İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Zıbın ya da alttan çıtçıtlı badi giymenin zararları var mıdır?

Ya batar rahatsız eder onu anlarım da kanayacak kadar ne olabilir ki?
Kanaması için iç çamaşırı giymeden giymesi lazım oda akıl işi değil
Öyle bir şey yapmıyorum zaten dar olduğu için heralde böyle oluyor

Çok kullanışlıdır. Bende yaz kış giyerim. Ama kanama yapacak kadar bilemEdim,cokmu dar, bir beden büyük alın isterseniz . kanama ondan olmayabilir. Rahatsız edecek kadar dar mi giyerken anlarsınız zaten..
Evet sanırım o yüzden rahatsız ediyor.

Hiç sevmem, hiç de giymem ama mantıken bakınca sonuçta dar bir külottan farkı yok, genital bölgede kanamaya sebebiyet vermemesi gerekir
Kan ağın iç kısmında mı oluyor?
Evet özellikle peçeteyle silerek baktım iç kısım

Göze zararı var çokça..

Bari lazer kesim fln varsa onları giyin arkadaşlar. Pantolonun eteğin altında iç çamaşırınızın şekli, etrafından taşan Popo etiniz fln çok kötü görünüyo ya.

Belimi göstermicem diye, dikkati Full popoya çekiyorsunuz haberiniz ola..

Bir de naylonumsu değil penye olanları tercih edin. Likralı olanlar naylonumsu oluyor büyük benden de alsanız yapışıyor vücuda hem rahatsızlık veriyor hem de üzerinizdeki giysinin altında iz yapıp hoş durmuyor.

Nasil kan görüyorsun? ic camasirindami? eger o durum icin diyorsan petle bile bozulma riski var ondan dikkatli ol derim ..

Kizi korkutmayin diyorsunuz da, pedle bile bozulabiliyor diyen de sizsiniz.

Tam olarak pedle ne nasil bozuluyor acaba?

ben yillardr giyiyorum.onsuz yapamam yani.ama hic boyle bisey duymadim.dar bi kulottan ne farki var ki o da zararli o zman .don da giymeyelimbnm yurtta bi arkadasim vardi sdece onu giyerdi icine kulot giymezdi..o kopcalar onun bi yerine bsey ypmadiktan snra kimseye bsey olmaz

öyle kolay bozulacak bişey değil bu diyorsun hem de pedle bile bozulabilir diyorsun

Bn 44 kiloyum.

Yalan söylediğimi kanıtladınız sağolun.

Ben giyiyorum çok da rahat ediyorum. Çalışırken tüm gün eğilip kalkınca sırtım açıldı göründü derdim olmuyor. Atlet giyince arkam açılıyor mutlaka.

Ama hiç kan gelecek bir durum olmadı. Kanama sebebi bu değildir bence.

iyi de bebeklere giydiriyoruz çıtçıtlı bodyleri, zararı olsa doktorlar uyarır giydirmeyin diye

Hamileyken kontrole gittiğimde hemşire çıt çıtlı atletin akıntı yaptıgını söylemişti ama kan olayını ilk defduyuyorumm.

Peki ne anlamda soruyorsun açıklarmısın? Dolaylı yoldan zara getiriyorsun konuyu, daha öncede bu konuda yazdım ve bu kadar takma dedim hala kan gelmesinden bahsediyorsun sonrada gereksiz yere alevleniyorsun. Her kim konularına biraz göz gezdirse şu konuyu neden açtığını anlar. Keşke gerçekten umrunda olmasaydı.
Evlende bozulsun zarın diye iyi dileklerimi iletesim geliyor artik, sürekli bu düşünceyle günler mi geçer yahu.

ne kanıben hiç giymem de öyle çıtçıtlı filan

ama kan gelmesine çok şaşırdım dar giyiyorsun da sürtünüp tahriş mi oluyor acaba

Kizi korkutmayin diyorsunuz da, pedle bile bozulabiliyor diyen de sizsiniz.

Tam olarak pedle ne nasil bozuluyor acaba?

Ben kizi korkutmayin demedim dalga gecmeyin ugrasmayin dedim kisacasi hemde pedle kücük ihtimalde olsa bozulma riski var . sadece dikkat gerekir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…