zihnen cok yoruyormusum..

Kesinlikle katılıyorum. Bazı insan hep kendi sorunlarından söz eder. 2 saat geçer konuyu değiştirmeye çalıştırırsın, hop yine kendine çevirir. Seni de aşağıya çeker.

Galiba biraz bunaltiyorum. Isim ve baska ugrasim olmadii icin hep ustune dusuyorum . Ama bundan sonra kendimi geri tutmaya calisicam

aynısı size yapılsa siz de sıkılırsınız bir süre sonra, kendine bir uğraş bul dersiniz karşınızdaki kişiye..

Açkitoçkommmm ben bugun çot haştayimmmm ateçime bi bakay misinnnn kocişimmmmm oyamdan degil buyamdan bakkkkkkkk öhö öhöö:)))
Bunlari yapiyosan adam cekememistir:)
Ama senin cocuklugunu bildigi halde sana o lafi soylediyse hoduklukten baska bi sey degildir. Seni yaralamak istemistir ve affi yoktur! Okuzdur!

Biz kadınların düşündüğünün onda birini erkekler düşünmüyorum malesef. Biz neden se hep sevmek sevilmek isteriz ama onlar daha farklı bakıyorlar olaya. Isteseler herşeyi yaparlar ama demekki içlerinden gelmiyor.kadınlar kendinden çok düşünüyor eşlerini ama onlar önce kendilerini düşünüyor.sen boşver canım üzülme, bi otomobil den otobüs görevi görmesini bekleyemez sin. Eşinden de çok şey bekleme adamın bi kapasitesi var onun dışına çıkmıyor demekki.bende hep fazlasını bekliyorum ama eşim in kapasitesi bu kadar isteyerek dışına çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…