Merhaba bende orda tedavi görüyorum. Yumurta toplamada anestezi veriliyor. Ama transferde anestezisiz yapılıyor normal muayene gibi oluyormuş öyle dedilerMerhaba, zeynep kamilde tüp bebek için evrak topluyorum ama sormak istediğim yumurtalık toplamada anestezi uyguluyorlarmı? Ben korkuyorumda yumurtalıklar önce uyandırılıp sonra toplanıyomus acırmı diye. Bide saha sonra döllenmeden sonrada yerleştirirkendr acıyomu nasıl ilerliyo işlemler hastanede kalınıyormu kafamda birsürü soru işareti ve korku var yaptıranlar varsa bilgi verirmisiniz lütfen
Ben evrakları teslim etmek için gidicem haftaya da gerildim açıkçası nasıl olucak diye korkuyorumda sanırım sizde daha yaptırmadınız inşallah transferdede acı olmaz en korktuğum oMerhaba bende orda tedavi görüyorum. Yumurta toplamada anestezi veriliyor. Ama transferde anestezisiz yapılıyor normal muayene gibi oluyormuş öyle dediler
Ben daha ilaçları kullanma aşamasındayım haftaya olur büyük ihtimal yumurta toplamam. Ama gerilecek bir şey yok sakin olun doktorlar gayet kibar davranıyor ultrasonda bileBen evrakları teslim etmek için gidicem haftaya da gerildim açıkçası nasıl olucak diye korkuyorumda sanırım sizde daha yaptırmadınız inşallah transferdede acı olmaz en korktuğum o
Ben dün gittim zeynep kamile. Kalabalik degildi. Eski yoğunluk yok sanirim. Simdi nasıl sabahlari ultrason sirasi kac kisi oluyor?Ben daha ilaçları kullanma aşamasındayım haftaya olur büyük ihtimal yumurta toplamam. Ama gerilecek bir şey yok sakin olun doktorlar gayet kibar davranıyor ultrasonda bilestrese girdikçe daha zorlaşır her şeyiniz
Ne kadar erken giderseniz o kadar iyi. Bi saat içinde hallediliyor genelde her şeyBen dün gittim zeynep kamile. Kalabalik degildi. Eski yoğunluk yok sanirim. Simdi nasıl sabahlari ultrason sirasi kac kisi oluyor?
Suanki basarisi nasıl zeynep kamilin tup bebekte bilginiz var miNe kadar erken giderseniz o kadar iyi. Bi saat içinde hallediliyor genelde her şey
Kaç kişi olumlu sonuç alıyor bilmiyorum açıkçası ama embriyoloji yönünden tavsiye edilen bi yer orası. Bende o yüzden orda yaptırıyorum. Sonuçta her yerde aynı tedavi uygulanıyorSuanki basarisi nasıl zeynep kamilin tup bebekte bilginiz var mi
Sabah ultrason kan ogleden sonra ilac ayarlamasi icin 2 defa gidiliyordu eskisi gibimi ? Ben zeynep kamilde 2 defa denedim. Ozeldede 2 defa denedim. Maddi acidan zeynep kamilde 1 raporum kaldi onu kullanicamKaç kişi olumlu sonuç alıyor bilmiyorum açıkçası ama embriyoloji yönünden tavsiye edilen bi yer orası. Bende o yüzden orda yaptırıyorum. Sonuçta her yerde aynı tedavi uygulanıyor
Sabah ultrason kan veriliyor o kadar. Öğleden sonra ilaçları mesaj olarak atıyorlar gitmiyoruz tekrarSabah ultrason kan ogleden sonra ilac ayarlamasi icin 2 defa gidiliyordu eskisi gibimi ? Ben zeynep kamilde 2 defa denedim. Ozeldede 2 defa denedim. Maddi acidan zeynep kamilde 1 raporum kaldi onu kullanicam
Harika olmuş bu sevindim. Tesekkur ederimSabah ultrason kan veriliyor o kadar. Öğleden sonra ilaçları mesaj olarak atıyorlar gitmiyoruz tekrar
Rica ederim ne demek. İnşallah olur bu seferHarika olmuş bu sevindim. Tesekkur ederim
Amin inşallah hepimizin gonlune gore olsun.Rica ederim ne demek. İnşallah olur bu sefergönlünüzce olsun her şey
Kac yumurta görünüyor suan senin canım. Embiryo dondurma ucreti ne kadar acaba ?Rica ederim ne demek. İnşallah olur bu sefergönlünüzce olsun her şey
Böyle yazıyor canım.Kac yumurta görünüyor suan senin canım. Embiryo dondurma ucreti ne kadar acaba ?
Yumurta boş cikabiliyor. Dollenen 3 gune gelen azalabiliyor. Orda bir bayanla konustum 31 yumurta toplamislar. Sans artik. Benim 2 tedavjm yumurta hic cikmadi iptal oldu. 1 incude 3 yumurta gözüküyordu 2 cikti 1 dollendi. Ozelde 5 ciktu 4 u dollendi. Donem dinem sayi degisebiliyor. Hic stres yapma. Oluruna birak. Gelartik kullanicisi orda 1 yumurta ile hamile kalmis. Sans kismet bu islerBöyle yazıyor canım.
Şu an kontrollere gidiyorum orda bakınca iyi gözüküyor şu an ama yumurta toplamada öyle olmuyormuş sanırsam işler
Kontrollerde de mi yumurta gözükmedi sizde ? Hiç çıkmadı demişsiniz ya. Sizin ne durumda peki şu anYumurta boş cikabiliyor. Dollenen 3 gune gelen azalabiliyor. Orda bir bayanla konustum 31 yumurta toplamislar. Sans artik. Benim 2 tedavjm yumurta hic cikmadi iptal oldu. 1 incude 3 yumurta gözüküyordu 2 cikti 1 dollendi. Ozelde 5 ciktu 4 u dollendi. Donem dinem sayi degisebiliyor. Hic stres yapma. Oluruna birak. Gelartik kullanicisi orda 1 yumurta ile hamile kalmis. Sans kismet bu isler
Adetin basindada cikmadi.sonra cikar demislerdi. 7 gun ilac kullandim cikmadi. 5 deneme icin aralikta baslicam ama suan raporu cimartmakla ugrasiyorum. Kasim adetiyle raporumu vericem kurula. Aralik adetiyle baslicam. Araliga gun verirler insallah zamanim yok. Martta doluyor raporum yasimdan dolayiKontrollerde de mi yumurta gözükmedi sizde ? Hiç çıkmadı demişsiniz ya. Sizin ne durumda peki şu
Yumurta boş cikabiliyor. Dollenen 3 gune gelen azalabiliyor. Orda bir bayanla konustum 31 yumurta toplamislar. Sans artik. Benim 2 tedavjm yumurta hic cikmadi iptal oldu. 1 incude 3 yumurta gözüküyordu 2 cikti 1 dollendi. Ozelde 5 ciktu 4 u dollendi. Donem dinem sayi degisebiliyor. Hic stres yapma. Oluruna birak. Gelartik kullanicisi orda 1 yumurta ile hamile kalmis. Sans kismet bu isler
Gün verme olayı yok artık zeynep kamilde. Direkt regl olunca gidip başlıyorsun tedaviyeAdetin basindada cikmadi.sonra cikar demislerdi. 7 gun ilac kullandim cikmadi. 5 deneme icin aralikta baslicam ama suan raporu cimartmakla ugrasiyorum. Kasim adetiyle raporumu vericem kurula. Aralik adetiyle baslicam. Araliga gun verirler insallah zamanim yok. Martta doluyor raporum yasimdan dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?