- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Ne peki seni bu hale getiren sorunlar? Sallama ya.Gencecik kadınsın , hayatın tadını çıkar.Afedersin de aile de bir yere kadar.Ben de bazen daralıyorum babamla annem gelmişler 60 yaşına hala bazen ufak tefek atışırlar.Direkt söylüyorum siz seçtiniz birbirinizi beni karıştırmayın diye.Herkesin derdi kendine valla.Yüreğim o kadar kocaman değil ki her dertle dertleneyim?
Ne diyeyim Allah yüreğine ferahlık versin.Oyle deme. Icinden cikamadigim seyler var. Boguluyorum, nefes almak bile agir geliyor bazen. Ayikken huzurum yok. Huzuru uykuda buluyorum. Zaten hayatim is ve uykuya indirgenmis durumda. Mesai bitsin istemiyorum cunku biliyorum ki eve dondugumde belimi buken sorunlarla karsilasacagim.
Ne diyeyim Allah yüreğine ferahlık versin.
ne gibi sorunlar mesela bunlar?
Bende bu aralar bir bunalım halindeyim ama sizin ki başka . Çok ağır yükler altında kalmış gibisiniz,okurken bunu hissettim.Nedir sizi bu kadar düşündüren,yıpratan?
Anlatmak iyi gelir belki?
Benzer hayatlar yaşıyoruz aslinda. Uzmeyin kendinizi , elbet guzel gunler gelecek. Evde olsaniz bile bir kitap okuyun , ne bileyim sevdiginiz bir dizi olabilir. Kafanizi dagitmaya calisin. Bazen olmuyor biliyorum. Sanki her sey kotu gitmek icin anlasmis gibi oluyor. Ama güclusunuz unutmayin.Cevremde guzel hicbir gelisme olmuyor artik. Ailem yaslaniyor artik ve saglik sorunlari ortaya cikiyor. Annemle ugrasiyoruz su siralar. Ise gitmek ve mesai disinda birilerini dusunmek disinda yaptigim bir sey yok. Tatsiz, tuzsuz bir hayat iste.
Benzer hayatlar yaşıyoruz aslinda. Uzmeyin kendinizi , elbet guzel gunler gelecek. Evde olsaniz bile bir kitap okuyun , ne bileyim sevdiginiz bir dizi olabilir. Kafanizi dagitmaya calisin. Bazen olmuyor biliyorum. Sanki her sey kotu gitmek icin anlasmis gibi oluyor. Ama güclusunuz unutmayin.
Darmadağın olsaniz bile ayaktasiniz bence. Sadece gücünüzün farkında degilsiniz.Guzel gunlerin gelecegini ummak yerine yarinin bugunu aratmamasini diliyorum sadece.
Modum oyle dusuk ki soylediginiz seyler cok luks geliyor su an.
Guclu muyum? Bence degilim. Oyle olsaydi, 35 yasinda koca bir kadin olarak bazi seyleri coktan asmam gerekiyordu. Benim yaptigim ne? Bagimli gibi, en ufak bir sarsintida darmadagin oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?