zihnen cok yoruyormusum..

esraziz

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
57
38
8
Kizlar cocuklugum oyle buruk gectiki kendimi hic ilgilenilmemis sevilmemis gibi hissediyorum. Esimin uzerine cok dusuyorum belkide bu yuzden cok fazla ilgilensin benimle istiyorum. Tartistik ve bana dediki annen baban bile benim ugrastigim kadar ugrasmamistir seninle beni cok yoruyorsun zihnimi bunaltiyorsun dedi. Cok uzuldum ben o kadarda ugrastirmadimki onu kendimi cok caresiz hissediyorum ya. Suan yurtdisinda sadece msjlasabiliyoruz ben cok merak ediyorum onu ama uzerine düşmekde istemiyorum bi turlu orta yolu bulamiyorum ya. Ne yapiyim ne olur bana fikir verin

peki eşinin bu buruk çocukluğundan haberi var mı

Evet anlatiyorum tabiki yasadiklarimi benden fazlasini bekleme ben buyum diyor...

E bunaltmayın siz de. Her şeyin bir dozu var.
Kadın, erkek ilgiyi herkes sever de. Bu bunaltıcı olmamalı. Geçirdiğiniz çocukluk buna bahane değil. Kendinize ve karşınızdakine bu şekilde huzursuzluk verme boyutundaysa bir psikoloğa filan görünün.

Aynen,kadın derin adam yüzme bilmiyor.Daha iyi anlatılamazdı.
Sen boşver canım onu.Onu öyle kabul et.Eksiklerini başka şeylerle doldur.İş, hobi kursu ,kız arkadaş,aile komşu..Koca diye dursun başında o da.Onlara muhtaç olanda kabahat.

Bana herseyini anlatsin istiyorum mesela. Kendime onu cok takinti yaptigimi dusunuyorum kurtulmam gerekiyor bu durumdan

Bana herseyini anlatsin istiyorum mesela. Kendime onu cok takinti yaptigimi dusunuyorum kurtulmam gerekiyor bu durumdan
hiç bir erkek herşeyini anlatmazki...bizde anlatmayız hem...
siz üsteledikce size rapor vermek zorunda olmadığı hissine kapılıp bunalabilir gayet normal...
sanırım yeni evlisiniz ve çalışmıyorsunuz...
kitap okuyun hoby falan edinin,yani adamı didiklemeyin biraz kendinize odaklanın...

Bg
Canim sen anladigim kadariyla sevgiye ac
buyumussun ve bu yasta olsa doyurulmak
isyeniyorsun.esin tarafidan hep deger gorulen
hep birinci plan olmak istiyorsun ama fazla
abarti yapma ama icinden geldigi gibi davran boyle dengeyi sagla.

canim benim aslinda bence kocan yeterince ilgilenio buyuk ihtimalle seninle ama sen doymuosun. yanlis anlama bunu seni elestirmek icin soylemiorum, durumu tasvir ediorum. yani anahtar kelimeleri sen soylemissin zaten, sevgisiz cocuklugun. sende actigi yaralari esinin sevgisi ilgisi kapatsin istiosun ama o ne yaparsa yapsin seni tatmin etmez, cunku asil istedigi o diil ruhunun, yani temeldeki sorunlari cozmezsen cok yipranirsiniz sen de esin de. o seni mutlu etmeye calisip surekli basarisiz olur, sen onun her yaptigini bi tik eksik bulur mutsuz olursun. mutlaka psikolojik destek almalisin. cocukluk sorunlarini asmaya basladikca hersey farklilasmaya basliycaktir.
umarim en kisa zamanda cozulur sikintilariniz

nasıl tavır sergiliyorsunuz ki?
gerçekten bunaltıyor ollabilir misiniz ?

Galiba biraz bunaltiyorum. Isim ve baska ugrasim olmadii icin hep ustune dusuyorum . Ama bundan sonra kendimi geri tutmaya calisicam

o senin eşin psikoloğun değil.her ilgi alaka bi yere kadar.adam da haklı bunu söyleyecek raddeye geldiyse frenle kendini.biraz serbest bırak.o seni merak etsin

Kendini geri tutmaya çalışma kendini meşgul et

Işin olsun uğraşın olsun

Hiçbir şey yapamam dersen dantel örnek kitap oku tv izle ama kafan meşgul olsun

Sana ait hayatın olsun ki sürekli adamdan ilgi bekleme

Sizin gibi insanlar cidden cok yoruyor ve cekilmiyorsunuz uzgunum bejde olsam hayat zaten kendi zor cekmem ben poztif insanim benik yanimda insan nese dolar genclesir herkes bunu der sevgilimde ben sahsen istemem sizin gibi insan
yaziyi ilk okurken ailem sevgi göstermedi kisminda bende dedik ki annen baban dan gormedigin ilgiyi kimden bekliyosun hayirlisi

Zaten birseylerin farkindayim ben ama ne bilim bu sekildede deme ya moralimi bozdun valla

Bunaltmayın adamı. İlgisizse haksız. Ama abartı bir ilgi de beklemeyin. Güzel şeylerden sözedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…