- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.048
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla iyi misin derde bak.Keske oyle olsa ama degil eminim aynisini daha oncedende yapmislardi kadina simdi birde evde olmayacagim girip batirmalarindan korkuyorum evimi .
Abla iyi misin derde bak.
Siz evdeysen girip boğazına cökceginden değil ev batacak diye korkuyon
Ev kadını olmak![]()
Cok iyimis ama evde olsam bi caresine bakarim okonuda cok korkak deilim alet edevatim var indiriveririm tabi hic karsilasmadim oan panik yapmazsam yani,girerse alabilecegi pek bisey yok evleri batirip gidiyolar o sorunumAlarm sistemi taktirin. Bazi alarm sistemlerinde panik butonu var. Ben kullaniyorum mesela. Telefonumda aplikasyonu var. 3 tus var itfaiye polis ambulans. 3 tustan hangisine basarsam acil olarak gonderiyor sistem kayitli adresime.
Bence biz kadınlar hiç normal degiliz vallahi bakya evde olmadigimi varsayarak soyluyorum Allah korusun karsilasmiyimda gercekten herueri dagitiyolar evde ne var ne yok yikamak zorunda kalmistim girdiginde tam tamina 32 makina camasir yikadim aldigi seyden daha fazla tuttu faturam ve bozulan makinamin tamiri
![]()
Aa haayir benim zile basmamis komsunun hem ziline basiyo hem kapiyi zorluyo Allahtan benimkine basmadi cocuklar acsaydi cok kotu olurdu Allah korusunÇocuklariniza, size bir şey yapmasınlar evin pislenmesini düşünmeyin. Önlem alamazsanız da nezih bir semte taşının.
Hem sizin zile basıp hem komşunun kapısını zorlamış gerçekten korkunç.
Bencede oyleBence biz kadınlar hiç normal degiliz vallahi bak![]()
Yeni nesil kapilar var aslinda asla acilmiyo ama masaAllah ustune biokadar daha koysam araba alirim resmen 12bintl biraz daha arastirip hem guvenilir hem uygun bisey bulurum ins.yoksa evi kiraya verip siteye kiraya cikmayi dusunuyorumKesinlikle basıyorlar eğer açan olamazsa kapyı bi şekilde açıp giriyorlar. Geçen sene üst komşum yaşadı
Adamlar bu işin kurdu olmuşlar malesef. Ama lütfen ne olursa olsun çocukları bırakmayın. Sadece hırsız için demiyorum hep aklıma ya deprem olsa o an yada yangın çıksa apartmanda allah korusun her şey Allah’tan tabiYeni nesil kapilar var aslinda asla acilmiyo ama masaAllah ustune biokadar daha koysam araba alirim resmen 12bintl biraz daha arastirip hem guvenilir hem uygun bisey bulurum ins.yoksa evi kiraya verip siteye kiraya cikmayi dusunuyorum
Yok akillandim zaten 5dkka bile olsa artik asla birakmayacagim cok korktum ya nizim kapiyi calsaydi buyuk oglum acmaz ama kucuk biranda kosup aciverirdi sanirim Allah koruduAdamlar bu işin kurdu olmuşlar malesef. Ama lütfen ne olursa olsun çocukları bırakmayın. Sadece hırsız için demiyorum hep aklıma ya deprem olsa o an yada yangın çıksa apartmanda allah korusun her şey Allah’tan tabi
Aynen öyle.rabbim evlatlarınızı bağışlasın inşallahYok akillandim zaten 5dkka bile olsa artik asla birakmayacagim cok korktum ya nizim kapiyi calsaydi buyuk oglum acmaz ama kucuk biranda kosup aciverirdi sanirim Allah korudu
AminnAynen öyle.rabbim evlatlarınızı bağışlasın inşallah
Bundan 10 sene once belki daha fazladir annemin arkadasinin apartmanına hirsiz girmis. Esiyle uyuyorlarmis. Sprey sikmis uyurken onlara. Evi soymus bi guzel. Sonra ust kata gitmis. Orayida bir guzel soymus. En son cikmadan ust katta ki kadini alt kata adamin yanina alt katta ki kadini ust katta ki adamin yanina birakip gitmis.C
Cok iyimis ama evde olsam bi caresine bakarim okonuda cok korkak deilim alet edevatim var indiriveririm tabi hic karsilasmadim oan panik yapmazsam yani,girerse alabilecegi pek bisey yok evleri batirip gidiyolar o sorunum
Bu nasıl bir psikopatlık ya. Ben zarar veriyim bunlar birbirlerini öldürsünler ye mi düşündüBundan 10 sene once belki daha fazladir annemin arkadasinin apartmanına hirsiz girmis. Esiyle uyuyorlarmis. Sprey sikmis uyurken onlara. Evi soymus bi guzel. Sonra ust kata gitmis. Orayida bir guzel soymus. En son cikmadan ust katta ki kadini alt kata adamin yanina alt katta ki kadini ust katta ki adamin yanina birakip gitmis.
Yani eve gelen hirsiz oyle bucagi alip ustune yuruyunce kuyrugunu kisip kacacak tipler olmuyor. Genelde silahli oluyorlar. Ve zaten zarar vermeme derdinde de olmuyorlar. Kurtulmak icin gerekirse cinayet isler adamin kaybedecek biseyi yok ki.