yaa stres yapma hemen bırak tahlillere bakmayı onları incelemek senin işin değil dr. baksın. zaten baka baka bu halegeldik. bize göre vahim olan şey onlar göz ardı ediyor. eşimin sperm harekeliliği ve morfolojisi bize göre dip yapmıştı yorumladık bunalıma girdik kür uyguladık ama hiçbi dr. da demediki bu bir sorun. ben artık tahlilleri ıncık cıncık yapmıyorum çünkü dr. gösterene akla karayı seçip bunalıma giriyorum sende bakma artık perşe gidicen işte baksın dr. ki bişey yok yani. boşa evhamlanma.
şimdi sitede mobilya flan gördümde artı kbebek olsada alışveriş yapsak yaa(( paraları saç saç yapıcam yeminle.
haklısın kapattım doktor baksın benimkide iş işte. şekerim yok azcık kolesterol çıkmış ne var bunda düzene girer. zaten imzalamam git düşür gel dese bile sağlık olsun napalım hiç acelem yok biraz iğnelerden arınmış olurum birkaç kez normal adet görmüş olurum daha iyi. bebek olsa neler alırız neler. ben de saçacam valla alimallah. bir de biz öyle kafamıza göre ev de bakıyoruz. ev kendimizin ama 21 yıllık site. içini yaptırmıştık evlenirken. ama depremden sonra yapılmış hatta mümkünse sıfır ya dubleks yada 3+1 bir ev bakıyoruz. ya darıca dan olucak yine şöyle güzel deniz manzaralı falan. yada tuzla dan. ben de orayı istiyorum akrabalarım var orda.artık bebek olmazsa ev alırız çevre değiştiririz falan keyfimize bakarız heralde. he olursa da yaparız bunu tabiki şimdiki evimde de çocuk odası var ama yeni ev olsa süper olurdu.250 bin tl yi çıkarmak lazım gözden. o da şuan bizde yok.
:)) ya garibimin benim yanımdan ayrıldığı yok yeminle. anca rüyasında yapar öyle bir haltı. ama insan yinede görünce ohh be herif temiz çıktı diye rahatlıyor. sonuçta bizim hayatımızda söz konusu:) ben pek et sevmem hatta almazdımda eşim için alıyorum artık istiyor diye bak yemedik çocuk olmadı dyor aslanlar neden güçlü et yediği için diyor:) eve pek sokmadım dışarda yerdik et olayını tabi oda ne kadar iyi etten yapıyolardır tartışılır.
hiç aklıma gelmedi eşim beni aldatır mı diye. ona güveniyorum ama yine de erkek milleti belli de olmaz. Allah esirgesin öyle şeyler gelmesin başımıza. benim eşim hayatta yapmaz da demiceksin. kimseye güven olmaz. ama Allah kötü insanlarla da karşılaştırmasın. yuvasından da ayırmasın. sen de eşini affet artık bak adam dışarı gider falan hiv lenir gelir valla :) töbe töbe.evde kendin yap daha iyi işte canım. haftada 2 kez yemek lazım. yanında beyaz et de lazım. biz genelde haftasonu yeriz eti haftaiçi de sebze. evlendiğimizde ben de pek fazla pişirmezdim ama yemek lazım eti de.