zina serbest mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pişman oldu ama güvenim yok daha 4 yaşinda kızımız da var velayetide ona bırakmak istemiyrm alıcam . Eşimin adına bir iğne bile yok tazminat açıp süründürsem bile alabilecgm birşey yok ondan
Allah yardımcınız olsun. Güven bir kez yıkılınca bir daha zor yeniden inanmak. Ama imkansız değil. Burada da iş eşinizde bitiyor. İyi bir dersini almalı...

Eşimle boşanıyorz beni aldattigini ögrendim birlikte selfie çekinmişler arabada yanlz ve bi kaç aşkımlı seni seni seviyorum lu mesajlarını gördüm elimde ama zina suç değil artk öyle bi haber okudum doğrumu sizce ne yapmalıyım. Nasl bir ülkede yaşiyoruz.
Değil ama aldatan kişi zaten tazminat ödüyor sizi tatmin eder mi bilmem.

Keske hadım edilseler böyle adam bozuntuları :sinirli: donuna kadar alın. Hem isi gucu parasi pulu yok hem de capkinlik pesinde edepsiz :sopa:

Sadakatsizlik suç. Nikah altında bulunan kişiler sadakat ile yükümlü sayılır. Tüm delillerinizi iyi muhafaza edin. Avukatınıza beyan edin.

Yok ben tersini biliyorum, icime oturan bir durumdu.

Bende yazayım dedim çünkü bakmıştım, Engin evlenmek istemiş Özge ben evlilik düşünmüyorum dediği için ayrıldılar ve ayrıldıktan sonra tanışıyor eşiyle ve evleniyor. Neden sosyal medyada çok destek gördü özge anlamamıştım. Sonuçta adam evlenmek istiyor artık çocuk sahibi olmak istiyor açıkça da dile getiriyor ama özge istemiyor ayrılmaları çok normal.

Bende yazayım dedim çünkü bakmıştım, Engin evlenmek istemiş Özge ben evlilik düşünmüyorum dediği için ayrıldılar ve ayrıldıktan sonra tanışıyor eşiyle ve evleniyor. Neden sosyal medyada çok destek gördü özge anlamamıştım. Sonuçta adam evlenmek istiyor artık çocuk sahibi olmak istiyor açıkça da dile getiriyor ama özge istemiyor ayrılmaları çok normal.
Ben boyle hatirlamiyorum, tabii ic yuzunu net bilemem onca sene emek ver sonu boyle olsun. En antipatik isimlerden Neslisah eski esinin onu ihbar ettgini net hatirliyorum ahahhaha, sahtekar

Ben boyle hatirlamiyorum, tabii ic yuzunu net bilemem onca sene emek ver sonu boyle olsun. En antipatik isimlerden Neslisah eski esinin onu ihbar ettgini net hatirliyorum ahahhaha, sahtekar

Bende Neslişah tanımıyorum da tt olunca özge araştırdım biraz fazla araştırmacıyım 😂 incik incik okudum :))) hatta şaşırmıştım neden taşlıyorlar Engin’i diye :) emek vermişte evlenmek İstemiyor adam da evlenmek istiyor ortak noktada buluşamıyorsan ayrılmak en doğrusu Zaten, hayata bakış açıları farklıymış demek ki. O da belasını bulmuş o zaman yazık olmuş Engin’e :) efendi adam

Ona en ağırı zaten dağılan yuvası, sen kendine çocuğunu düşün bir de hamilesin sanırım. Ama tazminatta aç alırım, alamam deme onu o düşünsün.
Konu eski. Konu sahibi bu konudan dort ay sonra hamile kalmis, sonra sanırım o gebelik tamamlanmamis ama şimdi yine hamile kalmis.

Bende Neslişah tanımıyorum da tt olunca özge araştırdım biraz fazla araştırmacıyım 😂 incik incik okudum :))) hatta şaşırmıştım neden taşlıyorlar Engin’i diye :) emek vermişte evlenmek İstemiyor adam da evlenmek istiyor ortak noktada buluşamıyorsan ayrılmak en doğrusu Zaten, hayata bakış açıları farklıymış demek ki. O da belasını bulmuş o zaman yazık olmuş Engin’e :) efendi adam
Enginin evlenmek istediğine emin misiniz? Ben olayı tam tersi biliyorum

Zina suç değil. Boşanmada kusur olarak kabul ediliyor.

Enginin evlenmek istediğine emin misiniz? Ben olayı tam tersi biliyorum

Ben araştırırken o dönem öyle okumuştum şimdi tekrar baktım ayrıldıktan 5 ay sonra tanışmış eşiyle aldatma yok, ikisi de çocuktuk büyüdük çok şey öğrendik birbirimizden ama artık değiştik diyor yani hayata bakışları farklılaştığı için bittiği söylenmiş.

Ben araştırırken o dönem öyle okumuştum şimdi tekrar baktım ayrıldıktan 5 ay sonra tanışmış eşiyle aldatma yok, ikisi de çocuktuk büyüdük çok şey öğrendik birbirimizden ama artık değiştik diyor yani hayata bakışları farklılaştığı için bittiği söylenmiş.
ay bu olay ne merak ettim :KK70: yeni bir şeyler mi var, eskileri biliyorum da. engin özge olayını diyorum yanlış alıntılamışım.

ay bu olay ne merak ettim :KK70: yeni bir şeyler mi var, eskileri biliyorum da. engin özge olayını diyorum yanlış alıntılamışım.

Yeni olay yok aslında :) ay ne kulaklarını çınlattık kaç gündür 😂 o zaman nedir diye araştırdığım da neden özgeye destek olduklarını anlayamamıştım ne var ki bunda fikirleri uyuşmamış, artık bakış açıları farklı bitirmişler demiştim. Ama sanki herkes aldatmış gibi davranmıştı

Eşimle boşanıyorz beni aldattigini ögrendim birlikte selfie çekinmişler arabada yanlz ve bi kaç aşkımlı seni seni seviyorum lu mesajlarını gördüm elimde ama zina suç değil artk öyle bi haber okudum doğrumu sizce ne yapmalıyım. Nasl bir ülkede yaşiyoruz.
Belgelerle evli olduğundan dava açın hakkınızı arayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X