• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zina yapanlar canlı canlı yansa keşke.. 😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bacılar yorumlarıma komik yada beğenmedim emojisi koymanızı anlamıyorum biz kimseye iftira atmıyoruz sadece öyle yapanlar için söyledim dışardan gördüğün de anlayabilir insan neyin ne olduğunu tabiki de kul hakkı denen bişey var bundan haberim de var sadece öyle yapanlara sözüm burda zina yaptım diye konu açıp da verilen yorumlarda Allah yardımcınız olsun denilen cvplar var o böyle bi şeye Allah yardımcınız olsun diyolar hangi kafayla diyorlarsa sözüm onlara Allah herkese hidayet versin diyebileceğim bişey yok hepsi bu hakkınızı helal edin ben kimsenin arkasından konuşmam Allah'tan korkum var yapanlar var ama bunu sizde biliyosunuz

Bacılar yorumlarıma komik yada beğenmedim emojisi koymanızı anlamıyorum biz kimseye iftira atmıyoruz sadece öyle yapanlar için söyledim dışardan gördüğün de anlayabilir insan neyin ne olduğunu tabiki de kul hakkı denen bişey var bundan haberim de var sadece öyle yapanlara sözüm burda zina yaptım diye konu açıp da verilen yorumlarda Allah yardımcınız olsun denilen cvplar var o böyle bi şeye Allah yardımcınız olsun diyolar hangi kafayla diyorlarsa sözüm onlara Allah herkese hidayet versin diyebileceğim bişey yok hepsi bu hakkınızı helal edin ben kimsenin arkasından konuşmam Allah'tan korkum var yapanlar var ama bunu sizde biliyosunuz
Boş yapma arkadaşım yaa dini konu dini yorum yasak! Hidayet midayet bi geç artık kimsin sen yaa pardon? Diyanet işleri başkanı mısın?

Geçen sene abim bekarken yazın onda kalmaya gitmiştim.Yandaki komşu kadın abim için “Eve kadın getiriyor” demiş millete 🤣🤣🤣🤣🤣 apartman görevlisi kız kardeşi demiş “aaa o ne biçim kardeşmiş abisiyle kol kola girip çıkıyor” demiş bu seferde 🤣🤣🤣 2 hafta önce abimle yengem benim okuduğum şehre yanıma geldiler,alt kattaki iki cahili arkamdan “eve adam alıyor” derken duydum.Allah böylelerini daha evvel ıslah etsin bence.Zina iki kişinin işlediği bir olay ve hesabını o ikisi verecek.Milletin namusu hakkında evine gelip giden hakkında yalan yanlış laf çıkartmak iftira atmak o kişinin hakkına girmek daha büyük günah bence.

Sizde herşeye muhalefet olan birisiniz galiba hoşuna gitmediyse yorum yapma geç sanane kapansın kapanmasın..??

Kime ne yazacağım sadece beni ilgilendirir.
Fena mı takıldığın şeyler ve konular boş. Daha faydalı konulara odaklan kendini geliştirmeye bak dedik..

Ayrıca tek bir yorumumu iki defa alıntı yapan sensin. Demek mi hata ettiğinin farkına vardın.

Başkalarının hayatıyla ilgilenen kendi hayatını kaçırır bu da son tavsiye..

Konu guncellenmis anladigim.

Ilk yazilan yoruma bakarak;
boyle sirf esini aldatti diye birinin canli canli yanmasini isteyecek kadar nefretle doldurmayin kendinizi,
fazla nefret bunyeye zarar,
Allah sizin yakinlariniza sabir versin diye gecirdim icimden, cok zor bir insan olmalisiniz.

Canlı canlı yanmalarini isteyebileceğim tek bir insan çeşidi var onlarda acımasızca bebeklere çocuklara hayvanlara tecavüz edip öldüren yaratıklar zaten dünyadan yok olmaları şart..zina yaptılar diye insanların canlı canlı yanmalarini neden isteyeyim ki..karşılıklı istekle yapılan eylemlerde herkes kendinden sorumlu ve cezası neyse Allah verecek.. başlığınız hiç olmadı

ya günah sevap olgusuyla mı insanlar yapacaklari şeyleri yapmamalı?
Toplumdaki bazı evrensel kurallar var yalan söylemek,hırsızlık,aldatma.....vb. bunları içinde zaten anlayıp içselleştiremezsen bu kurallara aykırı davranırsın zaten...

günah sevap olgusu ise daha özel bir durum herhangi bir dine inanan insanlar için geçerli...
Emin olun cennet cehennem olgusu olmayan insanlar için yanmak çok önemli değil....

ayrıca madem sevap ve günaha önem veriyorsunuz...
Bildiğim kadarıyla günah Allah ve insan arasında kalmalı başka bir insan da bunu açık edip yaymamalı...
Sanırım müslüman kardeşin ayıbını örtme diye bir şey vardı....
burada anlatmayın bence sizinle alakalı değilse..

çünkü bazı şeylere sebep olunabilir...
Sonradan pişman olunabilir...
Şu başlıkda o kadar itici ki ....

Şeriat bir gün hakim olursa zina eden bekarlar sopalanacak, zina yapan evlilerde recm edilecektir inşallah ! Bir toplumu yok etmek veya çökertmek istiyorsan şayet fuhuşu yaygınlaştırmak bunun en kolay yoludur.

1403474506345.jpg

Düşük bütçeli bir trolleme olmuş

Biraz daha çalışıp gelmelisiniz

1403474506345.jpg

Düşük bütçeli bir trolleme olmuş

Biraz daha çalışıp gelmelisiniz

Trolleme olup olmadığını zamanı geldiğinde anlarsınız. O gün geldiğinde alayınız avrupa ya amerika ya kaçıp gitmek için havalimanlarında kuyruk olacaksınız şimdi boş yapma canını sıkma insanın.

Serin hikaye kardeş.

Sanal ortamda takma isimle yazıp serin hikaye demekte senin gibi eziklere yarışır ancak. Burada yazdıklarınızın onda birini gerçek hayatta bir şeriatçının yüzüne diyemezsiniz boş yapıyorsunuz tıpkı kalbiniz ve beyniniz gibi boşsunuz.

Sanal ortamda takma isimle yazıp serin hikaye demekte senin gibi eziklere yarışır ancak. Burada yazdıklarınızın onda birini gerçek hayatta bir şeriatçının yüzüne diyemezsiniz boş yapıyorsunuz tıpkı kalbiniz ve beyniniz gibi boşsunuz.
Gerçek hayatta şeriatçılarla muhatap olmadığım için yüzüne diyemem haklısınız.
Çevremde bir tane yok neyse ki. Nasıl mutluyum anlatamam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X