Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytin yağı saçlarımı acaip döküyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

disi_kartal_33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
123
1
96
40
İçel Mersin
arkadaşlar ben bayağı araştırdım ve uzamayan yıpranmış saçlarım için zeytin yağı sürüyorum haftada bir saçlarıma..ama gelin görün ki 1 saat bekleme süresince çok fena saçlarımı döküyor zeytin yağı ..bu neden olabilir acaba..annem köyden getirtti saf zeytinyağı hemde

benim anneminde saçları aşırı dökülüyorda aynen saf zeytinyağı getirttik daha fazla dökülmeye başladı kaşıntı yaptı çok faydasını gören oluyor ama annemde ters etki yaptı çam terebentin demişlerdi o da olmadı daha fazla döktü ters etki yaptı farklı etki yapabiliyor

canım badem yağını şu bakım yağlarını fln denedin mi hiç ben saçıma çok işlem yaptırmıştım yıprandı yıprandı mahwoldu bende o zaman zeytinyağı badem yağı fln karıştırmıştım ilk yıkamada dökülmüştü biraz saçımda bi qarip olmuştu sonra ikinci üçüncü yapışımda toparlanmaya başladı kremsiz bile açılmaya başladı ama tabi iş qüç dewam edemedim bilmiyorum ama belki sendede öyle olucaktır ben o zaman araştırmıştım biraz ölü saçlar qidiyordur fln filan demişlerdi ne kadar doqru bilmiyorum ama birde bir ara maya çok popüler olmuştu onu bi araştır istersen ya da çok fazla tutma bakalım inşallah istediğin sonucu alırsın canım

Benim sacima ilk basta yaglar cok iyi geliyordu badem yagi ve biberiyeyi karistiriyotdum.Saclarim bile cikmisti hatta.Gecen yine sacim dokulmeye basladi yapiyim tekrar dedi 1 yaptim 2 yaptim hic fayda yok yine dokuluyor.sonra yapmayi bi biraktim dokulme azaldi..Simdi dustan ciktim oncesinde yine yapmistim sacim yine asiri asiri dokuldu.ilk defasinda aldigim etkiyi alamiyorum bende de ters etki yapmaya basladi sanirim birakicam yaglari

Back
X