canım öyle düşünme bence. eurfertil de muhakkak iyidir bak duygucuğumuz orada hamile kaldı. hem sen daha transferi olmadın ki. belki pozitifi görücen hiç birinin önemi kalmayacak. hem yumurta performansı her bünyede farklı, hem bakalım benim de transfer gününe kaç tane kalacak bilmiyoruz ki. ha olur da negatif görürsen ve yok ben buradan soğudum dersen elbette ist tüpü de düşünebilirsin.
aylincim, moralini bozma. önce bir muayeneye git görüş. bakalım kesin tüp diyecek mi. tüp derse de ben de geleyim beraber ücret görüşelim. medicine kaça paraydı ki? çok mu fark var arada? sen elindeki test sonuçlarını götür ayıp değil bişey değil başka bir test falan istiyorsanız da benim hem sgkm hem de özel sigortam var, testleri sigortalarımın geçtiği başka bir yerde dışarıda yaptıracağım de. ki öyle yaptır da. mesela yeni ne istiyorsa zk'de gider yaptırırsın ne olacak. ben istanbul tüpün verdiği 4500 ücretin biraz şişirme olduğuna inanıyorum. belki ilaç dahil 4500 falandır. çünkü raporlulardan bu kadar az para alan yer özelden gelene bu kadar yüksek ücret alıyor olamaz. yani bakılır bir çaresine sen üzülme. istanbul tüpün para yüzünden kimseyi çevirdiğini de sanmam. ha bir de bonusa ve garantiye taksit yapıyorlar bilgin olsun.
emre bey ilaçlarla 5500 tl demişti bende ilaç var elimde demiştim biraz ozaman çok iyi demişti fiyattada yardımcı olcam demişti herlde en son 4500 olur onada razıyım ama eşim 5500 tl yi duyunca çok pahalı dedi indirim yapacak dedim hem illaçta var dedim..ama kızdığım o değil uyardığım halde fazla çaılması bu işin yakın zamanda olabileceğini dikkatli olmasını sölemiştim ben o parayı napar ne der burulurum ama niye böle yapıor bedavadan yok öle..aralık ayını sonu benim işime yaramıor ocağın başı adetim zaten bu ayın 9 adet denemem lazım kist büyümeden bari..tahlil isterse devllette yaprttım artık her devllette yapmıor yap diyince yapmaktanda usandım aynı şeyleri..ama gideceğim..beraber gideriz bence iyi olur zaten onlardan memnun kalırsak o kadar iyi olur onlarında açısında da..kaç kişi gider ona..benim iki arkadaşımda bu yolda ..tavsiyemle giderler.bonus var ama eşim taksite gıcık ya yapmaz haytta illa peşin olacak..sabit fikirli insan.emre bey çok iyi bir insan.ama bir anda beni söndürdü eşim.zorlukla yapmak istemem bu işi hevesim kaçar.medicine de 2800 hastaneye ödüyorsun bir de ilaç..ilacı benim kabul etmişti zaten 40 tl de muyene ama yapmışken iyi bir labaratuar ve emre beyi düşünürum