Yok kusum, şöyle ; ben ekim 2011 de ameliyat oldum baska hastanede, ve ameliyattan sonra bana ve aileme, tuplerin acik oldugunu herhangi bi problemin olmadigini soyledi doktor, yapisiklik vs yok yani, ama bununla ilgili herhangi bir yazi vermediler, ve şubat 2012 de zeynep kamilde tedaviye baslayinca kenan bey rahim filmi cekelim dedi, bende anlattim durumu ama o kabul etmedi yazili herhangi birsey yok diye.
Rahim filmi cekilmeden oncede inanilmaz korkuyodum, baya arastirdim herkes cok zor cok acili vs vs diye seyler yazmis ve kanamasi olanlar falan, aklim iyice karismisti, aci neyse de kanama neden aklim almiyor dedim, neyse gittim cekilmeye, iki tane dokor vardi, onlara dedimki ne yapacaginizi anlatin bana (bazilarindan da duydum rahmi disari aliyolar falan diye iyice şok ben tabi), bunlari sordum, kanama neden oluyor dedim, o sirada doktorlar birbirlerine bakti şasirdilar ne kanamasi diye, dedim boyle boyle, sonra dr dediki ekranda gecirgenligi gorebilmemiz icin kirmizi ilac(boya) veriyoruz dedi, goaterdi, bu disari akiyor sonra, herhalde bunu kanama saniyolar ve nerden duyuyosunuz bunlari dedi, dedim netten, sonra dr baya sinirlendi insanlar bilip bilmeden neden boyle soyleyip korkutuyolar ne kanamasi falan dedi, neyse ben yattim bana her asamayi anlatarak uyguladilar, hatta bi tanesi elini karnima koydu, kasiklarima dogru, dediki burda hafif sanci olacak dedi, bak ilaci verdik sanciyi hissettinmi dedi, evet dedim, guldu yok ya ne sancisi daha ilaci vermedik dedi

) yani rahatlatmak icin baya ugrastilar cok sevindim bende ilgilendiler diye, sonra digeri dediki simdi ilaci vericem dedi ve o an bi sanci girdi, ama dayanilmayacak bisey degil ve digeride o sirada 10 dan geriye saymaya basladi, bana da sende say dedi (herhalde dikkatimi dagitmak icin) neyse birlikte saydik ve bitti, yani 10 kadar sayabilecegin kadar surdu, bence hic korkulacak bisey degil, yine isteseler yine giderim yaptiririm

) ben bide hemen iletisim kurabiliyorum, sanki uzun suredir taniyomusum gibi bu da olaylari daha kolay atlatmama yariyor

)
Ben seviyorum zeynep kamili ya

)