İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Zıbın ya da alttan çıtçıtlı badi giymenin zararları var mıdır?

Tu Lu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
200
91
13
Çıtçıtlı badi ya da diğer adı zıbın diye biliyorum bunu giymenin zararı var mıdır? Çünkü ben her giydiğimde biraz kan görüyorum. Dar sanırım biraz bu yüzden olabilir mi? Lütfen dalga geçmeyin.
Bekaretle, zarla ilgili bir soru sormuyorum.

Son düzenleme:
Bilmiyorum ama benim hic sevmiyorum.
Ac kapat ,ac kapat. Tuvalete son dakika giden biriyim zaten.
Ama bende merak ettim.

Nasil kan görüyorsun? ic camasirindami? eger o durum icin diyorsan petle bile bozulma riski var ondan dikkatli ol derim ..

Eğer bacaklarına Sürtüp yarıyorsa oluşan yara kanıyordur.

Ben kışın mutlaka giyerim.
Hatta regl olduysan mutlaka giyerim sıcak tutuyor :)

Kan mı ?
Zararı olduğunu hiç duymadım yıllardır giyerim ben, kışın zaten onsuz çıkamam sokağa, yazları giymem bir tek.
Bence sizin sorununuz başka bir şey, çıtçıtlı badi giymekle kan mı gelirmiş bende hiç öyle bir şey olmadı
Bir doktora görünmenizi tavsıye ederım.

Evet, citcitli badiler genital bolge ısısını arttirdigi icin,florayi bozabiliyor. Flora bozulunca enfeksiyona yatkinlik olusuyor. Oyle olunca akinti, kanama vs şikayetler olabiliyor. Giyiyorsan da bol giymeye bak. Doktor tavsiyesi ha.

Vala ben yaz kış giyiyorum onsuz dışarı çıkmıyorum acayip rahat hissediyorum.
Ama dediğin gibi bir problem yaratmaz ki sonuçta iç çamaşırının üzerine giyilen birşey neden kanatsın?

Edit: Kan ne bölgede onu anlayamadım ben, genital bölgede mi bacak kısmında mı?

Kesinlikle böyle birşeyin mümkün olamayacağını düşünüyorum. Ben senelerdir çıt çıtlı bady kullanıyorum ama bu zamana kadar hiç öyle birşey olmadı. Ilk defa böyle birşey duydum.

Ben de çok giydim de bir zararı olmadı. Yani erkeklerin kezban giysisi olduğunu söylemeleri dışında olumsuz bir şey duymadım

Vala ben yaz kış giyiyorum onsuz dışarı çıkmıyorum acayip rahat hissediyorum.
Ama dediğin gibi bir problem yaratmaz ki sonuçta iç çamaşırının üzerine giyilen birşey neden kanatsın?
Çok dar giyiyorsa belki demirleri bastırıyordur genital bölgesine.
Ya da ters mi giyiyor acaba, demirler iç kısma dönmüş oluyor.

Eğer iç çamaşırsız bir şekilde giyiniyorsa bile (ki zannetmiyorum) badynin çıt çıt ları basta bile acı hissediyor olması lazım ki bu da her seferinde çokkk zorrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…