- Konu Sahibi eminedmr21
-
Evet zina suc değil artik. Iktidar suç olmaktan cikarali baya oldu. Yani boşanırsınız ama cezası yokEşimle boşanıyorz beni aldattigini ögrendim birlikte selfie çekinmişler arabada yanlz ve bi kaç aşkımlı seni seni seviyorum lu mesajlarını gördüm elimde ama zina suç değil artk öyle bi haber okudum doğrumu sizce ne yapmalıyım. Nasl bir ülkede yaşiyoruz.
Zina suc değilTabikide zona suc. Zina davasi acarsin. Fotolarini ve mesajlarini kaybetmeyin. Avukata danisin
yani tazminatta açamiyoruz maddi maneviYargının “öteki kadın” ya da “sevgili tazminatı” diye yıllardır tartıştığı bu konu, içtihat kararı ile noktalandı. Yeni içtihat dün 84’e karşı 87 oyla kılpayı oluşturuldu. Kurul’un içtihat kararı yasa gibi hüküm taşıyor; daireler ve mahkemeleri bağlıyor. Bu karar ışığında artık aldatılan eşe üçüncü kişi konumundaki “sevgili” tazminat ödemeyecek. Bu konuda, açılan manevi tazminat davalarında ret kararı verilecek.
6 temmuzda karar çıktı
benim bildiğim bir kadn bir erkğe zina davası acabilir ama detaylı bilmiyorum belki avukat arkadaşlar yardımcı olabilirZina suc değil
12 ekim 2004 tarihinde resmi gazete de yayinlandi.
Kadina dava vs açamazsınız
Ama bosanma gerekcesidir.
Zinayı yasa ile suc saymaktan cikardiklari icin hic bir seyin davasini acamiyoruz artik. Tazminat davasi acarsin tabiki ama diger kadina cez ya da kocaya bu yuzden ceza vs yok maalesefbenim bildiğim bir kadn bir erkğe zina davası acabilir ama detaylı bilmiyorum belki avukat arkadaşlar yardımcı olabilir
desene her türlü yine madur olan kadınlar kadın yapınca rezillik erkek yapınca suç değilZinayı yasa ile suc saymaktan cikardiklari icin hic bir seyin davasini acamiyoruz artik. Tazminat davasi acarsin tabiki ama diger kadina cez ya da kocaya bu yuzden ceza vs yok maalesef
Tabi canım aynen öyle.desene her türlü yine madur olan kadınlar kadın yapınca rezillik erkek yapınca suç değil
Bir avukata danışsanız daha doğru cevaplar alırsınız.Böyle bir durumda ne yapmam gerekir
Demet Sener acti diye biliyorum Edvina mi neydi ismi.Eğer diğer kadına dava açmak için soruyorsanız,maalesef açamıyorsunuz artık ama tabii ki mahkemede delil olarak kullanabilirsiniz.
Demet Sener acti diye biliyorum Edvina mi neydi ismi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?