- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
inş sonaycan allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. doğum şekli ne olursa olsun. resimlerine baktım senin popon hiç yok maşallah ama normal yapında öyle zaten. nevini deiğin gibi yüzün biraz toparlanmış. ama genede şişman bir hamile değilsin. ve ben kendi göbeğimeyok deyip duruyordum seninkide aman aman büyük değil yani.korkma allahın izniyle bir avazda çıkartıverirsin :)
kızlar mail adreslerine resim attım. siyah olduğu için göbek deliğim çıkmamış tabii, bir dahakine onu belirgin bir şekil aldırıp oyle çektirecem :) herkes çok kilo almadığımı söylesede ben kendimi patlayacak gibi hissediyorum, özellikle geceleri.
canım eğer sen biraz girişken olup yüz versen kaynanaya senden iyisi olmaz emin ol. ve bu kız anneleri neden böyle ? hep biz gelelim istiyolar. benimkine de gelip burda yatıcam desem oh oh bi sevinir sorma. sanırım kendi evi kendi düzeni yemek iş falan herşeyi daha kolay hallediyolar. bir de evde de babam ve kardeşim olduğu için aklı da evde kalmamış oluyor. onları da yalnız bırakmak istemiyor.
benimki gelir kalır gelmem demez ama çocuk 20 günlük olunca alıp beni kesin buraya getirir. hem burda mevlüt okutulur birazda burda kal der.
eğer annenin gelmeyeceğini seni çağıracağını düşünüyorsan şimdiden konuş.o da kendini hazırlasın. olmadı arada evine gider 1-2 gün kız kardeşin yada ablan becerikli ise o kalır yanında. lohusa kadın 40 gün yalnız bırakılmazmış bebekle. nedendir bilmem ama öyle derler.
he sözde kız anneleri bakıyor ama onlarda ayaklarına bekliyolar:))) valal benimki 20 gün kalsa yanımda 40 ı da şurda dursun.. hadi senin annenin başında 2 erkek var kadın bir nebze haklı benimkine noluyor. 2 kız var babm akşama kadar evde. düşünki kardeşim 25 yaşında küçkte değil hem bizim kızlar bildiğiniz sıskalar yemezler içmezler. ee kendi çamaşırlarını yıkarlar. baba desen annemden hamarat. annem olmadığı zaman arar kızları akşama ne yemek istiyorsunuz yapayım der. elinden her iş gelir öyle arkası toplancak bir adam değil. atat o annemin arkasını toplar. hani annemin gelmek istememesi bahane. neymiş uyuyamıyormuş daralıyormuş sıkıntı geliyormuş. evinde bile sabaha kadar evin içinde dolanıyormuş yatakta dönüyormuş. halbuki her gittiğimizde maşallah fosur fosur uyuyor:))))
ben hastane çıkışına battaniyede aldım set olanların battaniyeleri ufak oluyor. bu yüzden takım oluştururken battaniyeyi büyük tuttum her daim lazım oluyor zaten. benimde bakım ürünü olarak esiklerim var.onları bir ara tamamlamam gerek. mobilyalar gelseydide. havalandırım diğer giysileri yerleştirseydim. en azından ne var ne yok görürdüm. haftaya getirmez ve sallarlarsa sen bak çıkaracağım cıngara :)))senin hastane çıkışında battaniyesi falan da var mı? bu 66 tl ye beğendiğimin içinde battaniyesi 2 takım zıbını falan var içinde badisi alt zıbını üstünde de üst zıbın ve altı gibi 4 parçalı. e eldiveni şapkası önlüğü derken 10 parça oluyor işte. benim sanırım takım olarak almak daha çok işime geliyor. avm leri de gezemeyeceğim için böyle anneme geldikçe alırız. eksikleri de havuzlu handan alırız. dün kasıklarım ağrıdı mağazada bakınırken eve zor attım kendimi çok gezemicem anlaşıldı yani.
isim olayını söylememekde iyi yapıyosunuz her kafadan bir ses çıkar yoksa adı şu oldu dersiniz biter gider. biz daha hiç isim düşünmedik. erkek olursa kerem çok istiyor eşim beğenirdi hep düşünebiliriz. ama kız olursa yandık çünkü hiçbir ismi bir türlü beğenemiyorum :)