Çıtçıtlı badi ya da diğer adı zıbın diye biliyorum bunu giymenin zararı var mıdır? Çünkü ben her giydiğimde biraz kan görüyorum. Dar sanırım biraz bu yüzden olabilir mi? Lütfen dalga geçmeyin.
Çıtçıtlı badi ya da diğer adı zıbın diye biliyorum bunu giymenin zararı var mıdır? Çünkü ben her giydiğimde biraz kan görüyorum. Dar sanırım biraz bu yüzden olabilir mi? Lütfen dalga geçmeyin.
Edit: Kan ne bölgede onu anlayamadım ben, genital bölgede mi bacak kısmında mı?Kan mı ?
Zararı olduğunu hiç duymadım yıllardır giyerim ben, kışın zaten onsuz çıkamam sokağa, yazları giymem bir tek.
Bence sizin sorununuz başka bir şey, çıtçıtlı badi giymekle kan mı gelirmiş bende hiç öyle bir şey olmadı
Bir doktora görünmenizi tavsıye ederım.
Seni hatırladım, bacaklarını sıkıştırıp uyuduğun için zarın bozulduğundan şüphelenen üyesin. Sence de çok takmıyor musun bu konuya? Mübarek nasıl bir zarsa herşeyle bozuluyor.
Çok dar giyiyorsa belki demirleri bastırıyordur genital bölgesine.Vala ben yaz kış giyiyorum onsuz dışarı çıkmıyorum acayip rahat hissediyorum.
Ama dediğin gibi bir problem yaratmaz ki sonuçta iç çamaşırının üzerine giyilen birşey neden kanatsın?
Valla çıtçıtlı badi ile bozulursa zar, tarihe geçer herhalde konu sahibi hanımÇin malı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?