Zile basan hırsiz

Kilit saglam degil diyorsunuz bence ilk etapta onu degistirmelisiniz apartmanca toplanip.
Hakli olabilirsiniz zaten kapinin kilidini hatta cok ucuk rakamlar degilse kapiyi degismeyi dusunuyorum ama ekstra ekstra onlemde istiyorum cunki girse bi cikaracagi televizyon var eline alip ama okadar pisletiyolarki heryer basiyolar herseyi dokuyolar tiksiniyorum herseyi bastan yikamak zorunda kaliyorum ve bu yuzden makinamin bile motoru yanmisti

kapı kapı dolaşıp dilenenler varya belki onlardandır yada birşey satıyorlar yada yardım topluyorlar

kapı kapı dolaşıp dilenenler varya belki onlardandır yada birşey satıyorlar yada yardım topluyorlar
Keske oyle olsa ama degil eminim aynisini daha oncedende yapmislardi kadina simdi birde evde olmayacagim girip batirmalarindan korkuyorum evimi .

ay bende korkarım biizm arkadas 1.katta idi kapı balkon cam ne varsa demir korkuluk yaptı kapısına bile düşünün giriş kapısına

çocukları evde bırakıp gitmeyin mümkün oldukça
evet malesef hırsız olabilir evde kimse olup olmadığını kontrol ettirmek için
apartmana kamera taktırabilirsiniz

Birincisi kapının kiltini değiştirin. Bu önlem değil bozuk kapı davetiyedir.

Eğer imkan varsa 3 kilitli çelik kapılar var çok güvenli, öneririm.

3. şu apartmana kamera taktırın girişe ve çıkışa. Apartman sakinleriyle konuşun.

Artık çoğu yerde var .

Ayrıca 7 ve 10 yaşındaki çocuk market saati kadar evde kalabilir , yalnız bırakmayın diyenlere şaşırdım.

yeni taktik buymuş zaten.. zile basıyorlar..
mesela bi arkadaşta da ayakkabı çekeceğini kapıya asıyordu birileri...eğer onu eski yerine koymaz iseler evde kimse yok demekmiş..
polislerden duyuyoruz....

Birincisi kapının kiltini değiştirin. Bu önlem değil bozuk kapı davetiyedir.

Eğer imkan varsa 3 kilitli çelik kapılar var çok güvenli, öneririm.

3. şu apartmana kamera taktırın girişe ve çıkışa. Apartman sakinleriyle konuşun.

Artık çoğu yerde var .

Ayrıca 7 ve 10 yaşındaki çocuk market saati kadar evde kalabilir , yalnız bırakmayın diyenlere şaşırdım.
Aslinda bende sizin gibi dusunuyodum zaten kapiyi arkadan kitletiririm ama simdi tam o arada geldikleri icin korktum acikcasi cok cok mecbur kalmadikca birakmayi dusunmuyorum asla artik.

Bundan 3_4 yil önce bir apartmanda ailemle akşam oturuyoruz. Binadakiler de hep öğretmen ve yazın memleketlerine gidiyorlar çevredeki herkes de biliyor . Bizim yan komsu ve biz gitmedik o yaz .Akşam annem kardeşlerim.felan oturuyoruz kapıyı biri zorluyor biz içerdeyken .Sonra ilk ben farkettim yalandan baba misafir geldi diye bağırdım. Merdiveblerden kaçtılar ama kapı ile uğraşıldığı belliydi çok net

Yani komsunuz sizofren degilse adamin gozu donmus demektir. Kapiyi acip girse o kadina ne yapardi kimbilir. Allah muhafaza..

En guzel onlem kamera ve kapinin degismesi. :KK43:

Yani komsunuz sizofren degilse adamin gozu donmus demektir. Kapiyi acip girse o kadina ne yapardi kimbilir. Allah muhafaza..

En guzel onlem kamera ve kapinin degismesi. :KK43:
[/QUOTEkomsumun akli dengesi gayet yerinde malesef adam zorlamis dusuncem benimde tek ve yasli oldugunu biliyodur yoksa bu cesareti gosteremezdi sanirim

A
Bundan 3_4 yil önce bir apartmanda ailemle akşam oturuyoruz. Binadakiler de hep öğretmen ve yazın memleketlerine gidiyorlar çevredeki herkes de biliyor . Bizim yan komsu ve biz gitmedik o yaz .Akşam annem kardeşlerim.felan oturuyoruz kapıyı biri zorluyor biz içerdeyken .Sonra ilk ben farkettim yalandan baba misafir geldi diye bağırdım. Merdiveblerden kaçtılar ama kapı ile uğraşıldığı belliydi çok net
Allah korumus hepinizi karsi karsiya gelseniz bos degillerdir muhtemelen yaralayici biseyleri vardir mutlaka Allah korusun

Bir akşam bizim de zilimiz çalındı. Elinde takım çanyasıyla genç bir çocuk geldi. Biz kapıyı açınca da hiçbir şey demeden koşarak kaçtı. Aşağıda bekleyen birisi daha varmış. Kaçtılar öyle. Geçmiş olsun

Bir akşam bizim de zilimiz çalındı. Elinde takım çanyasıyla genç bir çocuk geldi. Biz kapıyı açınca da hiçbir şey demeden koşarak kaçtı. Aşağıda bekleyen birisi daha varmış. Kaçtılar öyle. Geçmiş olsun
Tesekkur ederim sizede gecmis olsun Allahtan girememis evinize

Keske oyle olsa ama degil eminim aynisini daha oncedende yapmislardi kadina simdi birde evde olmayacagim girip batirmalarindan korkuyorum evimi .
Çocuklariniza, size bir şey yapmasınlar evin pislenmesini düşünmeyin. Önlem alamazsanız da nezih bir semte taşının.
Hem sizin zile basıp hem komşunun kapısını zorlamış gerçekten korkunç.

Bu konuyu görünce evimize giren hırsız geldi aklıma, ilk girmek istediklerinde kapıyı zorlamışlar 2 tane kapı panjur ve çelik açamamışlar tabi, sonra farklı gün penceredeki boydan boya olan demiri kesip girdiler.

Siz yine önlemizi alın tabi ve çocukları evde yalnız bırakmayın

Zil çalma olayına gelince çalıyorlar bir tanıdığımın başına da geldi, evin sahipleri gezmeye gidiyor büyük oğlan evde kalmış annesigil gittikten sonra zil çalıyor kısa bir süre sonra, içeriden sesleniyor kim o diye kapıları açmadan ses yok tabi ayak sesi duyuyor balkondan bakmış 2 yada 3 kişi geçmiş gün erkek gidiyorlar, o sıra zaten hem onların mahallesine hem de bizim mahalleye hırsızlar dadanmıştı.

Back
X