Valla çıtçıtlı badi ile bozulursa zar, tarihe geçer herhalde konu sahibi hanımAltı üstü bir atletle bozulan zar ile yani.
Çok dar giyiyorsa belki demirleri bastırıyordur genital bölgesine.
Ya da ters mi giyiyor acaba, demirler iç kısma dönmüş oluyor.
Valla bende yıllardır yaz kış giyerim onsuz rahat edemem hatta sadece boy uzamasına engel olduğunu duymuştum onu da aldırış etmedim hic , sizin dediginizi ilk kez duydum şaşırdım yani :|Çıtçıtlı badi ya da diğer adı zıbın diye biliyorum bunu giymenin zararı var mıdır? Çünkü ben her giydiğimde biraz kan görüyorum. Dar sanırım biraz bu yüzden olabilir mi? Lütfen dalga geçmeyin.
kopça yada çitçiti kapatmadan gidebilirsiniz.ben genelde öyle yaparım.aç kapa olmuyor böylece. Hemde belim acilmamis oluyorBilmiyorum ama benim hic sevmiyorum.
Ac kapat ,ac kapat. Tuvalete son dakika giden biriyim zaten.
Ama bende merak ettim.
Zar kanaması olması için zarın çok ince camdan falan olması gerekli, bir de tam ucunda falan olması gerekli. Benim bildiğim o zar öyle bir bez parçası sıktı diye bozulmaz, öte yandan da birkaç santim içeride yani.Üstü atlet alti don
Bi arkadaş öyle diyordu
Konu sahibi kizlik zarindan endisen varsa birşey olmaz ona.
Ama o kan yuksek ihtimal agraftandır
Bu kis birde öyle deneyeceğim; )kopça yada çitçiti kapatmadan gidebilirsiniz.ben genelde öyle yaparım.aç kapa olmuyor böylece. Hemde belim acilmamis oluyor
Zar kanaması olması için zarın çok ince camdan falan olması gerekli, bir de tam ucunda falan olması gerekli. Benim bildiğim o zar öyle bir bez parçası sıktı diye bozulmaz, öte yandan da birkaç santim içeride yani.
O kanın büyük ihtimalle deri soyulmasından falan kaynaklıdır ya da başka bir jinekolojik rahatsızlığın belirtisidir.
kopça yada çitçiti kapatmadan gidebilirsiniz.ben genelde öyle yaparım.aç kapa olmuyor böylece. Hemde belim acilmamis oluyor
kışları çok iyi oluyor ben giyiyorum ama sizin gibi bir sıkıntım olmadı sanırım sizinki biraz dar ondan kan görmüşsünüzdür.Çıtçıtlı badi ya da diğer adı zıbın diye biliyorum bunu giymenin zararı var mıdır? Çünkü ben her giydiğimde biraz kan görüyorum. Dar sanırım biraz bu yüzden olabilir mi? Lütfen dalga geçmeyin.
Yok hiç toplanmiyor benim ki.. Ben öyle giyiyorum uzun zamandır.aç kapa ugrasmiyorum :)Öyle olunca da hiç rahat olmuyor sanki yaaa ya da ben rahat edemiyorum illaki kapalı olacak ki rahat hissedebileyim. Yukarıya toplanmıyor mu?
Evet tam bedenime göre ama dar gibi o yüzden sanırımKanama mı? Acaba fazla dar ya da küçük beden mi giyiyorsun?
Çünkü ben hiç öyle sorun yaşamıyorum ve çıtçıtlı badisiz yapamam.
Belimin açılması en nefret ettiğim şeydir.
Ben zarım bozuldu mu diye sordum mu artık umrumda değil tamam mı yalan söylemiyorum heralde herkes her derdini yazıyor. Benim de derdim bu olamaz mı? Evet nasıl bir zarsa durmadan bozuluyor çok şanslıyım yani.Seni hatırladım, bacaklarını sıkıştırıp uyuduğun için zarın bozulduğundan şüphelenen üyesin. Sence de çok takmıyor musun bu konuya? Mübarek nasıl bir zarsa herşeyle bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?