- 23 Şubat 2019
- 1.816
- 940
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
Arkadaşlar merhaba Sizi öven sizi çok hoş övgüler yapan bir erkeğin yanında başka bir erkek neden tersine övmez ve tersini iddia eder?Size zıd giden erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyleki birisi sizi övüyor o konu hakkında bilmeyen kişi yeriyor yanı amaç ne niye zıd gidiyor,o kişiyi hep gözlemledim hep zıd gidiyor tuhaf
Sizden hoşlanmıyordur belkiŞaşırtıcı benimle ne sorunu var ki zıt görüş yapıyor yanı bilmediği konu susmalı tuhaf boşverdim
Yazdığınız gibi konuşuyorsanız anlamadığı için yermiştirŞaşırtıcı benimle ne sorunu var ki zıt görüş yapıyor yanı bilmediği konu susmalı tuhaf boşverdim
Hanımlar iyi geceler. En güzel günlerim milletin konuşmaları ile zehir oluyor. Ben mi çok takıyorum yoksa gerçekten sinir bozucumu karar veremedim.Allah nasip ederse düğün yapacağım. Söz yaptım. Bir arkadaşım elbiseni çok pahalı almışsın dedi öteki o saçlar ne öyle seni yaşlı göstermiş. Diğeri ne kadar masraf yapmışsın ne gereği var vs. Neyse alttan aldım. Şimdi düğün yaklaşıyor. Zaten herşey çok masraf ama nişan düğün de yapmak istiyorum. Zamanında herşey ini tam yapan arkadaşlarım şimdi bana akıl veriyor. Ben yaptım pişman oldum gerek yokmuş milleti eğlendirmek için onu yapma bunu yapma bilmem ne. Sinir oluyorum. Fikir sormuyorum ki.akşam yine hem annem hem arkadaşım sinirimi bozdu. Sonbaharda düğün yapacağım. Yani 5 ay nişanlı kalacaz. Salon araştırıyoruz. Annem ne duysa çok pahalı lükse kaçma diyip duruyor. Elbise alacam pahalı salon tutacam pahalı hediyelik dagıtacam gerek yok. İçime dert olmasın diye susuyorum ama burama getirdi. Akşam arkadaşa düğün yaptığı salonu kaça tuttun diye sordum kız bana hayat dersi veriyor evlilik öyle böyle. Erken düğün yapma ama çokta bekleme birbirinizi tanıyın. Ben ona fiyat sordum. Kızlar ağlıcam sinirden artık ya. Sizde yaşadınız mı yoksa ben mi çok izin veriyorum. Herkes Bi sussun işine baksın istiyorum ya. Bana Bi akıl verin
Ben daha çok öven kişi neden övüyor onu mwlerak ettim. Tam olarak neyi övüyor?
İlgiyi kıskanma olabilirKıskanıyor olabilir mi?
Erkekler tuhaf varlıklar ve kıskandıklarında size aşık bile olsalar yerin dibine sokabiliyorlar.
Kıskançlığın fazlası insanın gözünü kör eder çünkü.Net.