- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
Bildiğim isimleri size özelden yazayım mi ? Ben yaptırmadım ama arkadaşlarım bir iki yıldır bu konudan bahsediyorlar o yüzden bilgi sahibiyim
Tuna tüner yıllardır bununla ilgileniyor diye biliyorum hatta videolari da varDiziyi izlemedim ancak bir zamanlar benim de ciddi ciddi kafa patlattıgım bir konuydu bu. Hatta konum bile var burda :)
Doğrulamak istedim..
Günaydın arkadaşlar.. Bugünlerde kafama takılan bir konu var. Bir arkadaşım bana theta diye bir terapi yönteminden bahsetti. Hayatımızda yaşadığımız tüm sıkıntıların sebebi aslında biziz dedi ve beni benden aldı. Thetaya göre aşkı bulmak isteyip bulamayan biri aslında bilinçaltında onu aşktan...www.kadinlarkulubu.com
Ben mantikli olduğuna inanıyorum ancak güvenilir birini bulup nasil yardım aliriz onu bilemedim.
Aslında bu bahsedeceğim kişi para harcamayın diyor :) Önce kendiniz çözmeye çalışın. Farkındalık bile fark yaratacak diyor. Ben morfogenetik alan teorisine inaniyorum fakat uygulama kısmınin zor olduğunu düşünüyorum . Bu böyle bir seansta çözülen birşey olmamalı realde. Yani dizideki kısmı bana bilimsel gelmiyor :) Neyse ben size yazıyorum şimdi ...Sevinirim.
Araştırmak isterim.
Keske uçuk ücretler söz konusu olmasa da herkes faydalanabilse böyle çalışmalardan..
Dizide yöntem konusunda pek detay yok. Sadece sebepleri ve sonuçları işlenmiş. İdrak konusunda nasıl bir sorun yaşanır?Var zaten öyle bir yöntem. Ancak bazı şeyler bu diziyle öğrenilmişse idrak konusunda sorun yaşanabilir.
Diziyi izlemedim. Ama yorumları okudum.. dizinin ana fikrindeki hoca var ya işte o Tuna Tüner. Youtube dan takip etmeni önerebilirim. Yıllardır saygıyla izlerim videolarını. Hani o bilen adam değilde, bilge adam olanlardan. Ben kendi adıma çok fayda gördüm kendisinden. Keşke imkanım olsaydı da çalışmalarına katılabilseydim. Yeğenim psikoloji okuyor ve ona da önerdim. Öğreneceğimiz çok şey var.. aşamadığım şeyler vardı, iç dünyamda ne yaparsam yapayım olmuyordu, yine dibe çökmüş buluyordum kendimi. Ama Tuna hocanın bizim gibi imkanı olmayanlara çok yardımı olduğuna inanıyorum.Diziyi izledim..Böyle bir terapi yöntemi gerçekten var mı,sizce biz büyük annelerimizin,dedelerimizin,atalarımızın travmalarından dolayı yanlış kararlar alıp,yanlış seçimler yapıp,yanlış hayatlar,sorunlar ya da sıkıntılar yaşıyor olabilir miyiz?Böyle bi şey mümkün mü?
Bakacağım mutlakaDiziyi izlemedim. Ama yorumları okudum.. dizinin ana fikrindeki hoca var ya işte o Tuna Tüner. Youtube dan takip etmeni önerebilirim. Yıllardır saygıyla izlerim videolarını. Hani o bilen adam değilde, bilge adam olanlardan. Ben kendi adıma çok fayda gördüm kendisinden. Keşke imkanım olsaydı da çalışmalarına katılabilseydim. Yeğenim psikoloji okuyor ve ona da önerdim. Öğreneceğimiz çok şey var.. aşamadığım şeyler vardı, iç dünyamda ne yaparsam yapayım olmuyordu, yine dibe çökmüş buluyordum kendimi. Ama Tuna hocanın bizim gibi imkanı olmayanlara çok yardımı olduğuna inanıyorum.
Kendime, iç dünyama, hatta sinirlendiğim kişilere bile bakışım değişti. Önceden çok takıyordum kafama, şimdi bu onların problemi, onların kişiliği bu deyip geçiyorum.. Allah Tuna hoca gibilerin yokluğunu göstermesin. Diyorum ya, çalışmalarına katılmayı çok isterdim..
Aile dizimi çok uzun yıllardır popüler olan bir şey. Ben de bir ara ilgilenmiştim , evde iki tane kitabım vardi bunla ilgili. hatta kKDa giden arkadaşlar vardı. İçlerinden memnun kalanlar var vardı. Benim kendi tanıdığım ve giden memnun olan , bir şeyler hisseden arkadaşım da var.
Gerçek midir, bilmiyorum... Ben kendimi inanç olarak şamanizme, o ruhani şeylere yakın hissediyorum. Eski inanclarda da var buna benzer, ayinlerle danslarla translarla insanların tedavi olması. Binlerce yıl bu şekilde bir şeyler yapılmış,yani neden olmasın.
Param olsa denemek isterim kesinlikle, ne zamandır aklımda.
Bu kadar populerlesmeden önce gönüllü olarak katılabiliyordun,hani mesela seni seçerse sen ıdısının didisi oluyorsun. Onlar ucretsizdi,açılım yapan sadece ödeme yapardı. Ama sonra populer oldukça katılımcı olsan bile para alır oldular. Hele şimdi filmden sonra hem ücreti artar hem de alakasız bir sürü insan bu işe girer,ayağa düşer. Eminim
Aaaa çok sevinirim. Gerçi şimdi dizi izleyen arıyordur, inşallah sistemini değiştirmezler:)Temsilci olmaya niye para verilsin ya? Millet delirmiş.
Benim katıldığım grup, bugün de dizim var hatta sadece danışan para ödüyor temsilciler ödemiyor.
Seviyorsan yazayım özelden
Atalar der ki ; dedenin yedigi korkutan torunun disi kamaşir..
Aslında çok fazla detay var aile dizimi konusunda. Yani böyle sihirli bir değnek gibi bir durum yok. Çevreden biri dizim yaptırdı maddi sıkıntıları için. Atalarında göç çıktı. Yapan kişi gerçekten çok önemli.Dizide yöntem konusunda pek detay yok. Sadece sebepleri ve sonuçları işlenmiş. İdrak konusunda nasıl bir sorun yaşanır?
Bakacağım mutlaka
Peki pozitif bir etki gorebildi mi dizimden sonra ? Ben bilgi sahibiyim fakat hiç yaptırma deneyimim olmadı .Aslında çok fazla detay var aile dizimi konusunda. Yani böyle sihirli bir değnek gibi bir durum yok. Çevreden biri dizim yaptırdı maddi sıkıntıları için. Atalarında göç çıktı. Yapan kişi gerçekten çok önemli.
Eğer doğru bir uygulayıcıya yaptırdıysa mutlak surette açılım yaşanıyor. Ancak ışık hızında değil, zaman içinde.Peki pozitif bir etki gorebildi mi dizimden sonra ? Ben bilgi sahibiyim fakat hiç yaptırma deneyimim olmadı .
Buraya yazdım mi bilmiyorum ama sihirli değnek değnek değdi ,düzeldi gibi bir duruma bende inanmıyorum . Bende birkaç isim taniyorum YouTube ve arkadaşlarım sayesinde fakat ama deneme fırsatım olmadı . Çok tşk ederim cevabınız için .Eğer doğru bir uygulayıcıya yaptırdıysa mutlak surette açılım yaşanıyor. Ancak ışık hızında değil, zaman içinde.
Aynen koruk .. klavye hatasıKoruk**
Eşim katılacak sonucu yazarımBuraya yazdım mi bilmiyorum ama sihirli değnek değnek değdi ,düzeldi gibi bir duruma bende inanmıyorum . Bende birkaç isim taniyorum YouTube ve arkadaşlarım sayesinde fakat ama deneme fırsatım olmadı . Çok tşk ederim cevabınız için .
256 atamızın geni içimizde uyuyor zaten. Tetikleme suretiyle aktif hale geçiyor ama kaçı geçti bilmiyoruz. Mesela kardeşimde olan bende yok, bende olan onda yok. Çünkü o aktive etmiş ben etmemişim. Bunun gibi.Diziyi izledim bir süre sonra abartı ve saçma gelmeye başladı ancak kökenimizden bize bazı şeylerin geçtiğine inanıyorum .
Mesela benim annemin ailesi kökeni Yemenli Araplar .
Ben Anadoluda doğdum büyüdüm
Dini egitimimi burada aldım hafızlık yaparken en çok uyarıldığım konu ise Arap lehcesiyle okuyor olmamdı .
Oysa gayette Türklerden öğrendim bütün herşeyi ve hala tam anlamıyla düzelmiş değil .
Bu yüzden inanıyorum bize aktarılan şeylere .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?