- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
selam kızlar nasılsınız sesiniz soluğunuz çıkmıyor. nevo senden hiçses yok lara çokmu huysuzda giremiyon yoksa yok rahatta sürekli geziyr yada uyuyormusunz:) bir kendi hlimizce yuvarlanıp gidiyoruz. beray çok şükr hzuursuz değil ama insan tek olunca genede yoruluyor. bu arada fiyat bilgisi geceyim uni baby ıslak mendil metro markette 3 lü paketi 10,89 tl. 4 paket alınca 12 adet yapıyor ve 43 tl civarı oluyor. hello baby, joker ve e-bebekte 12 adetli kolis var 50 tl fiyatı. bende uygun bulunca 4 paket aldım. primayı beğenmedim pişik falan yapmadı ama aşırı ıslak popoyu ayrıca bir bezle kurutmak gerekiyor yada acık bırakıcanki kurusun.
bu arada ben 2. adetimi oldum ilkini 4 ekimde 2. 10 kasmda oldum. hatta eskiye nazaran çok oluyorum. ve dün akşam 10 gibi uyandım elim ayağım boşaldı birden soğuk ter boşaldı zehirlendimmi falan dedim korktum epey eşimi uyandırdım. epeyce kendime gelemedim. sonra düşündüm regliden sebep böyle oldum dedim. çünkü b ukadar çok hiç olmuyordum. yılın ilk hasalığınada eşim yakalandı aksırıp tıksırmaya başladı gene bana ve beraya geçmesin diye dua edyorum. sanrıım babam gelip bugün bizi alacak bir hafta kalır geri gelirim. 2 haftadır evdeyim çok sıkıldım gelen giden oıluyor ama büyük çoğunlukla tekiz. eşimde sürekli mesaide 8-8,30 dan önce geldiği yok. gecen afta bir gün babam berayı özlemiş sürpriz yapıp gelmiş otobüsle bir gece kaldı ertesi gün balık alıp temizledi yıkayıp tuzlayıp dolaba koydu. evime dip köşe süpürge açtı. öğlen gibide gitti. aynı günün akşamıda eşimin babası geldi gecede o kaldı gitti. dedim ulan babamın gözünü seveyim eşime bak onun babasına bak benim babaa bak. aman kzıım ezilip dökülmesin diyor.diğerleride pişir önlerine getir topla işte el diye boşa dememişler
( valla ne varsa kendi babanda var kocada hiç yani. hem ev hem çocuk birde o zırt pırt hasta oluyor birde onun için yatmayıp kalkıp atlet don değiştirtiyorum. kökten zarar valla. beraydan çooook özür dileyerek yaşından sonra iş arayışına girmeyi düşünüyorum yoksa yılda 10 yaş birde eskirim. hiç bir iş yapmasanda sürekli çamaşır yıka as topla . yemek yap.wc yıka falan hani şıuan kıştayız dip köşe temizlik yapamıyorum çocuktan dolayıda.ona rağmen ev işi hiç bitmiyor. valla allah ev hanımlarına yardım etsin ne kadar zor işmiş. çalışırken hiç değilse kendimize ayırcak zamanımız oluyormuş
( tüm bunlardan sebep tez elden iş bulcam:) kaçış yani :)
bu arada ben 2. adetimi oldum ilkini 4 ekimde 2. 10 kasmda oldum. hatta eskiye nazaran çok oluyorum. ve dün akşam 10 gibi uyandım elim ayağım boşaldı birden soğuk ter boşaldı zehirlendimmi falan dedim korktum epey eşimi uyandırdım. epeyce kendime gelemedim. sonra düşündüm regliden sebep böyle oldum dedim. çünkü b ukadar çok hiç olmuyordum. yılın ilk hasalığınada eşim yakalandı aksırıp tıksırmaya başladı gene bana ve beraya geçmesin diye dua edyorum. sanrıım babam gelip bugün bizi alacak bir hafta kalır geri gelirim. 2 haftadır evdeyim çok sıkıldım gelen giden oıluyor ama büyük çoğunlukla tekiz. eşimde sürekli mesaide 8-8,30 dan önce geldiği yok. gecen afta bir gün babam berayı özlemiş sürpriz yapıp gelmiş otobüsle bir gece kaldı ertesi gün balık alıp temizledi yıkayıp tuzlayıp dolaba koydu. evime dip köşe süpürge açtı. öğlen gibide gitti. aynı günün akşamıda eşimin babası geldi gecede o kaldı gitti. dedim ulan babamın gözünü seveyim eşime bak onun babasına bak benim babaa bak. aman kzıım ezilip dökülmesin diyor.diğerleride pişir önlerine getir topla işte el diye boşa dememişler