valla öyle sonaycım benim gibi birini bulsunlarda öpüp başlarına koysunlar bende il gün kendimi parçaladım öğretmek için sonra ya neden öğretiyorsunki belliki kızın çok bilgisi yok muhasebe konusunda bırak çok detay verme yapamasınki senin kıymetini anlasınlar dedim. şimdi kız tutuştu beyannameleri falan yapamıycağı için. neyse artık yarınıda bir şekilde atlatırsam son gğn bişey göstermem.
nevinin verdiği bilgiler konusunda sonaya katılıyorum göğüs pompası olayı bende ilk etapta alınmamalı hani ucuz bişeyde değil en kötüsü 250 tl civarı. bakılır edilir bebek emiyor ve memede yara bere acıma yoksa gere yok ha gidişat kötüyse o zman alınır. zaten elimizi nereye atsak buluruz en baştan 250-300 tl verip alıpta hiç kullanmamaktansa ihtiyac halinde 50 lira fazla vermek daha mantıklı. olmadı meme ucuna apay uç alırız silikon olanlardan hani meme başı yok diye bir arkadaşım ondan kullanmıştı dolayısıyla yarada olmamıştı.
telsiz fiyatlarıda 100-150-200 arası birşey bende düşündüm almayı ama kararsız kaldım. yani bu ikiside belki doğumdan sonra alınabilcek şeyler ilk etapta haybiyeden 500-600 lira vermek doğru olmaz gibi.
tabi canım, neden kascakmışın millete iş öğretmeye. "sözde" senden daha eğitimli bilgili birini almak için seni işten çıkarmadılar mı bunlar? alsınlar işte daha bilgilisini!!! dediğin gibi gelen çuvallasın da azıcık kıymetini anlasınlar. eşinin dediği gibi dosyaları falan göster, hiiç gerisine karışma. zaten işten çıkartılan kim kime öyle iş öğretmiş? beni işten çıkardıklarından domuzluğuna sadece dosyaları çıkartıp bu dosya budur demiştim, bir de bilgisayarımın şifresini bir kağıda yazıp yöneticime vermiştim. kendime kolaylık olsun diye oluşturduğum ms office şablonlarını falan bile silmiştim. bana ne, yeni gelen kendisi tekrar yapsın...
bu arada bana bebek telsizi hediye geldi. kraft marka iyi bir şeye de benziyor. yani almama gerek kalmadı.
plastik göğüs ucu da bahsettiğim göğüs kalkanı denen şey oluyor işte. ondan muhakkak alcam zaten. göğüslerim şimdiden çok hassas ve acıyor, çocuk emmeye başlayınca ne olur düşünemiyorum bile.