Fiyatlar cok iyiymis, ben zeynep kamilde baslamadan once bi arkadasim vardi ozelde yogun bakim hemsiresi, o da tup bebek tedavisiyle hamile kalmisti ve o arastirmisti nerde nekadar diye en uygun yer kendi calistigi hastane oldu o da 7000 tl.. Cok pahali dedim, kendisi de o gphastanede yaptirdi zaten, ama demekki raporu cikardiktan sonra fiyatlar susuyor.
Canım merkezlerin raporsuz fiyatları çok farklı farklı. mesela ilaç hariç işleme 4000 isteyen de var 6500 isteyen de. kimisi pazarlık ediyorsun düşürüyor falan da. ama arkadaşının üstelik de kendi çalıştığı yerin 7000 lira fiyat vermesi biraz pahalı. dediğim gibi umut raporsuz ilaç dahil 5850 paket fiyat yapıyor mesela. memorial da 2000 euro(4400 lira) + ilaç dedi, ki yine senin arkadaşınkinden ucuz. ama her halükarda özellerde raporsuz ortalama 6000 lirayı, raporlu 3000 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor. raporlu zk'de yaptırınca de ilacı şusu busu 1500-2000 lira arası para gidiyor tahminim. ben biraz da belki bana uygun olabilecek mikroenjeksiyon, imsi, ko kültür, yuvalama gibi gelişmiş opsiyonları da değerlendirmek istediğimden raporlu 2 denememi özelde yaptırmaya karar verdim. malum yaş 36 olunca sizinkine göre şansım daha düşük. tıbbı biraz daha zorlamak gerekebilir. bu tip imkanların olduğu gerekirse beni yönlendirecek bir merkeze gitmek benim için daha uygun olabilir.