günaydın kızlar size batıl olan ve duyduğum bi kaç şey sormak istiyorum doğruluğu varmıdır? önce derdimiz hamile kalmaktı aha kaldık şimdide bunlara takılıyorum. nevin hani diyordun ya hamile kaldın bizi bırakıp gitmezsin dimi. emin ol gitmediğime pişman olucaksın :))))) bu tür belkida saçma olan sorularım sizi bunaltacak ama napim sormazsamda aklımda kalır çatlarım
duyguğum örneklerden biri hani çocuğun bir yerinde bir leke olunca kadın hamileyken şunu yemiş ellerini yıkamamış işte şurasını ellemişte o yüzden bebeğin orasında leke olmuş gibi bişey. özellikle koyu renkli lekeler. mesela ciğer yemek büyük risk diyorum bende. eşimde kan yapsın diye ciğer aldı dün. aman yüzüne bile bakamadım ne olur ne olmaz yıkamadım bile eşime pişirttim ve sürekli elimi yıkadım. psikolojikmidir nedir elin yüzüm burnum kaşınıyor anam yanlış bi iş yapmayım bebeğin orası burası lekeli olmasın diyorum. malum şuan bebek olduğunu kimseye demedik hani desem anama sorarımda kalp atışından sonra söyliycez ya daha var o zmana kadar batıl olan bu şeyler ya gerçekse ve şimdiden yapmamak gerekiyorsa diyorum. ne bilim aslında batıl şeylere hiç inancım yoktur ama acabaaa demektende kendimi geri alamıyorum.
mesela ciğeri sırf eşimi kırmamak için işe getirdim öğlen yerim diye (çünkü dün akşam pişirdik ama yemedik bu akşamın yemeği olacak ciğer) suyu pantolonuma damlamış baştan aşağı. ıslak medille falan sildim sonra gidip pant. içine kalın kalın havlu kağıt koydum hatta eve gidip değiştirsemmi dedim. hani pantolonda lekesi göründüğünden değil sırf bebeğin bacaklarında leke olmasın diye

( eşimede kızdım bir daha bana ciğer falan alma istemiyorum dedim:))
birde eşim dediki ilerde karnın şişerse olmadı ayrı yatarız sen rahat yat. ama olmaz hamile kadın yalnız bırakılmazmış dedi. bende duydum onun için ne yapmak gerek. kızlar ya aha duygu kafayı yemeye başladı demeyin valla şimdide bunları düşünmeye başladım. mesela ben evde tekken hayatta banyo yapamam çok nadiren girdiğim olur. oda tek gözüm açıktır ve korka korka banyo yaparım. hele bu duurmda asla tek girmem.
işte böyle belki saçmalık gibi geliyor size hatat birizniz anlatsa bana bile saçma gelirdi ama ne bileyim bu konuda hiç duyumlar aldınızmı. doğrulukları varmıdır acaba?