Zile basan hırsiz

Alarm sistemi taktirin. Bazi alarm sistemlerinde panik butonu var. Ben kullaniyorum mesela. Telefonumda aplikasyonu var. 3 tus var itfaiye polis ambulans. 3 tustan hangisine basarsam acil olarak gonderiyor sistem kayitli adresime.

10 yıl önce arkadasın evi soyuldu.
Bişeyden süpehendin mi dedim. Son gunlerde sureklı adamlar gelıyormuş.
Son zamanlarda hırsızlık arttı alarm takalım dıyorlarmış. Ark yok dıyormuş iki gun sonra yıne gelıyorlarmış.
Sonra da işte kilidi söküp içeri girmişler.

Abla iyi misin derde bak.
Siz evdeysen girip boğazına cökceginden değil ev batacak diye korkuyon
Ev kadını olmak 😃
🤣🤣ya evde olmadigimi varsayarak soyluyorum Allah korusun karsilasmiyimda gercekten herueri dagitiyolar evde ne var ne yok yikamak zorunda kalmistim girdiginde tam tamina 32 makina camasir yikadim aldigi seyden daha fazla tuttu faturam ve bozulan makinamin tamiri 🤣🤣

C
Alarm sistemi taktirin. Bazi alarm sistemlerinde panik butonu var. Ben kullaniyorum mesela. Telefonumda aplikasyonu var. 3 tus var itfaiye polis ambulans. 3 tustan hangisine basarsam acil olarak gonderiyor sistem kayitli adresime.
Cok iyimis ama evde olsam bi caresine bakarim okonuda cok korkak deilim alet edevatim var indiriveririm tabi hic karsilasmadim oan panik yapmazsam yani,girerse alabilecegi pek bisey yok evleri batirip gidiyolar o sorunum

🤣🤣ya evde olmadigimi varsayarak soyluyorum Allah korusun karsilasmiyimda gercekten herueri dagitiyolar evde ne var ne yok yikamak zorunda kalmistim girdiginde tam tamina 32 makina camasir yikadim aldigi seyden daha fazla tuttu faturam ve bozulan makinamin tamiri 🤣🤣
Bence biz kadınlar hiç normal degiliz vallahi bak 😃

Çocuklariniza, size bir şey yapmasınlar evin pislenmesini düşünmeyin. Önlem alamazsanız da nezih bir semte taşının.
Hem sizin zile basıp hem komşunun kapısını zorlamış gerçekten korkunç.
Aa haayir benim zile basmamis komsunun hem ziline basiyo hem kapiyi zorluyo Allahtan benimkine basmadi cocuklar acsaydi cok kotu olurdu Allah korusun

Kesinlikle basıyorlar eğer açan olamazsa kapyı bi şekilde açıp giriyorlar. Geçen sene üst komşum yaşadı
Yeni nesil kapilar var aslinda asla acilmiyo ama masaAllah ustune biokadar daha koysam araba alirim resmen 12bintl biraz daha arastirip hem guvenilir hem uygun bisey bulurum ins.yoksa evi kiraya verip siteye kiraya cikmayi dusunuyorum

Yeni nesil kapilar var aslinda asla acilmiyo ama masaAllah ustune biokadar daha koysam araba alirim resmen 12bintl biraz daha arastirip hem guvenilir hem uygun bisey bulurum ins.yoksa evi kiraya verip siteye kiraya cikmayi dusunuyorum
Adamlar bu işin kurdu olmuşlar malesef. Ama lütfen ne olursa olsun çocukları bırakmayın. Sadece hırsız için demiyorum hep aklıma ya deprem olsa o an yada yangın çıksa apartmanda allah korusun her şey Allah’tan tabi

Adamlar bu işin kurdu olmuşlar malesef. Ama lütfen ne olursa olsun çocukları bırakmayın. Sadece hırsız için demiyorum hep aklıma ya deprem olsa o an yada yangın çıksa apartmanda allah korusun her şey Allah’tan tabi
Yok akillandim zaten 5dkka bile olsa artik asla birakmayacagim cok korktum ya nizim kapiyi calsaydi buyuk oglum acmaz ama kucuk biranda kosup aciverirdi sanirim Allah korudu

Ben birde şunu okumuştum. Yaz tatillerinde özellikle kapılara broşür bırakırlarmış ki ev sahibi evde mi değil mi anlamak için. Eğer tatile çıkacaksanız komşunuzdan rica edebilirsiniz broşürü almaları için

C
Cok iyimis ama evde olsam bi caresine bakarim okonuda cok korkak deilim alet edevatim var indiriveririm tabi hic karsilasmadim oan panik yapmazsam yani,girerse alabilecegi pek bisey yok evleri batirip gidiyolar o sorunum
Bundan 10 sene once belki daha fazladir annemin arkadasinin apartmanına hirsiz girmis. Esiyle uyuyorlarmis. Sprey sikmis uyurken onlara. Evi soymus bi guzel. Sonra ust kata gitmis. Orayida bir guzel soymus. En son cikmadan ust katta ki kadini alt kata adamin yanina alt katta ki kadini ust katta ki adamin yanina birakip gitmis.

Yani eve gelen hirsiz oyle bucagi alip ustune yuruyunce kuyrugunu kisip kacacak tipler olmuyor. Genelde silahli oluyorlar. Ve zaten zarar vermeme derdinde de olmuyorlar. Kurtulmak icin gerekirse cinayet isler adamin kaybedecek biseyi yok ki.

Bundan 10 sene once belki daha fazladir annemin arkadasinin apartmanına hirsiz girmis. Esiyle uyuyorlarmis. Sprey sikmis uyurken onlara. Evi soymus bi guzel. Sonra ust kata gitmis. Orayida bir guzel soymus. En son cikmadan ust katta ki kadini alt kata adamin yanina alt katta ki kadini ust katta ki adamin yanina birakip gitmis.

Yani eve gelen hirsiz oyle bucagi alip ustune yuruyunce kuyrugunu kisip kacacak tipler olmuyor. Genelde silahli oluyorlar. Ve zaten zarar vermeme derdinde de olmuyorlar. Kurtulmak icin gerekirse cinayet isler adamin kaybedecek biseyi yok ki.
Bu nasıl bir psikopatlık ya. Ben zarar veriyim bunlar birbirlerini öldürsünler ye mi düşündü :(

Benim eşim çilingir.. O kadar basitti her türlü kapıyı açmak. Bazı kapılar daha güvenli gözükse de o kapılara göre de yöntem geliştirilmiş. Eşimin açamadığı kapı yok yani. Öyle çok çok zor yöntemlerde değil. Bilen biri rahatlıkla açar kapı meselesi değil bu. Eşim çok güler mesela kilitleri değiştiriyor kimisi 2 ayrı kilit yaptırıyor alt ve üste ama zaten hırsız anahtarla girmiyor... Allahım korusun çoluk çocuğumuzu ya.

hırsizlarin kullandigi taktiklerden biri zili basarlar karsilik veren yoksa ev boştur
kapidaki ayakkabilarida bakarlar hic hoslanmam ama evin girisinde mutlaka bir ayakkabi birakirim ben ve kapi pencere kilitlemeden balkon kapilarindaki anahtarlari uzerinden almadan yatmam
evden uzun sure ayrilacaksam kalin perdeleri cekmem
adamlar su saatlerini bile bir kac gun takip edip evde olup olmadigimizi anliyorlarmis

Back
X