peki eşinin bu buruk çocukluğundan haberi var mıKizlar cocuklugum oyle buruk gectiki kendimi hic ilgilenilmemis sevilmemis gibi hissediyorum. Esimin uzerine cok dusuyorum belkide bu yuzden cok fazla ilgilensin benimle istiyorum. Tartistik ve bana dediki annen baban bile benim ugrastigim kadar ugrasmamistir seninle beni cok yoruyorsun zihnimi bunaltiyorsun dedi. Cok uzuldum ben o kadarda ugrastirmadimki onu kendimi cok caresiz hissediyorum ya. Suan yurtdisinda sadece msjlasabiliyoruz ben cok merak ediyorum onu ama uzerine düşmekde istemiyorum bi turlu orta yolu bulamiyorum ya. Ne yapiyim ne olur bana fikir verin
ah işte anlatmayacaktınEvet anlatiyorum tabiki yasadiklarimi benden fazlasini bekleme ben buyum diyor...
hiç bir erkek herşeyini anlatmazki...bizde anlatmayız hem...Bana herseyini anlatsin istiyorum mesela. Kendime onu cok takinti yaptigimi dusunuyorum kurtulmam gerekiyor bu durumdan
Canim sen anladigim kadariyla sevgiye acKizlar cocuklugum oyle buruk gectiki kendimi hic ilgilenilmemis sevilmemis gibi hissediyorum. Esimin uzerine cok dusuyorum belkide bu yuzden cok fazla ilgilensin benimle istiyorum. Tartistik ve bana dediki annen baban bile benim ugrastigim kadar ugrasmamistir seninle beni cok yoruyorsun zihnimi bunaltiyorsun dedi. Cok uzuldum ben o kadarda ugrastirmadimki onu kendimi cok caresiz hissediyorum ya. Suan yurtdisinda sadece msjlasabiliyoruz ben cok merak ediyorum onu ama uzerine düşmekde istemiyorum bi turlu orta yolu bulamiyorum ya. Ne yapiyim ne olur bana fikir verin
Sizin gibi insanlar cidden cok yoruyor ve cekilmiyorsunuz uzgunum bejde olsam hayat zaten kendi zor cekmem ben poztif insanim benik yanimda insan nese dolar genclesir herkes bunu der sevgilimde ben sahsen istemem sizin gibi insan
yaziyi ilk okurken ailem sevgi göstermedi kisminda bende dedik ki annen baban dan gormedigin ilgiyi kimden bekliyosun hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?