Zihnen ozgur olmayi oyle isterdim ki...

Her seyin bir nedeni oldugunu dusunurum hep. Yasadiklarimin da nedeni var muhakkak.

Yazdiklariniz guc verdi, sag olun.

Canimsiniz.

Her seyin bir nedeni oldugunu dusunurum hep. Yasadiklarimin da nedeni var muhakkak.

Yazdiklariniz guc verdi, sag olun.
Birazcık güç olduysa ne mutlu. Allah taşıyamayacagimiz yuk vermiyor unutmayin.

Kendinizi iyi , kotu nasil hissederseniz hissedin bana yazabilirsiniz. Belki bir sey elimden gelmez ama dinlerim sizi. Bazen sadece anlatmak bile hafifletiyor. Kotu gunler geride kalicak umutlu olun.

Eksik olmayin. Cok sag olun.

youtubeda tülay kök diye bir psikolog var. Böyle konulara da değiniyor, incelemenizi tavsiye ederim.

Hemen hemen hergün kendime dediğim şeydir keşke biraz şöyle boş ,vurdumduymaz olsaydım diye.
Çok kötü bir durum sürekli kafada bir sorun ya da sorunlar olması çoğu zaman beynimin ağrıdığını hissedebiliyorum.
Dediğin çok doğru başka ile yerleştim kafam rahatlar dedim toparlanırım dedim ama yok gitmek çözüm değil sen nereye kafa oraya...

Canım seni kişisel gelişim bölümündeki konulara davet ediyorum özellikle pozitif düşünce ve olumlamalar konusuna. Başlarda zorlanırsın ama vazgeçmezsen insan daha iyi hissediyor dene bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…