Zihin bulanıklığı

Çoook hemde...Bide akıllı mantıklı biri olduğunuzu bilipte böyle olmak çok sinir bozucu..Siz nasıl yaşıyorsunuz herhangi bi tanınız var mı dikkat eksikliği veya vitamin eksikliği vs..?
ben etrafima aciklama yapiyorum artik ayni anda 2 sey dusunemiyorum, teker teker gelin diye. vertigom var. ferritin cok dusuk

Kan değerlerime daha yeni baktırdım inanırmısınız b12 yüksek bile çıktı:) folik asitimde b12 de var çnkü ..ben inanamadım nasıl olabilir diye değerlerim çok iyiydi...Geriye kaldı nöroloji ve psikolog :)
Keşke onlardan olsaydı çözümü daha kolay 😊 magnezyum ve d vitamini durumunuzu biliyor musunuz?

Sabah akşam 1 er tatlı kaşığı taze öğütülmüş keten tohumu ye algılamaya hafıza sorunlarına unutkanlığa falan iyi geliyor

Onlara ayrı mı bakılıyor? Sadece vitamin eksikliği herhangi bi eksiklik var mı diye baktırdım kan a..
Normalde ayrı mı bakılıyor bilmiyorum. Benim doktorum hepsine bir arada bakmıştı. E-nabızdan görebilirsiniz tahlil sonuçlarınızı. Magnezyum eksikliğini yeni duydum ben de, sersemletebiliyormuş insanı.

Normalde ayrı mı bakılıyor bilmiyorum. Benim doktorum hepsine bir arada bakmıştı. E-nabızdan görebilirsiniz tahlil sonuçlarınızı. Magnezyum eksikliğini yeni duydum ben de, sersemletebiliyormuş insanı.
Bi kerede kanda görülüyo diye biliyorum başka durumlar için ayrı bakılıyor ama genelde kanda eksik ne varsa görülüyor zaten..Bugun nörolojiden randevu alıcam büyük ihtimalle beni psikoloğa yönlendiricek sıkıntım belli...Ama insan evham yapıyor işte..

Gebelik planlıyor ve yakın zamanda ilac kullanamayacak gözüküyorsunuz.
En azından terapi desteği alın..
Bir de artık google dan semptom aramayı, internetten test yapmayı bırakın.
Didik didik etmenin bir faydası olduğunu düşünmüyorum.

eger bütün degerleriniz normalse kendinizi kimyasallarla daha fazla uyusturmayin derim
Maneviyata yönelin, Zihin yorgunlugu olur her insanda, benimde tam tersi ayni anda bircok seyi düsünme problemim var, ders calisirken taa diger odadan annemin Telefon görüsmesini bile cok net duyabilirdim sokaktan gelen sesleri algilardim. Bu da bir nev-i odaklanamamak ya da cok fazla seye odaklanabilmek ve cok zor.
Meditasyon yapiyorum, Kitap okuyorum zihnimi bosaltmaya calisiyorum. Pozitif Düsünce sayfalari var Instagramda ordaki ödevleri yapmaya calisin … cok ise yariyor inanarak ve sebat ederek devam edin …

eger bütün degerleriniz normalse kendinizi kimyasallarla daha fazla uyusturmayin derim
Maneviyata yönelin, Zihin yorgunlugu olur her insanda, benimde tam tersi ayni anda bircok seyi düsünme problemim var, ders calisirken taa diger odadan annemin Telefon görüsmesini bile cok net duyabilirdim sokaktan gelen sesleri algilardim. Bu da bir nev-i odaklanamamak ya da cok fazla seye odaklanabilmek ve cok zor.
Meditasyon yapiyorum, Kitap okuyorum zihnimi bosaltmaya calisiyorum. Pozitif Düsünce sayfalari var Instagramda ordaki ödevleri yapmaya calisin … cok ise yariyor inanarak ve sebat ederek devam edin …
Evet bende aynen böyleyim..Eskiden bu yüzden ders çalışamazdım odaklanamazdım...Ama sanki çok arttı gibi bide tabi bunu takıntı haline getirdikçe daha da artıyor...İnternetten hep işime yarıcak şeyleri okuyorum kitaplar alıyorum bununla ilgili ama çok ilginç üstüne gittikçe artıyor..Mecburen doktora gitmek zorundayım kendim işin içinden çıkamıyorum

Back
X