nazar dualarıyla nazarlıklarla gezeceğim sanırım. inan değil çocuğu olmayanların çoluklu çocuklu insanların bile nazarı değiyor. ben şahit oldum. mümkün mertebe saklamak lazım.

ben nazar değer korkusundan değil de sırf aaa bak onca ay geçmiş bizi adam yerine koyupta söylemdiler diye delirtmek için söylemiycem:))) yani onların tebriklerini istemiyorum. görümcemin falan değilde eltimin nazarı değer kesin :)) çocuğu olmasına rağmen. belki sende kurban bayramına hamile olursunda bayramda güzel bi ziyaret yaparsın hatta ikramları yemez midem bulanıyor ayağı yaparsın:) maksat çatlatmak değilmi. ama insna yinede korkar dimi( eşim bu bayram memleketine gitmek istiyor gözümün içine bakıyor ağzımdan tamam gidelim lafını bekliyor ama gavur oldum gidelim demiyorum. çünkü geçen yıl bayramda kavgal ıdöndük ailesiyle apar topar kaçar gibi erken ayrıldık. tamam yıl içinde görüştük gittik geldik ist. evlerine ama yinede gitmem çünkü abisi orda olcak karısı oralı ve memurlar 3 aydır ordalar e bayramda daltonlar gibi anne kız abi gelcek. birde bebekleri var. abiyi gelin ettik zati kız almadık oğlan verdik:)) ee bacısıda 5 yaşındaki kzıı ve yeni doğmuş bebeğiyle orda olcak en azından 1-2 günde olsa uğrar. hayatta kaldıramam. zaten küçük bir ilçe bayram ziyaretlerinin bol olduğu yer. ee artık siz yapmıyonuzmu diye çoook olur. hiç muhatap olamam. sinirlerim geriliyor yok yere kocamla kavga edip aramı bozyorum ne gerek var. assos ayvalık tarafına gitmeyi planlıyorum:)

aslında senin yaklaşımın bana da mantıklı geliyo. beni aramadılar bende sırf adam yerine koymuş olmamak için söylemiyim diyorum bi daha ki sefere nasılsa 4-5 aylık olunca saklamak zor olucak diyorum ama ben sabırsızım biraz dayanabilir miyim bilmiyorum. belki o zaman annelik içgüdüsüyle kendim söylemek istemem. inşallah dediğin gibi olur. kurban bayramında verdiğin takdiği denemek isterim:))
bencede canım gitmek zorunda değilsin. istanbulda görüşmüşsünüz nasılsa. ne gerek var. yıl boyunca çalışıyoruz zaten. tedavi sürecinden yeni çıktın. bayramı istediğin yerde istediğin şekilde geçirmek en büyük hakkın. sakin sakin yakın bi yerde tatilinizi yaparsınız başbaşa.

yani oraya gidersem tatilmi yapıcam işkencede olucam belli olmıycak kendimi kasdıkça kasıcam hiç bir yere gitmesekte evde olmayada razıyım oraya gitmekten kat be kat iyidir. ama kesinlikle gitmem eşim çok meraklıysa kendi gitsin eşin neden gelmedinin cevabınıda kendi versin:) valla benimde şuanki düşünecelrim saklamaktan yana. kzuenimle yakın arkadaşımzıla görüşüyordum sürekli. onlar hamile kaldı arkdaşa ekim ortası doğurcak kuzende 3 aylık oldu ikiz ikisnin de olmuyordu şimdi sorduklarında yaz sıcağını atlatalım sonra diyorum. ama kuzenim aşırı ısrar ediyor ihmal etme git işte yaz bitti falan. hatta transfer günü kardeşimi aramış bişey için oda yoldayım duyguya gidiyorum hasta falan demiş hemen beni aradı yoksa tranasfermi oldunda geliyor dedi. ne alaka yaa ben ilaç kullanmadımki transfer oalyım dedim. halbuki her konuşmada bekliyorum bekliyorum diyorum yinede kaz kafalımıdır nedir analmıyor ve transfermi oldun toplamamı oldu deyip duruyor. kabızım gazım var sancım oldu wc çıkamadım bende izin aldım dedim. haaa ilaç kullandın ya ondandır diyor ne alaka ilaç kullanmadımki tee aşılama için nisanda kullanmıştım dedim. olsun yine olur diyor. hey allahım ölürmüsün öldürürmüsün diyorum içimden. o çok yaydı sağır sultan bile olmadığını ben gerek duymuyorum ona. beklerken kendiliğinden oldu diycem:) allah ya günden günden kötümü oluyorum diye şüpheleniyorum kendimden

ranacım sen nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik.
perşembe günü mü gideceksin keseyi görmeye?
iyiyim tatlim hamilelik iyi cok sukur bisey hissetmiyrm daha:) evet persembe gidicem ins. keseyide görüp kalp atislarinida duyariz bayram öncesi. sen nasilsin iyimisn canim.
duygucum sen nasilsin?

iyiyim tatlim hamilelik iyi cok sukur bisey hissetmiyrm daha:) evet persembe gidicem ins. keseyide görüp kalp atislarinida duyariz bayram öncesi. sen nasilsin iyimisn canim.
duygucum sen nasilsin?

iyiyim bende canım arada gaz sorunu devam ediyor ve göğüslerde ağırlık ve hassasiyet var. ilaçlarınmı etkisi jelinmi bilmiyorum artık. hayırlısıyla test tarihini bekliyorum. zk ya gidicem test için oraya şuan .ok gitmek istiyorum ve bu kadar çok isteyerek gideceğimi tahmin bile edemezdim:) okumuşsundur yazışmaları karbonat olayını yazdık ama sanırım tam beceremedik(

valla aynı durum bizde de var benim tartım beni 58 gösteriyor görümceminki 63. eniştem de diyor asla yanlış değil her yerde tartılıyorum 80 kiloyum evde de 80 kiloyum. siz kilolusunuz diyor karısıyla bana :) ben kabul etmiyorum. herkesin tartısı kendine diyorum çıkıyorum işin içinden :) ramazandan sonra yürüyüşe başlicaz.ben de karatay grubuna takılıyorum karar veremedim daha.

dukancılarda karatayı sevmiyormuş bi ark. dukanla 17 kilo vermiş 4 ayda. karatayda her şey yiyormuşsun sanırım detaylarına bakmadım. o topiği biliyorum çok kalabalık ya kimse kimseyi tanımıyor hem sorsak cevap verirlermi ohoo uzun iş birilerini tanımaya çalışmak. birde dukancılar gibi onlarda sürekli kitabı mutlaka almalısın diyorlarmı:))

canım valla çözmüşsn beni zaten baskın ola ola bu hale geldik ya ama eşimin geçmişte hataları çok oldu ağzı çok gevşekti her şeyimizi anlattığı için güvenemiyorum belki dediği doğru kimseye bişey anlatmıyor ama ne bilim işte güven bi kere sarsıldı ailesini benden üstün tuttu her özelimi anlattı. kızgınlığım hala geçmedi. dediğin doğru eşimin sevgisinden eminim aynen karısına aşık çocuk bekleyen bir adam modunda hatta zaman zaman artık niye inat ediyon doğursana deyip duruyor:) sanki elimdeymiş gibi. zaten bu denemede tutmazsa psikologa gidip eşimi affetme çalışmaları yapıcam. yada reikiye tekrar başlıycam. sanırım kökünden çözmem gerekecek bu işi. tek hatasıda denge prblemiydi ailesi ve ben arasındaki. yoksa her zman çalışkan evine bağlı işinde gücünde bi adamdı.

duygu cum yaaa bu genel cerrahi den nasıl randevu alıcam ben? kayıplara karıştı adam yok internet randevu sisteminde.bu hafta hiç yok.diğerleri var o yok. nasıl randevu alıcam ben?tedirginim ondan yana. ya o gelirse de dahiliyeci falan giderse. en iyisi ben bu hafta dahiliye ve üroloji ye gidiyim psikolojiye de.

sen yinede git nette yoksa bile belki yerine bakan biri olur. yani tedavi amaçlıdr. olmayabilir ama kaşe imza olayı için yerine bakan birileri vardır. daha haziranda ben gittiğimde tatilden dönmüştü o gün. ne yani her ay iznemi çıkıyor bu adam. zaten mecnun gibiydi relaks bi tipti. sen orayada uğra büyük ihtimal kapısı kilitli olcak ama karşı odalara sor illaki seni yönlendirirler. bende o bölümü çook beklemiştim. kadın doğum hast. ya diğer bölümleri çok öenmsemiyolar. ama illaki başka bölümlere sor genel cerrahın kaşe işine bakan bi yer yokmu de. üroloji bilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…