Oylemi dersiniz ayni komsuma bir kac ay once yine aynisini yaptilar yaslida kadin amaBana pek hırsız tablosu çizmedi bu adam.
Aynisi oncedende basina gelmisti kadincagizin bende korkmaya basladim artikHırsızın Zile basmaz ki..başka biseydir.
Evde olup olmadığını kontrol ediyorHırsızın Zile basmaz ki..başka biseydir.
Haklisiniz birdaha asla birakmayacgim zaten ama yinede ek bir bilgi bir onlem biliyorsaniz cok sevinirim soylemenizeValla en büyük önlemi cocuklari evde yalniz birakmayarak almis olursunuz bence. Hem hırsıza hemde baska bicok tehlikeye karsi önlem almis olursunuz bu sekilde. Allah korusun yangin vs cikartabilirler, hersey olabilir. Neler görüyoruz apartmandan biri sizin gidisinizi kolluyo olur belkide belli mi
Cok teskkur ederimHırsız olabilir evde olup olmadığınızı anlamak için basmış olabilir bu yöntemi kullananları duymuştum. Kapınızı değiştirin acilen. Bir de kapının üst kısmına küçük bir güvenlik kamerası takabilirsiniz, caydırıcı olur. İnternette de çokça satılıyor bunlardan.
Bir daha asla birakmayacagim tesekkur ederimSiz en başta çocukları evde bırakarak hata yapmışsınız. Bu hırsız olabılır , yangın çıkabili vs herşey olabilir. Dikkat etmek lazım
Hakli olabilirsiniz ama adam kadin kimo dedigi halde yani sesini duydugu halde kapiyi zorlamis dusunun kadin camdan bana bagiriyo baya falan sonra geliyo tekrar kimsin diyo ve ogluna seslenince gidiyo adamHırsız zile basar. Kontrol etmek için . İki sene önce akşam 11 de zil çaldı . Pencereden baktım . 1 arabada 3..4 adam . Abla burası hüseyinin evimi dedi . Yoldan bulduk bu çocuğu evim burası diyor sarhoş bu dedi . Plakasını aldık şikayet ettim bende . O gece bir kez daha gördüm sokakta. Evde olmasak girceklerdi.
Bunu bende dusunmustum ama esim evde bisey var sanacaklar dedi daha cok dikkat ceker dedigi icin yapmadikCelık kapının onune demır kapı taktırmanızı onerıyorum.
En iyisiCelık kapının onune demır kapı taktırmanızı onerıyorum.
Kilit saglam degil diyorsunuz bence ilk etapta onu degistirmelisiniz apartmanca toplanip.Haklisiniz birdaha asla birakmayacgim zaten ama yinede ek bir bilgi bir onlem biliyorsaniz cok sevinirim soylemenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?