Zile basan hırsiz

Yeni nesil kapilar var aslinda asla acilmiyo ama masaAllah ustune biokadar daha koysam araba alirim resmen 12bintl biraz daha arastirip hem guvenilir hem uygun bisey bulurum ins.yoksa evi kiraya verip siteye kiraya cikmayi dusunuyorum
Sitede olsa hırsızlık oluyor maalesef sitede oturuyorum şuan hırsızlık olayları oldu bir kaç kere adamlar rahat rahat asansörü kullanıp çıkıyorlar, güvenli kapı yok bana göre çelik kapıda 3 tane kilit var ayrı ayrı ama isteyen yine açıyor hatta şöyle market indirim kartları, röntgen filmleri vs gibi şeylerle bile açılıyor.

Ben birde şunu okumuştum. Yaz tatillerinde özellikle kapılara broşür bırakırlarmış ki ev sahibi evde mi değil mi anlamak için. Eğer tatile çıkacaksanız komşunuzdan rica edebilirsiniz broşürü almaları için
Birde bunun yumurta versiyonu çıkmıştı bir ara yazlık yerlerde penceye yumurta atıyorlarmış temizleyen var mı yok mu diye eğer temizlik yapılmazsa ev boş anlamına geliyor muş. Haberlerde görmüştüm.

Bayanlar merhabalar,size bir sorum var lutfen cevaplarsaniz sevinirim...az once markete gittim 15dkka surmedi gelmem cocuklar evdeydi geldikten 5 dkka sonra alt komsum geldi sâna bagirdim camdan nerdeydin diye cocuklara tembihlerim zile bassalarda asla acmazlar kapiyi onada cevap vermemisler,noldu dedim birisi gelmis iri yari bir adam zile basmis binanin icindeki evin kapisina yani,kimo demis hala basiyo sonra kapiyi zorlamaya baslamis komsu bana bagirmis cevap vermeyince yalandan ogluna seslenmis gel bak bu kim diye adam gitti hemen diyo,gecen sene banada hirsiz girmisti ,dıs kapinin kilidinin vidalari gorunuyo yani vidalar sokulup girelebilir Allah korusun simdi evden cikmaya korkmaya basladim hirsızlara karsi ekstra onlem olarak ne yapabilriiz yani alarm veya baska bir sey sizler nasil onlem aliyorsunuz tesekkurler simdiden.Bu arada komsunun kapısini zorlamislar benim degil yani
biegün annem banyodayken, zil sürekli çalıyor, annemde açmıyor tabiki banyoda olduğu için, banyosunu yapıyor, havluyla kurulanırken kapının zorlandığını anlıyor, sesler geliyor, annem kapı deliğinden bakıyor ki, 2 genç kapıyı kurcalıyor...annem bi bağırıyor onlara içerden, nasıl bir hızla kaçıyorlar, annem pencereye çıkıp balıyor arkalarından, hatta biri kapaklanıp düşüyor bahçe kapısında...bu olanlar öğlen saati hemde

biegün annem banyodayken, zil sürekli çalıyor, annemde açmıyor tabiki banyoda olduğu için, banyosunu yapıyor, havluyla kurulanırken kapının zorlandığını anlıyor, sesler geliyor, annem kapı deliğinden bakıyor ki, 2 genç kapıyı kurcalıyor...annem bi bağırıyor onlara içerden, nasıl bir hızla kaçıyorlar, annem pencereye çıkıp balıyor arkalarından, hatta biri kapaklanıp düşüyor bahçe kapısında...bu olanlar öğlen saati hemde
Bir tanıdığımın da başına geldi 8_9 yıl oldu, aile gezmeye gidiyorlar evin büyük kızı gitmemiş sınavları olduğu için ailesi gidince kız banyoya girmiş tabi aile gittikten sonra hırsız eve girmiş kapıdan kız banyoda saklanmış sonra gittiklerini anlayınca çıkmış

10 ve 7 ama market tam karsimda
su hayatda ne olursa olsun ama ne olursa olsun cocukları evde bırakıp karsı komsuya bıle gecmeyın
hersey 1 sanıyede oluyor
coooookk buyuk ıhmal buyuk hata cocugun evde yalnız bırakılması
markete bırlıkte gıdın evet hemen arkanızdan hırsız gelıp kafalarını kesebılır evı soyabılırdı sız eve cıkana kadar
sızle karsılasırsa sızı de keserdı
korkusu olan hırsız olmaz zaten degıl mı ve mutlaka yanlarında bırsey tasırlar

sız her zaman temkınlı olun
hıc bır kapı kılıtı hırsızdan evı korumaz tum kapılar acılabılınır hırsızlık yapanların kendı ev anahtarları bıle oldugunun sanmam maymuncuk tasıyorlardır

en ıyısı alarm sıstemı ve sıgortalatmak evı

Bundan 10 sene once belki daha fazladir annemin arkadasinin apartmanına hirsiz girmis. Esiyle uyuyorlarmis. Sprey sikmis uyurken onlara. Evi soymus bi guzel. Sonra ust kata gitmis. Orayida bir guzel soymus. En son cikmadan ust katta ki kadini alt kata adamin yanina alt katta ki kadini ust katta ki adamin yanina birakip gitmis.

Yani eve gelen hirsiz oyle bucagi alip ustune yuruyunce kuyrugunu kisip kacacak tipler olmuyor. Genelde silahli oluyorlar. Ve zaten zarar vermeme derdinde de olmuyorlar. Kurtulmak icin gerekirse cinayet isler adamin kaybedecek biseyi yok ki.
Vay ya boyle dinleyince acayip mide bulandirici bisey ama ne biliyim ya cok korkunc

çocuklara polisin numarasını oğret evın adresını kagıda yaz telefonun yanına koy kapıyı bırı zorlayınca once senı sonra polisi arasınlar...

çocuklara polisin numarasını oğret evın adresını kagıda yaz telefonun yanına koy kapıyı bırı zorlayınca once senı sonra polisi arasınlar...
Okadar uzun sureli cikmiyodum zaten ama artik hic birakmiyorum benle beraber heryere

Hırsız değildir o başka bir derdi vardır.
Hangi hırsız zorlaya zorlaya girer?

Hani sadece zile bastı cevap vermedi dese evi kontrol etti derdim..

Hırsıza önlem Yok malesef. Görümcem evdeyden kapıyı kartla açıp içeri girmiş öğlen vakti. Evde dolaşmış mutfakta karşılaştık diyo. Ne işin var demiş evimde, oda sen açtın ya kapıyı bana demiş. Yani hem ahlaksızlar, hem arsızlar. Gözünün içine baka baka giriyorlar içeri Malesef. Evde elinizin altında göz yaşartıcı sprey falan bulundurun en iyisi. Evde birileri varken girmesinler insanın korkusu bu, zaten evde eşyadan başka bişey Yok ki.. yani en azından bulundurmayın .

Hırsız değildir o başka bir derdi vardır.
Hangi hırsız zorlaya zorlaya girer?

Hani sadece zile bastı cevap vermedi dese evi kontrol etti derdim..
Yok yok baya baya hem ziline basmis komsumun bir yandanda kapiyi zorluyomus acmak icin kadin bana seslenmis karsidaki siteden cama cikmislar noluyo diye ama adam hala kapiyi zorluyo

Hırsıza önlem Yok malesef. Görümcem evdeyden kapıyı kartla açıp içeri girmiş öğlen vakti. Evde dolaşmış mutfakta karşılaştık diyo. Ne işin var demiş evimde, oda sen açtın ya kapıyı bana demiş. Yani hem ahlaksızlar, hem arsızlar. Gözünün içine baka baka giriyorlar içeri Malesef. Evde elinizin altında göz yaşartıcı sprey falan bulundurun en iyisi. Evde birileri varken girmesinler insanın korkusu bu, zaten evde eşyadan başka bişey Yok ki.. yani en azından bulundurmayın .
Evde degerli esya yok zaten ufak bi korkutucu aletim var ayrica beyzbol sopasi ve bilimum alet edevat acimamda yani birazda korkusuzum sanirim ama tabi daha hic karsilasmadim o an ne olur bilemiyorumda bede iste evde pis ayakkabilarla dolasip heryere basmalarindan sikayetciyim batiriyolar evi

Back
X