Kızlar öncelikle antidepresan geçmişim var onu söyleyeyim..Anksiyete bozukluğu var panik atak vs...Konuyu nereye açıcağımı bilemedim psikoloji bölümünde herkes bişeylerden korkarken bana yardım edemezlerdi o yüzden buraya açtım lütfen taşımayın
İnanılmaz bir zihnimi toplayamama sorunum var..Kaygıyla alakası olduğunu düşünmemeye başladım çnkü kaygılı olmadığım zamanlarda da aynı şekilde...Zeka testi yapıyorum otizm ile ilgili yazılar okuyorum acaba var mıdır diye ama hayatım boyunca doktora herhangi bi sebepten sıkça gittim hiç öyle bi tanı koyulmadı internette yaptığım testlerde hep normalin üzerinde iyi çıktı..Ama ciddi bir anlayamama problemim var...Mesela biri bişey anlatıyor o an sanki zihnim bulanıyor ne dediğini anlayamıyorum ve eğer anlamak için zorlarsam daha da kaygılanıyorum konuyu geçiştiriyorum ya da başka bi şey yapıyorum...Telefonla konuşurken yüzyüze hiç farketmiyor...Mesela konuşurken kendi sesimden bile rahatsız oluyorum bazen değişik bi his oluşuyor...Başımdan aşağı kaynar sudökülüyor sık sık o duyguyu yaşıyorum...Derslerde çok başarılı hiç bizaman olmadım hep kılpayı geçmişimdir türkçe hariç yani bütün derslerim kötü değildi matematik sayısal sıkıntım vardı hala var..Ama insanlarla iletişimim normaldi hatta anasının gözü diye tabir edilirdim biri bişey anlamadımı sinir olurdum çok ataktım kavrardım herşeyi..Hala öyleyim ama kesinlikle insanlarla iletişimimde daha doğrusu anlama da sıkıntım var...Bi yazıyı bi filmi bi diyaloğu anlamada çok güçlük çekiyorum zorladıkça bu sefer korku oluşuyor ben gerizekalı mıyım diye kaygılanıyorum...Sabit duramıyorum sürekli hareket etme isteği oluyor o yüzden çnkü odaklanamıyorum stres oluyorum..Bu arada hayatımda ilk defa 30lu yaşlarımdan snra dikkat eksikliği tanısı koyuldu..Ama yine de insan sorguluyor normal değil çnkü en aptal insan bile birileriyle sohbet edebiliyor boş muhabbet bile olsa ben son zamanlarda çok zorlanıyorum benm gbi olan çevresinde buna benzer bişey duyan var mı?