esmer kirli sakallı uzun boylu birimi canım? çatlama ihtimali olabilirmi acaba bende tam bilmiyorum yada detaylı bakmamıştır üstün körü bakmıştır nasılsa onlar için 5 yeterince fazlaAmin canım inşallah.. Bugun kontrol vardı bir adam muayene etti.. Zorla etmiş gibi oldu.. Agzından laf zor çıktı ya.. Pazartesi 6 tane yumurta sayan bayan doktor bugun 5 saydı.. Pazartesi 19 mm olan yumurta ortada yok.. Daha 17 mm den başlıyor yumurtalar.. Bugun muayene eden doktor hiç hosuma gitmedi
Evet öyle biri canım böyle iri yarı bir adamdı.. Rahim hacmini soracaktım ben yarım rahimliyim bir bebeği tasırmı vs diye.. Bana kalabilirsin dedi ya dinlemedi bileesmer kirli sakallı uzun boylu birimi canım? çatlama ihtimali olabilirmi acaba bende tam bilmiyorum yada detaylı bakmamıştır üstün körü bakmıştır nasılsa onlar için 5 yeterince fazla
Seninki hangi Dr su Burçin. Bilip ona göre gidelim bariaynen öyle sıradakii hesabındalar ama umarım başkasında böyle hatalar olmazda herkesin pozitif sonuçlanır bir daha bu acıları çekmesinler
3 tanesi büyümüş diğerleri 15 mm fln dedi 5 tane toplarız ama işleme değermi bakıcaz hepsini değerlendiricem dedi bugün 22.00da çatlatma iğnemi de yaptım cuma yumurta toplanıcakSinirlenme canım.. Allah büyük.. İnş hayırlı haberlerle dönersin..
Çok sevindim canım senin adınaEvet kızlar biraz gıcık bir adam. Ama benim teansferimi o yaptı çok şükür 7 haftalık gebeyim. Ama evet hiç konuşmuyor hiçbirşeye cevap vermiyor
Hayırlısı olsun inş canım.. İnş kaliteli olur da rabbim nasip eder3 tanesi büyümüş diğerleri 15 mm fln dedi 5 tane toplarız ama işleme değermi bakıcaz hepsini değerlendiricem dedi bugün 22.00da çatlatma iğnemi de yaptım cuma yumurta toplanıcak
özelde nerde denedin canım ben de zeynep kamil ve bahçeci arasında gidip geliyorum da ....karar veremedim bir de senin sorun neydiKızlar merhaba bende zeynep kamile gideceğim tüp bebek için daha önce özelde denedim fakat olumsuz sonuç aldık. Ne gibi belgeler
isteniyor yardımcı olabilir misiniz?
canım merhaba daha önce başka topicte konuşmuştuk bana tüp bebeğe git hemen demiştin gittim ama olmadı aşılama yaptım tutmadı bir daha yapasım yok.. asistanların deney elemanı gibi aşılamada çok başarısız bir yer tüp bebekte nasıllar sence burada 2 hamile var galiba ben de özelde yaptırmayı düşünüyordum burda ücretli mi yaptırsam bilemedim..ücretlide de sıra var mı acaba??Çok sevindim canım senin adınaşanslısın sende kanalı bulmuş transfer için bende kanalı bulamadı saolsun kanamam oldu transferden sonra
Merhaba canım hayırlısı olsun diyelim olumsuz tedavin için. Sakın ümitsizliğe kapılma bende ilk tedavimi zeynep kamilde yaptırdım ama önermiyorum resmen kasap gibi işliyorlar daha evvel neleri konuştuk hatırlamıyorum kusura bakma ama ben zeynep kamilde çok çektim kanalı bulamadılar transfer sonrası kanamam oldu umursamadılar progesteron sonucum yüksekti transfer olamazsın dediler umursamadan yaptılar fln. 2. Tedavime özelde başladım yumurtalar toplandı ancak 2 tanesi kaldı transfer zamanını bekliyorum. Maddi durumun nasıl nedir bilmiyorum anladığım rapor çıkaramıyorsun durumun varsa özelde yaptır derim çünkü devlete 3500 vericen bide ilaçlar var kalan yumurtalarını dondurmuyorlarda çöp oluyor ben özel derim tabicanım merhaba daha önce başka topicte konuşmuştuk bana tüp bebeğe git hemen demiştin gittim ama olmadı aşılama yaptım tutmadı bir daha yapasım yok.. asistanların deney elemanı gibi aşılamada çok başarısız bir yer tüp bebekte nasıllar sence burada 2 hamile var galiba ben de özelde yaptırmayı düşünüyordum burda ücretli mi yaptırsam bilemedim..ücretlide de sıra var mı acaba??
3 senelik evlilik dolmadığı için hastahane bizden 3500 civarı ücret istemişti. Bu durumda ilaçlara da indirim olmuyor sanırım değil mi bilginiz varsa yazabilir misiniz?Özele nazaran çok çok uygun canım.. Ben raporumu çıkardım tedaviye başladım bu hafta.. İlaçlara 1650 tl verdim.. Yumurta toplama günü de hastaneye 900 tl vercem.. Hepsi bu kadar..
Yok canım ücretli yapıyorsanız indirim olmuyor..3 senelik evlilik dolmadığı için hastahane bizden 3500 civarı ücret istemişti. Bu durumda ilaçlara da indirim olmuyor sanırım değil mi bilginiz varsa yazabilir misiniz?
Tüp bebeğe gideceksin.. Hayırlı olsun tedavintüp bebek için raporlarımı oluşturuyorum henüz kurula belgeleri teslim ettim. Kuruldan alınan sonucu tekrar doktora göstericekmişim tüp bebeğe mi yoksa jinekolojiye mi gidiliyor?
yaaa teşekkür ederimYok canım ücretli yapıyorsanız indirim olmuyor..
çok teşekkür ederimTüp bebeğe gideceksin.. Hayırlı olsun tedavin
Merhaba canım hayırlısı olsun diyelim olumsuz tedavin için. Sakın ümitsizliğe kapılma bende ilk tedavimi zeynep kamilde yaptırdım ama önermiyorum resmen kasap gibi işliyorlar daha evvel neleri konuştuk hatırlamıyorum kusura bakma ama ben zeynep kamilde çok çektim kanalı bulamadılar transfer sonrası kanamam oldu umursamadılar progesteron sonucum yüksekti transfer olamazsın dediler umursamadan yaptılar fln. 2. Tedavime özelde başladım yumurtalar toplandı ancak 2 tanesi kaldı transfer zamanını bekliyorum. Maddi durumun nasıl nedir bilmiyorum anladığım rapor çıkaramıyorsun durumun varsa özelde yaptır derim çünkü devlete 3500 vericen bide ilaçlar var kalan yumurtalarını dondurmuyorlarda çöp oluyor ben özel derim tabi
CANIM BEN RAPOR ÇIKARIP ÖZELE GEÇMEYE KARAR VERDİMMerhaba canım hayırlısı olsun diyelim olumsuz tedavin için. Sakın ümitsizliğe kapılma bende ilk tedavimi zeynep kamilde yaptırdım ama önermiyorum resmen kasap gibi işliyorlar daha evvel neleri konuştuk hatırlamıyorum kusura bakma ama ben zeynep kamilde çok çektim kanalı bulamadılar transfer sonrası kanamam oldu umursamadılar progesteron sonucum yüksekti transfer olamazsın dediler umursamadan yaptılar fln. 2. Tedavime özelde başladım yumurtalar toplandı ancak 2 tanesi kaldı transfer zamanını bekliyorum. Maddi durumun nasıl nedir bilmiyorum anladığım rapor çıkaramıyorsun durumun varsa özelde yaptır derim çünkü devlete 3500 vericen bide ilaçlar var kalan yumurtalarını dondurmuyorlarda çöp oluyor ben özel derim tabi
En iyisini yaparsın canım.. En azından tedavi içine siner..CANIM BEN RAPOR ÇIKARIP ÖZELE GEÇMEYE KARAR VERDİM
En iyisini yaptın canım ben başımdan geçenleri anlatırken kimseyi devletten soğutmak değildi amacım yaşadığım olaylardı. Sonuçta devlette olsa az buz bir para harcanmıyor ben ilk tedavimi mecbur kaldım eşim çalışmadığı için vs bir umuttu dedim rapor çıkarırken bu kadar kişi burda yaptırıyor mutlaka olur ama olmadı doktor kanalı bulamadıCANIM BEN RAPOR ÇIKARIP ÖZELE GEÇMEYE KARAR VERDİM
aynen canım bakalım bu ay 2.aşılamaya başlıcam mayıs adetine kadar raporu çıkartıp özelde başlarım diye düşünüyorum aksilik olmazsaEn iyisini yaparsın canım.. En azından tedavi içine siner..
inşallah canım hayırlı sonuca ulaşırsın bunca emek para zaman Allah yardımcımız olsun...sonucundan haberdar et canım bizi de doğru dr bulmak bi mesele biliyorsun..En iyisini yaptın canım ben başımdan geçenleri anlatırken kimseyi devletten soğutmak değildi amacım yaşadığım olaylardı. Sonuçta devlette olsa az buz bir para harcanmıyor ben ilk tedavimi mecbur kaldım eşim çalışmadığı için vs bir umuttu dedim rapor çıkarırken bu kadar kişi burda yaptırıyor mutlaka olur ama olmadı doktor kanalı bulamadışimdi işte özeldeyim kredi çektik buda tutarmı bilmem rabbim alnıma yazdıysa olur ama en azından doktor ilgileniyor benim vücuduma göre doğal transfer edicekmiş hepimizin hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?