Zeytin ağacı

Bildiğim isimleri size özelden yazayım mi ? Ben yaptırmadım ama arkadaşlarım bir iki yıldır bu konudan bahsediyorlar o yüzden bilgi sahibiyim

Sevinirim.
Araştırmak isterim.
Keske uçuk ücretler söz konusu olmasa da herkes faydalanabilse böyle çalışmalardan..

Tuna tüner yıllardır bununla ilgileniyor diye biliyorum hatta videolari da var

Sevinirim.
Araştırmak isterim.
Keske uçuk ücretler söz konusu olmasa da herkes faydalanabilse böyle çalışmalardan..
Aslında bu bahsedeceğim kişi para harcamayın diyor :) Önce kendiniz çözmeye çalışın. Farkındalık bile fark yaratacak diyor. Ben morfogenetik alan teorisine inaniyorum fakat uygulama kısmınin zor olduğunu düşünüyorum . Bu böyle bir seansta çözülen birşey olmamalı realde. Yani dizideki kısmı bana bilimsel gelmiyor :) Neyse ben size yazıyorum şimdi ...

Son düzenleme:
Diziyi izlemedim. Ama yorumları okudum.. dizinin ana fikrindeki hoca var ya işte o Tuna Tüner. Youtube dan takip etmeni önerebilirim. Yıllardır saygıyla izlerim videolarını. Hani o bilen adam değilde, bilge adam olanlardan. Ben kendi adıma çok fayda gördüm kendisinden. Keşke imkanım olsaydı da çalışmalarına katılabilseydim. Yeğenim psikoloji okuyor ve ona da önerdim. Öğreneceğimiz çok şey var.. aşamadığım şeyler vardı, iç dünyamda ne yaparsam yapayım olmuyordu, yine dibe çökmüş buluyordum kendimi. Ama Tuna hocanın bizim gibi imkanı olmayanlara çok yardımı olduğuna inanıyorum.
Kendime, iç dünyama, hatta sinirlendiğim kişilere bile bakışım değişti. Önceden çok takıyordum kafama, şimdi bu onların problemi, onların kişiliği bu deyip geçiyorum.. Allah Tuna hoca gibilerin yokluğunu göstermesin. Diyorum ya, çalışmalarına katılmayı çok isterdim..

Bakacağım mutlaka

Diziyi izlemedim. Ama bir ara barış musluyu takip ediyordum. O da bazı tramvalarin kökten geldiğini veya çocuklukta yaşanılan bir durumun neden olduğunu söylüyordu. Hatta bununla ilgili canlı yayın falan da yapiyor. Canlı yayınlar.sonrasi tramvasindqn kurtulduğunu söyleyenler falan da vardi bilemiyorum

Temsilci olmaya niye para verilsin ya? Millet delirmiş.
Benim katıldığım grup, bugün de dizim var hatta sadece danışan para ödüyor temsilciler ödemiyor.
Seviyorsan yazayım özelden

Temsilci olmaya niye para verilsin ya? Millet delirmiş.
Benim katıldığım grup, bugün de dizim var hatta sadece danışan para ödüyor temsilciler ödemiyor.
Seviyorsan yazayım özelden
Aaaa çok sevinirim. Gerçi şimdi dizi izleyen arıyordur, inşallah sistemini değiştirmezler:)

Dizide yöntem konusunda pek detay yok. Sadece sebepleri ve sonuçları işlenmiş. İdrak konusunda nasıl bir sorun yaşanır?
Aslında çok fazla detay var aile dizimi konusunda. Yani böyle sihirli bir değnek gibi bir durum yok. Çevreden biri dizim yaptırdı maddi sıkıntıları için. Atalarında göç çıktı. Yapan kişi gerçekten çok önemli.

Bakacağım mutlaka
Peki pozitif bir etki gorebildi mi dizimden sonra ? Ben bilgi sahibiyim fakat hiç yaptırma deneyimim olmadı .

Eğer doğru bir uygulayıcıya yaptırdıysa mutlak surette açılım yaşanıyor. Ancak ışık hızında değil, zaman içinde.
Buraya yazdım mi bilmiyorum ama sihirli değnek değnek değdi ,düzeldi gibi bir duruma bende inanmıyorum . Bende birkaç isim taniyorum YouTube ve arkadaşlarım sayesinde fakat ama deneme fırsatım olmadı . Çok tşk ederim cevabınız için .

Diziyi izledim bir süre sonra abartı ve saçma gelmeye başladı ancak kökenimizden bize bazı şeylerin geçtiğine inanıyorum .
Mesela benim annemin ailesi kökeni Yemenli Araplar .
Ben Anadoluda doğdum büyüdüm
Dini egitimimi burada aldım hafızlık yaparken en çok uyarıldığım konu ise Arap lehcesiyle okuyor olmamdı .
Oysa gayette Türklerden öğrendim bütün herşeyi ve hala tam anlamıyla düzelmiş değil .
Bu yüzden inanıyorum bize aktarılan şeylere .

Kuantum alan enerji ve Aile dizilimi eğitimi aldım
Dizide görünce şaşırdım hatta :)
kendim uygulayan olarak boğazımda bir şey durdu veya boğulma hissi yaşamadım Belki yoktu atalarında bilemem
ama pişmanlık öfke üzüntü mutluluk onları net bir şekilde hissediyorum
Yalnız işin ehlini bulup ömrünüzde 1 kerede olsa yaptırmanızı tavsiye ederim nitekim tüm aileye yapılmış gibi oluyor

Eşim katılacak sonucu yazarım

256 atamızın geni içimizde uyuyor zaten. Tetikleme suretiyle aktif hale geçiyor ama kaçı geçti bilmiyoruz. Mesela kardeşimde olan bende yok, bende olan onda yok. Çünkü o aktive etmiş ben etmemişim. Bunun gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…