Erkek kardeşim başka ilde çalışıyor, o yolluyor. Hayır boşanmış değiller ama doğru düzgün eve gelmez, aramaz. Yazın gelip kuzenimin düğünune dolar takip gitmişti..Anne baba ayrı mı nasıl geciniyorlar
Annenizin dogru düzgün gecim kaynagı yoksa eş adayınızla simdiden konusup maasınızın onda biri beşte birimi üctebirimi neyse yardım edeceginizi söyleyin derimErkek kardeşim başka ilde çalışıyor, o yolluyor. Hayır boşanmış değiller ama doğru düzgün eve gelmez, aramaz. Yazın gelip kuzenimin düğünune dolar takip gitmişti..
O zaman sizin durumunuz sadece dugune has değil, genel olarak ailenize karşı fazla verici olan taraf sizsiniz.Yani ailedeki anne siz gibisiniz.Inş çok borca girmeden atlatırsınız bu süreci.Allah yardimciniz olsunT Tubikkk93 başka şansım yok ki. Ben yardım etmesem kim edecek. Annem geçmişte para yollamadığım aylara bile atıfta bulunuyor bazen. Yollasaydin ben biriktirirdim eksiklerin alınırdı diyor. Cevap verince de tam veriyorum sinirle, sonra yine üzülen ben oluyorum. Takı mevzuu da eşe dosta, karşı tarafa mahcup olmamak adına işte.. çok yoruldum. Çok. Çok..
Babannem dedem çift maaşlı ama evlatlarına kredi çekmek zorunda kaldığı için bana yardım edemiyor. Kredi cektigi biri de babam olacak insan. Hayat işte, kimi 45yasinda ana babasından geçinir kimi 25inde her yükün altına girer ..
Yolladığınız aylarda biriktirdi mi ki ? Ailenin durumunun kötü olması insanı uyutmuyor ama seninde yoluna bakman lazım. Kız kardeşin kaç yaşında bilmiyorum . Çalışma imkanı var mı ? Şimdi para yolladın diyelim ama yarın bir gün ev alınca o parayı yollayamazsın. Ondan bence kalıcı bir çözüm arayın. Annen bebek bakabilir kendi evinde bu ona en az 1000 tl kazandırır . Bir de baban böyle sorunlu ise annen dönüp bakınca bozulman doğal. Şimdilik bunşarı düşünme en güzel ve en zor günlerin canım düğüne odaklanT Tubikkk93 başka şansım yok ki. Ben yardım etmesem kim edecek. Annem geçmişte para yollamadığım aylara bile atıfta bulunuyor bazen. Yollasaydin ben biriktirirdim eksiklerin alınırdı diyor. Cevap verince de tam veriyorum sinirle, sonra yine üzülen ben oluyorum. Takı mevzuu da eşe dosta, karşı tarafa mahcup olmamak adına işte.. çok yoruldum. Çok. Çok..
Babannem dedem çift maaşlı ama evlatlarına kredi çekmek zorunda kaldığı için bana yardım edemiyor. Kredi cektigi biri de babam olacak insan. Hayat işte, kimi 45yasinda ana babasından geçinir kimi 25inde her yükün altına girer ..
elaine benes T Tubikkk93 Sudakiiz
Az çok o da biliyor icinde bulunduğum durumu.Yardim olayını henüz söylemedim de, normalde anlayisli bi insan. Aileme acıyacak olması fikri bile beni itiyor.
Anamnez kendi televizyonunu, playstationunu getirdi. Onun dışında kalan kucuk esyalari (çamaşır askılığı ütü masası vs ) o aldı. Yeni eşyaları da büyük ihtimalle aileleri karistirmadan biriken paralarla bız alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?