Hakli olabilirsiniz zaten kapinin kilidini hatta cok ucuk rakamlar degilse kapiyi degismeyi dusunuyorum ama ekstra ekstra onlemde istiyorum cunki girse bi cikaracagi televizyon var eline alip ama okadar pisletiyolarki heryer basiyolar herseyi dokuyolar tiksiniyorum herseyi bastan yikamak zorunda kaliyorum ve bu yuzden makinamin bile motoru yanmistiKilit saglam degil diyorsunuz bence ilk etapta onu degistirmelisiniz apartmanca toplanip.
Keske oyle olsa ama degil eminim aynisini daha oncedende yapmislardi kadina simdi birde evde olmayacagim girip batirmalarindan korkuyorum evimi .kapı kapı dolaşıp dilenenler varya belki onlardandır yada birşey satıyorlar yada yardım topluyorlar
Aslinda en etkilisi ama iste daha cok dikkat cekmesinden korkuyorumay bende korkarım biizm arkadas 1.katta idi kapı balkon cam ne varsa demir korkuluk yaptı kapısına bile düşünün giriş kapısına
basıyorlar evdemiyiz değilmiyiz diyeHırsızın Zile basmaz ki..başka biseydir.
basıyorlar evdemiyiz değilmiyiz diye
Aslinda bende sizin gibi dusunuyodum zaten kapiyi arkadan kitletiririm ama simdi tam o arada geldikleri icin korktum acikcasi cok cok mecbur kalmadikca birakmayi dusunmuyorum asla artik.Birincisi kapının kiltini değiştirin. Bu önlem değil bozuk kapı davetiyedir.
Eğer imkan varsa 3 kilitli çelik kapılar var çok güvenli, öneririm.
3. şu apartmana kamera taktırın girişe ve çıkışa. Apartman sakinleriyle konuşun.
Artık çoğu yerde var .
Ayrıca 7 ve 10 yaşındaki çocuk market saati kadar evde kalabilir , yalnız bırakmayın diyenlere şaşırdım.
Zile basar. Basıyor. Evde tek olduğunu bildiği zaman çalıyor. Sen kapıyı açar açmaz sana doğru hamle yapıyor, ya bayıltiyir ya bişey yapıyor evi soyup gidiyorHırsızın Zile basmaz ki..başka biseydir.
Yani komsunuz sizofren degilse adamin gozu donmus demektir. Kapiyi acip girse o kadina ne yapardi kimbilir. Allah muhafaza..
En guzel onlem kamera ve kapinin degismesi.
[/QUOTEkomsumun akli dengesi gayet yerinde malesef adam zorlamis dusuncem benimde tek ve yasli oldugunu biliyodur yoksa bu cesareti gosteremezdi sanirim
Allah korumus hepinizi karsi karsiya gelseniz bos degillerdir muhtemelen yaralayici biseyleri vardir mutlaka Allah korusunBundan 3_4 yil önce bir apartmanda ailemle akşam oturuyoruz. Binadakiler de hep öğretmen ve yazın memleketlerine gidiyorlar çevredeki herkes de biliyor . Bizim yan komsu ve biz gitmedik o yaz .Akşam annem kardeşlerim.felan oturuyoruz kapıyı biri zorluyor biz içerdeyken .Sonra ilk ben farkettim yalandan baba misafir geldi diye bağırdım. Merdiveblerden kaçtılar ama kapı ile uğraşıldığı belliydi çok net
Tesekkur ederim sizede gecmis olsun Allahtan girememis evinizeBir akşam bizim de zilimiz çalındı. Elinde takım çanyasıyla genç bir çocuk geldi. Biz kapıyı açınca da hiçbir şey demeden koşarak kaçtı. Aşağıda bekleyen birisi daha varmış. Kaçtılar öyle. Geçmiş olsun
Çocuklariniza, size bir şey yapmasınlar evin pislenmesini düşünmeyin. Önlem alamazsanız da nezih bir semte taşının.Keske oyle olsa ama degil eminim aynisini daha oncedende yapmislardi kadina simdi birde evde olmayacagim girip batirmalarindan korkuyorum evimi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?